Környezettan BSc Diploma előtt

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
NYELVVÁLASZTÁS A 10B 10C. LEHETŐSÉGEK • EDDIGI NYELV FOLYTATÁSA 12. OSZTÁLY VÉGÉIG • ÚJ NYELV VÁLASZTÁSA ELŐREHOZOTT ÉRETTSÉGI UTÁN.
Advertisements

Digitális képanalízis Félévi megbeszélnivalók. A tárgy •címe: Digitális képanalízis •szakirányos tárgy •neptun-kód: BMEEOFTASJ5 (BSc) •előadó és gyakorlatvezető:
Szakdolgozat leadásával kapcsolatos tudnivalók Suri József gyakorlatszervező.
Humán erőforrás gazdálkodás aktuális kérdései I szeptember 18.
NYELVI KÉPZÉS AZ ÓBUDAI EGYETEMEN Elfogadta a Rektori Tanács
A hallgató neve A szak megnevezése Konzulens tanár: XY 2010.
Pénzügyi előadás pályázói információs napra TÁMOP /1.
ERASMUS Pályázat 2013/2014. KAPCSOLAT ERASMUS Iroda Pinizsi Andrásné Kecskeméti utca IV. emelet 420. Fogadó óra: hétfő-kedd-szerda-csütörtök:
Szakdolgozat, mint a legjobb referencia a pályakezdéshez
Az záróvizsgáztatások jelenlegi rendszere.
A felvételi eljárás intézmény specifikus részei november 29. Előadó: Papp Gabriella, Felvételi Irodavezető ELTE IK Nyílt Nap.
ERASMUS Pályázat 2014/2015.
A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖRNYEZETTUDOMÁNYI KÉPZÉSEI A képzések szakmai felelőse: a Környezettudományi Intézet Fő feladata a tudomány területek közötti.
kötelező program, SZÁMONKÉRÉSEK
Tájékoztató a szakmai gyakorlatról
Szakmai gyakorlat Útmutató a Szakmai Gyakorlat elvégzéséhez Környezetmérnök hallgatók részére Dr. Torma András Buruzs Adrienn
Tájékoztató NGB_ak073 Környezetmenedzsment. Megajánlott jegy 3 hallgatói prezentáció Minden csoport legalább 2 – 3 fős csoportok, Egy „kapcsolattartó”
Fontos tudnivalók a doktori (PhD) védésről
kapcsolatos tennivalók
MŰSZAKI KOMMUNIKÁCIÓ.
A GÉPELEMEK, GÉPSZERKEZETEK II. TÁRGY ÁLTALÁNOS JELLMZÉSE
MŰSZAKI INFORMATIKA SZAK SZAKDOLGOZAT-KÉSZÍTÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Tájékoztató Tájékoztató a BA/BSc képzésekben résztvevő hallgatóknak a szakirány választás, a tanári mesterképzésbe való belépés feltételeiről és lehetőségeiről.
Gazdasági ismeretek.
Érettségi vizsgák Végzős osztályfőnöki feladatok
Szakirányválasztási eljárás - Orientációs eljárás.
László Gyula1 Szakmai gyakorlat Szakdolgozat Záróvizsga Tájékoztató a BA III.-IV. évfolyamnak.
Szilágyi Szilvia1 A szakmai gyakorlat szabályai.
Bemutatkozás. Juhász István Elérhetőségek Gazdaságtudományi Intézet Közgazdaságtan és Jog Tanszék, B. épület 226. szoba Fogadóórák:Kedd –
A felvételi eljárás elemei
Felsőoktatási Szakképzés
Digitális képanalízis Félévi megbeszélnivalók. A tárgy címe: Digitális képanalízis szakirányos tárgy neptun-kód: BMEEOFTASJ5 (BSc) előadó és gyakorlatvezető:
ERASMUS Pályázat 2015/2016.
Oktatási és tanulmányi kérdések a Gazdaságtudományi Karon
MTT MA Mérnöktanár mesterszak Elektronikus tanulás 1. konferencia.
Anyagtudományi tehetséggondozó program. A program célja Olyan anyagtudomány-anyagtechnológia oktatás, amelyben a résztvevő hallgatók összefüggéseiben.
LIFE LONG LEARNING (LLL) PROGRAM AZ ERASMUS ÜGYINTÉZÉS KARI VONATKOZÁSAI.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszéke MIKROELEKTRONIKA, VIEEA /2009 I. félév Követlemények.
Településfejlesztés 2014/15. tavaszi félév Követelményrendszer Urbánné Malomsoki Mónika
Tájékoztató NGM_AK002 NGM_AK004. Fogadóóra Szorgalmi időszakban csütörtökön óra között ig. 604-ben, más időpontban csak egyeztetés után!
Budapesti Corvinus Egyetem A évi mesterszakos felvételi eljárás
Gazdaságtudományi Kar Faculty of Economics Vállalati információs napok a duális felsőoktatási képzésekről Miskolc, március 25. Veresné dr. Somosi.
Gazdaság és Vezetéstudományi Intézet - szakszeminárium dr.LuxJudit 2016.április 8.
Gazdaság és Vezetéstudományi Intézet - szakszeminárium dr.Lux Judit október 16.
TÁJÉKOZTATÓ a 2015/16-os tanévi Erasmus+ teendőkről.
2015. október 21. Szakmai gyakorlat. Bemutatkozás Hargitai Ildikó szervezetei kapcsolatok vezetője, Törzskar: kari szervezésű helyek felkutatása Németh.
NYELVI KÉPZÉS AZ ÓBUDAI EGYETEMEN Elfogadta a Rektori Tanács
Budapesti Corvinus Egyetem A évi mesterszakos felvételi eljárás Budapest, február 4.
Tájékoztató NGM_AK004. Fogadóóra Szorgalmi időszakban szerdán és óra között ig. 604-ben, más időpontban csak egyeztetés után!
AZ ÉRTÉKELÉS RENDSZERE Soproni Szakképzési Centrum Porpáczy Aladár Szakgimnáziuma, Kollégiuma és Általános Művelődési Központja 9431 Fertőd, Joseph Haydn.
Tájékoztató az elméleti szigorlatról február 2. 13h.
Tájékoztató NGM_AK004.
ERASMUS+ Pályázat 2017/2018.
Tudnivalók a szakmai gyakorlatról
Tudnivalók a szakmai gyakorlatról
kapcsolatos tennivalók
A hallgató neve A szak megnevezése Konzulens tanár: XY ÉV
TÉMAVEZETŐI TÁJÉKOZTATÓ KMDI ÚJ KÉPZÉSI RENDJE
Tájékoztató az emelt szintű érettségi felkészítésről 10. évfolyam
Tanár neve | Kurzus száma
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Szent István Egyetem, 2100 Gödöllő,
Tájékoztató MSc. Képzésre jelentkezőknek
Hallgatói tájékoztató a kötelező szakmai gyakorlat részleteiről
Szegedi Deák Ferenc Gimnázium
ERASMUS+ Pályázat 2019/2020.
Hallgatói tájékoztató a kötelező szakmai gyakorlat részleteiről
Bartáné Kustár Katalin tanulmányi osztályvezető
az elméleti szigorlatról
KOMPLEX VIZSGA Tájékoztató
tanév 1. félévében szakmai gyakorlatot teljesítőknek
Előadás másolata:

Környezettan BSc Diploma előtt Általános tudnivalók, szakdolgozat, záróvizsga http://kornyezet.elte.hu

Általános információk, kritériumok: A szakdolgozat Általános információk, kritériumok: http://kornyezet.elte.hu/cimlap/hu/SzakDolg.htm

Mi kell a szakdolgozat elkészítéséhez? Öt beiratkozott félév és Megszerzett 120 kredit Fel kell venni a „Szakdolgozati konzultáció” c. tárgyat Téma: http://kornyezet.elte.hu/cimlap/hu/SzakDolg/Temak.htm vagy egyéni téma Témavezető Szorgalom, kitartás, türelem, tudás 

Határidők A szakdolgozati téma bejelentésének határideje: - Témavezető kiválasztásának határideje: - A szakdolgozat leadásának KTC által megadott határideje: - (HKR szerint: záróvizsgát megelőzően legalább három héttel)

A szakdolgozati téma és témavezető Előre közzétett témák http://kornyezet.elte.hu/cimlap/hu/SzakDolg/Temak.htm Egyéni téma esetén a témát egy oldalban ismertetni kell a választott témavezető szakmai hátterével együtt. A témaválasztási kérést a Környezettudományi Centrum Tanácsának Oktatási Bizottságának (továbbiakban: KOB) elnökéhez kell beadni. Az elfogadásról vagy elutasításról 3 héten belül döntés születik. Külső témavezető esetén, a KOB belső konzulenst jelöl ki A jelentkezés módja az, hogy a hallgató felkeresi a témához tartozó témavezetőt és a beszélgetés alapján megállapodnak a közös munkáról. Jelentkezés végleges, ha a jelentkezési lapot a témavezető és a hallgató aláírta és a Tanulmányi Osztályon - a hallgató leadja. A téma végleges jelentkezés utáni megváltoztatására a KOB egyetértésével van lehetőség.

Követelmények és tudnivalók http://kornyezet.elte.hu/cimlap/hu/SzakDolg/Kovetelmeny.htm A szakdolgozat beadása és elfogadása a záróvizsgára bocsátás előfeltétele. A szakdolgozat kreditértéke 10 pont, elkészítésének javasolt ideje a 6. félév. A szakdolgozatot a záróvizsgán meg kell védeni!

Az utolsó simítások Ha kész van? - Két bekötött példányban leadni témavezető írásos véleményével együtt, és CD-n is! Hol? - KTC titkárságon /Északi Tömb 0.122/ Mikorra? - Május Értékelése? - A szakdolgozat jegyéről a záróvizsga bizottság dönt a saját és a témavezető értékelése alapján

A Záróvizsga A záróvizsgára bocsátás feltétele: a végbizonyítványt (abszolutórium) megszerezte, tandíjjal, költségtérítéssel, kártérítéssel, egyéb díjakkal és térítésekkel nem tartozik, az Egyetem leltári tárgyait leadta szakdolgozatát határidőre benyújtotta és legalább elégséges minősítést kapott A záróvizsgára jelentkezés A záróvizsgázási szándékot írásban kell jelezni a kari TO-n, legkésőbb a záróvizsga-időszak kezdetét - megelőzően 3 hónappal, azaz -. A lezárható leckekönyvet legkésőbb 10 nappal a záróvizsga előtt a Tanulmányi Osztályra kell leadni A záróvizsgára jelentkezést a záróvizsga előtt egy hónappal /4hét/ lehet visszavonni Időpontválasztás: záróvizsgára a Tanszéken a bizottság elnökénél kell jelentkezni a megadott vizsgaidőpontra, és párhuzamosan a Tanulmányi Osztályon is!!

ZV – időszak, tételek A ZV időszak kezdete: - Tételsor: http://www.kornyezet.elte.hu Ebből mindenki húz egy általános és egy szakirányos tételt. Tanári modulosok, Környezetkutatók vagy szakirány nélküliek két általános tételt húznak. Részletes leírás a PPT-t tartalmazó emailben!!

A Záróvizsga bizottság és jegy Záróvizsga-bizottság: 3 fő, ebből egy külső + minden szakirányról egy fő. (A szakirányos kérdéscsoportot az adott szakirányért felelős bizottsági tag kérdezi.) A szakdolgozat a jegynek részét képezi, de fizikailag különálló. Záróvizsga eredménye: három jegyátlaga, amiből egy a szakdolgozat bírálatára és a szakdolgozat védésére adott jegyek átlaga, egy-egy jegy pedig a két szóbeli vizsgatételre kapott érdemjegy.

Kérdés van még? Amennyiben nincs, akkor köszönöm a figyelmet és sok sikert kívánok a szakdolgozathoz és a záróvizsgához :) És most következzék a mesterszakos tájékoztató előadás.