Ionizált lúgos víz Family Friss Kft

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Föld 71%-át víz borítja, édesvíz készletének 90 %-a hó
Advertisements

A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
Alap Termékek.
A napsugárzás jótékony hatásai:
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
Helyes táplálkozás.
Sportolás hatása szervezetünkre
Egészséges táplálkozás
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Mire jó a tojás? Tények a tojásról
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
Flavon max termékcsalád
Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Az ásványi anyagok forgalma
A rák, a helyes táplálkozás és életmód
LifePak Anti-Aging előadó: Carsten R. Smidt, Ph.D., FACN
Reformtáplálkozás.
Víz Ionizáló készülékeink Mottónk: Fiatalodjon és élvezze az ionizált víz éltető erejét!
Sav bázis egyensúlyok vizes oldatban
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozót 6 percen belül elpusztít. /Science Digest magazin(1978/03.)/ Ezzel szemben egy antibiotikum.
A helyes táplálkozás.
Самовар=Szamovár.
Szívünk napja - Szív Világnapja SZEPTEMBER 24.
Egészséges életmód: a testmozgás élettani hatásai
TALAJ KÉMIAI TULAJDONSÁGAI
Táplálékaink, mint energiaforrások és szervezetünk építőanyagai.
Egészséges Táplálkozás
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
Pharmanex BioPhotonic Scanner™
Hogyan Működik? Normál körülmények között egyensúly van a savi és lúgos tulajdonságú vegyületek között. Az egyensúlyt a vér puffer rendszere, a tüdő és.
Nano Silver.
Lucerna (Medicago sativa)
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
A leggyakoribb kardiológiai betegségek,azok megelőzése,rizikófaktorok kiszűrése Előadó: Képíróné Gyarmati Zsuzsanna A leggyakoribb kardiológiai betegségek,azok.
Az egészséges életmód és a stressz
Egészséges életmód Egészségmegőrzés
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
Vizes oldatok kémhatása
A helyes táplálkozás.
Ön tudta, hogy: testünk több mint %-a víz?
 A z emberi szervezetben a csontban található és a vérben oldott állapotban. Sejten belüli információt közvetítő anyag. A kalcium ion beáramlása okozza.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
Testi - lelki egyensúly
Levegőszennyeződés.  A levegőben természetes állapotban is sokféle gáz található:  négyötödnyi nitrogén  egyötödnyi oxigén.
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
Talán érdemes erre figyelmet fordítani! Én tudom, hogy igaz amit elmondok, de nem kívánhatok több szavahihetőséget magamnak, mint bármely más embertársam.
Gyomorsav és epe szerepe a szervezetben
10. rész :Táplálékunk összetevői Élelmi rostok Klikk a folytatáshoz.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
10. rész :Táplálékunk összetevői Ásványi anyagok Klikk a folytatáshoz.
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
10. rész :Táplálékunk összetevői Zsírok Klikk a folytatáshoz.
Az Őrség. Az Őrségről általánosságban Vas megye délnyugati szegletében helyezkedik el Látnivalókban és természeti kincsekben gazdag tájegység Nevét onnan.
(F)Lúgos víz. Kevés víz sok műanyagban, sok pénzért (350 HUF/0,5liter) Sport pH>10 szénsavmentes lúgos víz lúgosító, immunrendszer erősítő, sejtvédő.
Prof. dr. Szkenderovity Horvát Teréz BIO-ÉLELMISZEREKKEL AZ EGÉSZSÉGÉRT.
Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,
A sejtet felépítő anyagok A sejtek anyagcseréje Tápanyagok Anyagcsere
DOWN Alapítvány Vámos Magdolna 2016.
Réti gyógynövények.
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Nikken PiMag Waterfall®
Az energiaital igazi arca
Pulyka az egészséges táplálkozásban
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Ionizált lúgos víz Family Friss Kft www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Family Friss Kft Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a

Mit tehetünk az egészségünkért egy kiváló víz segítségével? „Nem szükséges vagy az életben, maga az élet vagy”

Egy átlagos emberi test 60 - 70 százalék vizet tartalmaz 30% …. Az ember életében a főszerep a vízé. 70% víz Víz nélkül nincs élet.

A tökéletes víz Valóban lehetséges gyógyszerek nélkül, fáradtság nélkül élni, ha helyre állítjuk testünk  sav-bázis egyensúlyát. Hogyan? Ionizált lúgos víz fogyasztással

Ionizált lúgos víz                                                                     Az ionizált lúgos vizet elektrolízissel állítják elő. Egy membránnal elválasztott  részben lúgos és savas víz jön létre. Savas vizet elfogyasztjuk Lúgos vizet külsőleg használjuk

A víz felbomlik oxigénre és hidrogénre Többek között stabilizálja a test hőmérsékletét is, de stabilizálja a vérnyomás, vércukor és koleszterin értékeit is. A víz lecsökkenti a szabadgyököket, amik az oxidációt és a korai öregedést okozzák.

A lúgos víz élettani hatásai Segíti a jó egészségi szint és gyógyulás elérését azzal, hogy normalizálja a szervezet pH egyensúlyát. Az ivóvíznél hatszor hatékonyabban hidratálja a szervezetet.

A lúgos víz méregtelenít eltávolítja a raktározott savas szennyeződéseket és mérgeket ahogyan a mérgek ürülnek a szervezetből, úgy erősödik az immunrendszer a vízben lévő ásványi anyagok (pl. kalcium, nátrium, kálium, magnézium stb.) ionizált állapotba kerülnek és így nagyobb hányadban és könnyebben szívódnak fel szervezetünkben A méregtelenítési folyamat súlycsökkenést idézhet elő!

Fiatalít, a bőr puhává válik négyhónapos intenzív fogyasztás után puhává és selymessé teszi a bőrt nagy mennyiségű energiát ad, fokozza az atletikus teljesítőképességet, negatív töltöttsége miatt fékezi az öregedési folyamatokat

Az ionizált víz fogyasztása Ébredés után javasolt egy-két pohár ionizált víz elfogyasztása az újra hidratáláshoz és a test stimulálásához.   Az ionizált vizet a nap folyamán mindig fogyaszthatjuk, kivétel az étkezések előtt fél órával, étkezés közben és utána fél óráig! Az evés közben fogyasztott lúgos víz lassítja az emésztési folyamatot.

Az alkáli víz fokozza a vér oxigénszállító képességét, növelve szervezetünk energiaszintjét és mentális tisztaságát az A-, E- és C-vitaminhoz, valamint a szelénhez hasonlóan erős és hatékony antioxidáns hatással rendelkezik, ezáltal eltakarítja a szabad gyökök túlnyomó részét a szervezetből

Mire jó a savas víz? A sebek gyorsabban gyógyulnak, és fertőtleníthetők az ionizált savas vízzel. Jó az ekcéma kezelésére. Jótékony hatással van korpa kezelésében              Mellékhatások nélkül kezelhetők a pattanások.

Borogatás, áztatás savas vízzel Gyógyítja a krónikus száraz szemeket. Sikeresen kezelhető vele a gombás bőr. Elpusztítja a legtöbb baktériumot. Orvosolja a rovarcsípések okozta fájdalmat, és viszketést Ha kéz-, láb-és körömgombától szenved naponta 30 percig áztassa lábait ionizált savas vízbe és szép fokozatosan megszabadul a problémától.

Égett bőrfelületet rendszeresen ionizált savas vízzel Gyógyulás Égett bőrfelületet rendszeresen ionizált savas vízzel lemosva sokkal hamarabb gyógyul. Orrcseppként az eldugult, náthás orrot teszi szabaddá.

Főzés, virág locsolás, a kávé íze jobb lesz! FŐZÉS - tisztítsák meg a zöldségeket és a halat Lúgos vízzel. Megváltoztatja a brokkoli, hagyma és káposzta kellemetlen szagát. Ha Lúgos vízben főzi meg ezeket, kevesebb fűszert és sót kell használnia, és sokkal kellemesebb íz lesz a végeredmény . RIZS - használja a Lúgos vizet a rizs megmosására és főzésére. Az eredmény egy jóízű, egészségesebb rizs lesz. KÁVÉ ÉS TEA - nagyon meg lesz lepődve az illat és az íz megjavulásától. A Lúgos víz kimagasló tulajdonságai miatt kevesebb kávét és teát kell használni ugyanannak az íznek az elnyeréséhez.

Levesek, virágok, állatok és a lúgos víz LEVESEK ÉS ÉTELEK - a Lúgos vízzel főzött étel jobb ízűvé válik. A víz hasznos azok számára, akik kevés sót igényelnek NÖVÉNYEK - A Lúgos víz meghosszabbítja a növények és a vágott virágok életét. A 9,0 pH értékű Lúgos víz, ugyanakkor képes helyreállítani a beteg növények egészségét is. Stimulálja a csirázást is és javítja a magok fejlődését. ÁLLATOK - az állatok egészsége nagymértékben javulni fog. A test, az ürülék és a vizelet rossz szaga is csökkeni fog.

Ugye tökéletes az ionizált víz? Tegyen többet egészségéért! Igyon ionizált lúgos vizet!

Próbálja ki ionizált lúgos vizünket! Hozza saját palackját most bevezető áron megtöltjük Önnek! Próbálja ki ionizált lúgos vizünket! www.family-friss.hu

Kövessen bennünket a Facebookon is! Minden, ami ital

Íratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön a legújabb akcióinkról! Látogasson el Webáruházunkba! Kövesse eseményeinket honlapunkon a www.family-friss.hu oldalon Látogasson el Facebook oldalunkra, ahol naponta megújuló játékokkal színesítjük híreinket! „Lájkolja”, ossza meg bejegyzéseinket!

Balaton Sound nyereményjáték a Family Friss Kft Facebook oldalán

Balaton Sound párosbelépők 2014. július 12-re Regisztrálj a honlapunkon a www.family-friss.hu oldalon /Akciók –Balaton Sound nyereményjáték/ „Lájkold” Facebook oldalunkat Oszd meg bejegyzéseinket Küldj Heinekenes buli fotókat üzenetben a Family Friss Kft Facebook oldalán