Tudnivalók a Corvinus Egyetem Állásbörzéjére és a Personal Hungary-re történő látgatásról Budapesti Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. és a SYMA Csarnok 2013.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SZTE Klebelsberg Könyvtár
Advertisements

Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Megújulók: mekkora támogatást érdemelnek? Dr. Gács Iván egy. docens Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 4 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
A Jövő Internet Nemzeti Kutatási Program bemutatása Dr. Bakonyi Péter és Dr. Sallai Gyula Jövő Internet Kutatáskoordinációs Központ Budapesti Műszaki és.
E URÓPAI D OKUMENTÁCIÓS K ÖZPONTOK. Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) hálózatát az Európai Bizottság hozta.
A november 18-i workshop napirendje
 5600 Békéscsaba, Jókai u. 34.   5600 Békéscsaba, Jókai u. 34. 
„Lépj feljebb! Tanulj tovább! Segítünk! A sarkadi Ady Endre - Bay Zoltán Középiskola és Kollégiumban”
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS ERDÉLYBEN 2012 ÁPRILIS 27. – MÁJUS 4.
KALEIDOSZKÓP KÉPÚJSÁG par ban induló tanfolyamok vizsgával, kamatmentes részletfizetéssel CSAK: Kereskedő vállalkozó:
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: január 1-től.
Humán erőforrás gazdálkodás aktuális kérdései I szeptember 18.
Internetes keresés 1 Az adott év húsvét vasárnapján Keszthelyre utazunk vonattal. Mennyibe kerül egy diákjegy? Mikor induljunk, ha ebédre szeretnénk odaérni?
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
A Jövő Internet Nemzeti Kutatási Program – JINKA 1.3 Dr. Sallai Gyula Jövő Internet Kutatáskoordinációs Központ Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi.
A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy.
Gyermekünk jövője attól függ, hogy otthonról milyen útravalót kap!
D ISSZEMINÁCIÓS K ONFERENCIA „KEZEK” TÁMOP C-12/1/KONV Miskolci Egyetem Eszterházy Károly Főiskola Károly Róbert Főiskola II. alprogram: Képzők képzése.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Küldök egy útmutatót. Kérlek:
Vállalati pénzügyek Nemzetgazdasági információk, adatok gyűjtése.
E RASMUS PROGRAM A K ÖZIGAZGATÁS - TUDOMÁNYI K ARON A 2013/2014. TANÉVBEN BÍRÓ GÁBOR ISTVÁN DÉKÁNI HIVATAL, NEMZETKÖZI ÜGYEK.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Bemutatkozunk: ildi – elnök éci – ált alelnök zsuzsi – gazd
Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és a Minőségbiztosítási Szakmérnök/Szakember Képzés
„ Pest megye természetismereti séta Beliczay sziget - Tőzike tanösvény
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Témahét 2014 FÓKUSZBAN A DEMOKRÁCIA. Miért szervezünk témahetet minden évben? Azért,… hogy a jelen valós problémáit boncolgatva együtt tanulhassunk hogy.
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék R „Big Data” elemzési módszerek Kocsis Imre
Anglia Július 4.- Szeptember 4.
Készen állunk az egészségbiztosítási piacnyitásra
ÜZLETI TERVEZÉS levelező hallgatóknak ÖSSZEFOGLALÁS.
Képek beillesztése. A beszúrandó képnek abban a mappában kell lennie, ahol a html oldalad forráskódja található! Először mindig a képet szúrjuk be, majd.
Jövő Internet Nemzeti Technológiai Platform Workshop program június 4. Levezető elnök: Dr. Bakonyi Péter Napirend: 1. Tudománypolitikai Stratégia.
Éves Konferencia- Annual Report Irányító Bizottság: Elnök: D. Terdik György DE IK dékán Tagok: Dr. Kardon Béla EMMI Dr. Sallai Gyula BME, FIRCC Nagy Miklós.
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
MIKROELEKTRONIKA, VIEEA306
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszéke Mikroelektronika Laboratórium Tájékoztató
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
KLNOMH Vásárhelyi Pál Általános Iskola OM azonosító: P ÁLYAVÁLASZTÁS- I SKOLAVÁLASZTÁS Továbbtanulási tájékoztató
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA Dr. Simicskó István c. egyetemi tanár, államtitkár
Jó gyakorlatok listája Dobó István Gimnázium 2012.
A pénz bőségének és a hitelesség hiányának kora: kommentár Nemzetközi konferencia a GKI Gazdaságkutató megalakulásának 20. évfordulója alkalmából Budapest,
Eszterházy Károly Főiskola 3300 Eger, Eszterházy tér. 1 TÁMOP D-12/2/KONV Az Eszterházy Károly Főiskola Roma Szakkollégiumának.
Logos-Hungary Keresztény Főiskola Orientációján ! 2010.Szeptember 4. BA Bibliatudomány szak évnyitója KöszöntőBemutatkozás Aktuális dolgaink Regisztráció.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszéke Mikroelektronika Laboratórium Tájékoztató
Továbbtanulás 2013/2014..
BUDAPESTI CORVINUS EGYETEM FŐVÁM TÉR MÁRCIUS 05. Tudnivalók az állásbörzére történő látgatásról.
A diplomás pályakövetés lehetséges céljai és intézményi szolgáltatások kialakítása: INNOVÁCIÓ vagy IRRITÁCIÓ? Volume 2 Andrási Monika – Majó Zoltán 2009.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszéke Zárthelyi előkészítés október 10.
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA. VÁROK MINDENKIT AZ ÚJ HÁZAMBA (Figyelmeztetek mindenkit, hogy hozzon magával valamit!!!)
SZTE OPAC, adatbázisok A szakirodalmi keresés kezdő lépései Aranyi Zoltán SZTE Klebelsberg Könyvtár
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Készítette: Klenk Katalin és Szegedi Dóra
.. Juhász István Elérhetőségek Gazdaságtudományi Intézet Közgazdaságtan és Jog Tanszék, B. épület 226. szoba Fogadóórák:Kedd – Szerda18.05.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
TÁJÉKOZTATÓ a 2015/16-os tanévi Erasmus+ teendőkről.
Gyakorlatorientált emberi erőforrás tanácsadó MA képzés – a szakmai gyakorlat szerepe az NYME-AK képzésében VI. Országos Tanácsadói Konferencia BKIK székház.
Tudnivalók a HVG Állásbörzére történő látgatásról
A diákigazolvány igénylés menete

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott együttműködés
Erasmus Heidelbergben
Előadás másolata:

Tudnivalók a Corvinus Egyetem Állásbörzéjére és a Personal Hungary-re történő látgatásról Budapesti Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. és a SYMA Csarnok október 10.

Indulás ideje:2013. október 10. csütörtök órakor A vonat indulás előtt érdemes 20 perccel ott lenni, hogy legyen bőven időtök megvenni a jegyeket. helye:az egri vasútállomás Vonatjegy ára:1.465,- Ft / út (oda) Metrójegyek ára:650,- Ft (1 szakaszjegy (300,- Ft) és egy vonaljegy (350,- Ft) Az önállóan utazókkal kor találkozunk az egyetem főbejáratánál (ha szembe állunk az épülettel a Dunának háttal akkor az épület bal oldalán). Továbbutazás a Personal Hungary-re ideje:12.00-kor az egyetemről átutazunk a SYMA Csarnokba találkozó helye:az egyetem bejáratánál találkozunk (ahol elváltunk)

Visszaindulás ideje: kor Egerbe induló busz a Stadionok buszpályaudvartól (esetleg a ös, vagy a ös is számításba jöhet, ezt majd a kiállításon eldöntjük). találkozó helye: a SYMA Csarnok főbejáratánál találkozunk kor (aki nem jön vissza velünk, kérem jelezze) Jegyár: 1.465,- HUF

Hozzátok magatokkal az érvényes diákigazolványotokat, valamint a Personal Hungary Szakkiállításra vonatkozó visszaigazolást, amit a regisztrációkor kaptatok. Állásbörze weblapcíme: Könyvtár weblapcíme: Igény esetén könyvtárlátogatás. Personal Hungary weblapcíme: Egyéb tudnivalók

Ajánlott feladat Prospektusok, cégismertetők, egyéb kiadványok begyűjtése, grafológiai elemzésen, tréningen való részvétel. Próbáljatok meg már a megérkezéskor bejelentkezni ezekre a programokra, azért, hogy azok a visszautazásra már befejeződjenek. Aki grafológiai elemzésen szeretne részt venni, otthon írjon egy A4-es fehér lapra egy egyoldalnyi szöveget, megszólítással és aláírással.

Az utazás költsége Az Eszterházy Károly Főiskola Gazdaságtudományi Intézetének, Humán Tőke Alapítványa fizeti az utazás költségének egy részét. Használjátok ki a lehetőséget, gyakornoki programokra való jelentkezésre, szakmai tapasztalatotok bővítésére!

SIKERES ÁLLÁSKERESÉST KÍVÁNOK!