Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tudnivalók a HVG Állásbörzére történő látgatásról

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tudnivalók a HVG Állásbörzére történő látgatásról"— Előadás másolata:

1 Tudnivalók a HVG Állásbörzére történő látgatásról
Budapest, SYMA Csarnok 2016. március 03.

2 Indulás ideje: március 03., csütörtök órakor induló vonatjárattal. A vonat indulása előtt, már legalább egy negyed órával a pályaudvaron kell lenni, hogy a jegyeket meg tudjuk venni. helye: egri vasútállomás Jegy ára: ,- forint (ugyanennyi az visszaút ára is, ha Egerbe jöttök vissza) Továbbá kettő metrószakaszjegyre is szükségünk lesz melynek darabja 300,- forint. Visszaindulás ideje: kor Egerbe induló vonatjárattal a Keleti - Pályaudvarról. (esetleg a as vonat is számításba jöhet, ezt majd a kiállításon eldöntjük). találkozó helye: a SYMA Csarnok főbejáratánál találkozunk kor (aki nem jön vissza velünk, kérem jelezze)

3 Egyéb tudnivalók Hozzátok magatokkal az érvényes diákigazolványotokat!
HVG Állásbörze weblapcíme: A lenti honlapon történt kötelező regisztráció során kapott kinyomtatott vonalkód szükséges az állásbörzére való bejutáshoz, ezért azt hozzátok magatokkal: A Humán Tőke Alapítvány csak részben finanszírozza az utazás költségét. Ezért a tanulmányi kiránduláson való részvétel nem kötelező! A finanszírozás részleteit, majd az órákon mondom el.

4 Ajánlott feladat Prospektusok, cégismertetők, egyéb kiadványok begyűjtése, grafológiai elemzésen, tréningen való részvétel. Próbáljatok meg már a regisztrációkor illetve a megérkezéskor bejelentkezni ezekre a programokra, úgy, hogy a visszautazás idejére ezek befejeződjenek.

5 SIKERES BÖRZELÁTOGATÁST KÍVÁNOK!


Letölteni ppt "Tudnivalók a HVG Állásbörzére történő látgatásról"

Hasonló előadás


Google Hirdetések