Eisberg - FitBalance Aréna

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
NESTLÉ FITNESS FITBALANCE MILLENÁRIS
Advertisements

Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
TTK 2008 akkreditációs tájékoztató Jedlik Oktatási Stúdió.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Szponzoráció.
KAMPÁNY TERV Út az egésséges életmód fele
Hogyan segíthet városán, településén? Az egészséges életmód szemlélet beiktatásával a település életébe.  Étkezési tanácsadással  Dohányzás ellenes.
2. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás Budapest november
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
Média Ajánlat. Miért érdemes az felületein hirdetni ? Miért érdemes az felületein hirdetni ? • Mert a XV. kerület hivatalos Újságában, Televíziójában.
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG NOVEMBER 25..
EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
Eurosport Média ajánlat 2014.
Sajó-Bódva Völgyi Hulladékgazdálkodási ISPA program PR kampányának ismertetése István Zsolt osztályvezető Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Alapítvány Logisztikai.
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
SzponzorációSzponzoráció. MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente eseményt szervezünk,
Határtalan Európa? Projekt összefoglaló Alattyányi István Szabadka, Borderless EUR Zárókonferencia HUSRB/1002/222/159.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
1 banner ingyenesen az 1% – 100% akció népszerűsítésére (az önkormányzatnak)
KISALFÖLD VÁGTA A KISTÉRSÉG ÖSSZEFOGÁSÁÉRT KISALFÖLD VÁGTA A NEMZETI VÁGTA ELŐFUTAMA SZPONZORI CSOMAGOK - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK.
Minőségi helyi termékek - Szekszárd és vidéke – Egy helyi termék rendszer működésének tapasztalatai Csillag Péter, ügyvezető Eco-Sensus Közhasznú Nonprofit.
DPR kommunikáció alapelvei
Haszon rendezvények médiaajánlat Célcsoport éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns.
VI.FITBALANCE ARÉNA Fitness –Életmód- Expo& Konferencia
2010. szeptember Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
Medical Spa közös kommunkációja Buktatók és kihívások Verik Orsolya Oxygen Medical.
Élj Tovább 5 Évvel! Egy társadalmi felelősséget vállaló program a magánegészségügyben.
„ Átszűrődő üzenetek'‘ Liliom programok Paplanos Péter PR Manager Lilly Hungária Kft.
Készítette: Werner Gábor
FELVI Média A fiatalok figyelnek ránk!. Médiaértékesítés az OFIKnál 2005-ben indult, elsősorban az online és a nyomtatott médiában 2006-tól adatbázisok.
Médiaajánlat (2013) 1. Fiatalos kulturális portál, programajánló site Filmajánlók Könyvkritikák Koncertbeszámolók Gasztronómia Interjúk Kirándulás, szabadidő.
Gazdaság KKV felmérés szponzorációs ajánlat augusztus 2.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
Az EXPOSITOR Kft.  2006-ban alakult  Több évtizedes kiállításszervezési és marketing tapasztalat – nyomda-, és csomagolóipar területén  Saját tulajdonú.
Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület. Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengely intézkedései 1. Mikrovállalkozások létrehozásának.
ÖSSZEFOGLALÓ április 24.. A Magyar Atlétikai Szövetség második alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba a családot! Sport és Egészségnapot a Puskás.
VI.FITBALANCE ARÉNA Fitness –Életmód- Expo& Konferencia
Haszon rendezvények médiaajánlat Célcsoport éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns.
A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014.szeptember 21. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont Rendezvény fővédnöke: Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.
Marketing és jó példák a falusi turizmusban
A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014.szeptember 21. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka.
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
Országos Munkaerő-piaci Szolgáltató És Szakmai Támogató Hálózat.
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: október 17-től.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont.
Szponzori ajánlat Produkciós támogatás. A művészeti központ A Palota három épületet foglal magába: A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem a világ élvonalába.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Hallgatói kommunikációs csatornák, a hallgatók mozgósításának eszközei a sportszervezésben Debrecen, szeptember 3.Készítette: Barota László.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Szlovákia és az Észak-magyarországi régió. A szlovák piac relevanciája, avagy egy kis statisztika 2015-ös tervek.
„HÓFEHÉR OSZTRÁK HÉTVÉGÉK” február 13 - március 23. Promóciós ajánlat az AGIP Hungária Kft. részére
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Nemzetközi Fitness Expo és Fesztivál
Média portfólió BFTK marketing divízió feladata Budapest minőségi turizmusának célspecifikus és mérhető marketing eszközökkel történő támogatása.
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
Life of Budapest …Budapest Krémje Mi a LOBU? A Life of Budapest (LOBU.hu) egy olyan gasztronómiával, Budapest programjaival és látnivalóival foglalkozó.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Futás a Jövőért. Futás a Jövőért? A társadalom jövője nagymértékben függ tagjainak egészségi, lelki és fizikai állapotától! Üzenetünk: Mozogj rendszeresen!
Haszon rendezvények médiaajánlat
EISBERG-FitBalance Aréna
Előadás másolata:

Eisberg - FitBalance Aréna 2015 április.26. Sport – Fitness – Expó

A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance Awarad Gála www.fitbalance.hu www.fitbalance-etrend.hu webshop.fitbalance.hu Fitness –Wellness Díjátadó

A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2015 A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2015.április 26. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka. További információ: http://www.budapestarena.hu/new/

FitBalance nagyszínpad 2014

FitBalance Expó 2014

A FitBalance Aréna rendezvény "arca" és háziasszonya: Sarka Kata

A rendezvény bemutatkozása A FitBalance Aréna rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos expója és mozgásfesztiválja. A hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény, az elmúlt években az egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek hetedik éve otthont adó Papp László Budapest Sportarénába 2014 szeptember 21-én, 7600 látogatót és 145 kiállítót fogadtunk. A 2006 és 2015 között megrendezett 19 FitBalance rendezvényen eddig közel 150 000 résztvevőt sikerült megmozgatnunk! További infók, fotók , videók: www.fitbalance.hu

A rendezvény mondanivalója A FitBalance rendezvényein, szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a „Sztárok az egészségért” programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2015 április 26-ai rendezvény bevételéből egy vidéki általános iskolát támogatjuk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják!

FitBalance sztárok az egészségért

FitBalance Aréna – Sport - Fitness - Expo A FitBalance rendezvény szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb ár / érték arányban van mód a megjelenésre. A rendezvény helyszíneit a Papp László Budapest Sportaréna adottságaihoz alakítottuk ki. A közel 250 program egyidejűleg több mint 15 színpadon zajlik majd! Részletes órarend és beosztás elérhető, a www.fitbalance.hu weboldalon! Az egész napos esemény keretein belül a versenysport is megjelenik a helyszínen IFBB Nemzetközi Fitness és Testépítő Kupa kerül megrendezésre.

A FitBalance média /online , offline A FitBalance az országos médiumokon kívül saját médiumokkal éri el a sportolni vágyókat, az egészséges életmód iránt fogékony érdeklődőket, és mindenkit aki csak kicsit is szeretné magát jobban érezni a bőrében, és aki a rendezvényről érdeklődik. A www.fitbalance.hu a www.fitbalance-etrend.hu és a www.fitbalance.lap.hu internetes portálok, folyamatosan frissülő hírekkel, mozgási és étkezési tanácsokkal, receptekkel várják a látogatókat. A FitBalance, hivatalos facebook profiljai: www.facebook.com/fitbalance.magyarország www.facebook.com/fitbalance.hu www.facebook.com/pages/Fitbalance-étrend www.facebok.com/Fitbalancefood www.facebook.com/ifbbhungary Fitbalance, folyamatosan bővülő rajongótábora a legrövidebb úton értesülhet a FitBalance program aktualitásaival. Saját, több mint 40.000 főt tartalmazó DM adatbázisunk, amely folyamatosan frissül, hírlevél formájában kap tájékoztatást az aktuális FitBalance hírekről, eseményekről. A FitBalance magazin, egy az események alkalmából megjelenő A/5 méretű programfüzet, amelyek a rendezvényeinket megelőzően 40.000 példányban, ingyenesen jelennek meg. A 16-24 oldalas újság a rendezvény programján kívül, számos érdekes cikket tartalmaz a mozgás és egészség témákban. A magazin terjesztése az alábbi helyeken történik: fitness-wellness - termek, irodaházak, a rendezvény helyszíne.

A FitBalance - média A FitBalance a rendezvényt megelőzően és utána is aktívan jelen van az országos médiumokban, és a szaklapokban. Az eseményről eddig összesen 1420 percnyi televíziós bejátszás, 840 percnyi rádiós szpot, és 720 oldalnyi újságcikk készült. FitBalance - Sajtótájékoztató A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk, amely nagy népszerűségnek örvend, és egyedülállóan, a meghívott sajtóképviselők 95 százaléka részt is vesz! A sajtótájékoztató helyszíne: HOTEL ARÉNA STADION, Budapest

FitBalance Aréna - Belépőjegy információk A belépőjegy ára elővételben : 3490.-Ft, a helyszínen, 4590.-Ft. A belépőjegyek kaphatóak a Ticketa hálózatában, a legnagyobb hazai fitness termekben,valamint a BioTech Usa shopokban. Megrendelhető email-en, valamint megvásárolható a helyszínen! A sétálójegy ára: 2890.-ft, A belépő ára tartalmazza: támogatói ajándékcsomag ingyenes egészségügyi mérések ingyenes ásványvíz fogyasztás A rendezvényen ingyenes gyerekmegőrző működik! 14 éves kor alatt a belépés ingyenes!

Program információk A FitBalance Aréna rendezvényen több mint 300 fő oktató tart órákat. Hazai és Nemzetközi prezenterek , összesen 15 színpadon várják a sportolni vágyókat. A rendezvényen az alábbi programok kerülnek lebonyolításra: Nagyszínpad FT Corner, F.I.T Point Jóga – Pilates Zumba Spinning színpad (100 spinning kerékpár kerül elhelyezésre) Dance színpad Body Art színpad IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa színpad. Expo 5000 nm-en! Stb… A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség a Fitbalance Aréna esemény keretein belül az Expo részen felállított színpadon rendezi meg IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa versenyét.

Együttműködési ajánlat A Kiállító számára : 12.000.-ft/nm+áfa összeg esetén, az alábbi megjelenési lehetőségeket tudjuk biztosítani az eisberg - FitBalance Aréna – (2015 04.26.) eseményen Továbbiakban: Kiállító

Indoor megjelenések: FitBalance magazinban 1 db hirdetési felületet biztosítunk,(logó és bemutatkozó szöveg) a magazin belső oldalán! 20.000db A FitBalance magazin Magyarországon (wellness szállodák, fitnesz termek, irodaházak stb.) valamint a helyszínen elérhetők.

Helyszíni, színpadi megjelenések: A színpadok hátsó falán elhelyezett, színpadonként 2darab, 112 cm-es plazma tv-ken valamint a 3 db 25nm-es led falon(nagyszínpad és Expó ) a Kiállító neve és logója,( 1db) valamint reklámfilmje (max 25 mp) rendezvény ideje alatt folyamatosan megjelennek.

Helyszíni, kiállítói megjelenések: A rendezvény helyszínén a kiállítói területen a Kiállító számára …nm-es méretű területet biztosítunk, asztallal , székkel. Az elektromos áram, valamint az épített stand ( mellékelve) ,további költséget jelent! Az áram 1-2 kw 9.000.-ft+áfa, az épített stand 3600.-ft+áfa/nm ami tartalmaz 2 db széket, 1 db asztalt ( 80x100cm) , valamint 1 db infó pultot is.

Helyszíni, kiállítói megjelenések: Továbbá elhelyezheti megállító tábláit,(rollupjait) termékeit a rendezvény több pontján promótálhatja és a standján értékesítheti is! Az esemény szünetében nyereményjátékot biztosítunk a nagyszínpadon! A rendezvényen önálló aktivitást végezhet, ami kiemelten megjelenik a rendezvény programjában! Molinói megjelennek az esemény helyszínein, több ponton kihelyezve, (max 8 db)

Online , DM megjelenések: Az alábbi weboldalakon, beharangozók, riportok, játék valamint bannerek jelennek meg a rendezvényről az azt megelőző egy hónapban. Ezeken a felületeken a Kiállító logója megjelenik a partnerek között, www.fitbalance.hu oldalon De lehetőség van, nyereményjáték és pr anyag elhelyezésére is. ( külön egyeztetés alapján) Max 2 alkalommal az alábbi felületeken elhelyezzük a partner promóciós linkjét, vagy a kért megjelenést. www.fitbalance.hu www.fitbalance.lap.hu www.facebook.com/fitbalancemagyarország www.facebook.com/fitbalance.hu www.fitbalance.com/fitbalancefood www.facebook.com/ifbbhungary www.facebook.com/pages/Fitbalance-étrend A rendezvényt megelőzően, a folyamatosan bővülő, jelenleg 41.000 fős adatbázisunk részére hírlevél kerül kiküldésre, amelyben a támogató tetszőleges tartalmú hírlevele jelenik meg. ( 1 alkalom, de önálló hírlevél)

Az eseményhez kapcsolódó ,egyéb megjelenések: A rendezvényen résztvevők számára kiosztott kb. 4500 ajándékcsomagban a Kiállító ajándékai, promóciós anyagai ( 1db termék, vagy prospektus, kupon , stb) elhelyezésre kerül! A Kiállító számára a bérelt (nm) területtel arányosan, de minimum 4 darab ingyenes kiállítói belépőt biztosítunk!

Sajtótájékoztató: A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk. A sajtótájékoztatón a Kiállító neve és logója az alábbiak alapján jelenik meg: (1 db roll up), a helyszíni kivetítőn ( 2 X 2m ) a támogató neve és logója, termékének fotói, hirdetése, valamint reklámfilmjei folyamatosan vetítésre kerülnek. Ezen felül terméke, vagy ajándékai, a sajtótájékoztatón kiosztásra kerülhet. A sajtótájékoztató helyszíne: Hotel Aréna Budapest **** A sajtótájékoztató időpontja: 2015 április 10. 11:00

Galéria

Kapcsolat Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: BARA Csaba Marketing vezető Mobil: + 36 70 210 7425 UNGER-PAPP Kata Marketing- , sales manager Mobil:+36 30 9892 864 mail: sales@fitbalance.hu Web:www.fitbalance.hu , www.facebook.com/fitbalancemagyarország Szpotunk megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=CcPyBeXf-94