Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Peterhof, vagy másképpen a Nyári Palota a legrégibb és a legleny ű göz ő bb valamennyi pétervári uralkodói rezidencia közül, 29 kilométerre fekszik a.
Advertisements

Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
A világ csodái. A világ csodái Machu Picchu Machu Picchu az egykori Inka Birodalom romvárosa Peruban – a világ talán legizgalmasabb és legfestőibb.
Az Akropolisz 5/B.
Kormányszóvivői tájékoztató NYUGDÍJ-INTÉZKEDÉSEK 2006.
Hang Son Doong World’s Largest Cavern Discovered In Viet Nam in1991
Kárpátalja 4.Nap Igaz magyarnak lenni akkora teher , hogy aki sokat viseli, megerősödik. /Wass Albert/
Alp ok területén Berchtesgaden Nemzeti park A németországi Berchtesgaden nemzeti park délkelet Bajorországban, közel a német – osztrák határhoz nevezetes.
AZ AJANTA BARLANGOK INDIA.
Aquila Medical Center Alsóörs. Aquila Medical Center Alsóörs.
Indonézia, 2004 CUNAMI.
Cseh nyelvről fordította K.P.
NYON 1.
A Hangzhou öböl hídja Kína
FOTÓ március 2010 Wuhan pályaudvar A legmodernebb kínai szupergyors vasút.
Róma az örök város.
EUROPA A DUNA hosszában A Duna, mint a második legnagyobb folyó földrészünkön(az els ő a Volga) kilométer hosszan nyújtózik. A Fekete-erd ő ben.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
A földfelszín domborzata
Magyarország Természeti Kincsei
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
EUROPA NAGY FOLYAMA A DUNA.
Nukleáris non-proliferáció az Atomsorompó Egyezmény keretein belül
Cseh nyelvre fordította:
Világ legrégebbi még lakott városa
Éjféli nap a norvégiai Lofoten szigeteken.
BELLEZAS DE PERSIA IRAN.
Cseh nyelvről fordította K.P.
A függő Buddha Kolostor
1. Egy széler ő m ű park építése a tenger közepén A XXI. század néhány mérnöki csodája.
Észak Korea Dél Korea 조선민주주의인민공화국 대한 민국.
1. feladat Egy 16 m oldalú szabályos háromszög alakú füves rét kerületén valamely csúcsból kiindulva méterenként elültettünk egy répát. Aztán kikötöttük.
Ausztrália Egyenes Henrik.
VERS RÓLAD.
Magyarország néhány diában
Magyarország néhány diában
Gyöngyös jellegzetességei
Aiguille du Midi Autoklikk 5mp.
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
Phong nha barlang vietnám a világ legnagyobb barlangja
A BAHA’I KERT (IZRAEL) A VILÁG NYOLCADIK CSODÁJA.
CAPRI ANACAPRI Továbbítás kattintásra.
Térkép 2..
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Szent Bernadette.
SZINGAPÚR Épül Szingapúr egyik büszkesége a Marina Bay Sands Hotel eszem.
...csábítják a turistákat a kínai utazási irodák.
Szlovénia Készítette: Cseh Fanni.
 A nemzeti park a Természetvédelmi Világszövetség meghatározása szerint olyan terület, amelynek ökológiai egységessége megőrzendő a jelen és a jövő generációi.
Szeretnél átkelni egy ilyen Kattints!. Ha szeretnél látni egy lélegzetelállító tájat, akkor először bátran át kell menni a hatalmas szakadék felett ezen.
Titicaca-tó 3821 méterrel a tengerszint felett fekszik, és ezzel a világ legmagasabban fekv ő hajózható tava. Az Andokban található, Peru és Bolívia.
Az Indiai Nagy Fal.
Narancsík Eszter Záreczky Terézia
Buzgó-barlang Várhosszúrét
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Svájc – Golden Pass Line
régi magyar nevén: Veres-tó)
A Békás-szoros egy tektonikus eredetű szurdokvölgy, amelyet 1971-ben védetté nyilvánítottak, jelenleg a Békás-szoros a Nagyhagymás Nemzeti Park része.
Indonézia, 2004 CUNAMI.
Jindo csodája.
TÚRA A A FOGARASI HAVASOKBAN
Tutajozás a Dunajecen Készítette: Szabó Lilla
KAPRUN.
(1) Kína legszebb turisztikai látnivalói G-1041 音乐:我和我的祖国
Notre Dame Kolostor MONTSERRAT “A FEKETE MADONNA”.
Katasztrófák, a világ körül A KATASZTRÓFA TERMÉSZETI VAGY EMBERI OKOKBÓL BEKÖVETKEZŐ OLYAN ESEMÉNY, AMI ÉLŐLÉNYEK NAGY LÉTSZÁMÚ CSOPORTJÁNAK ÉLETKÖRÜLMÉNYEIT.
Jindo csodája KATTINTS.
Tiszta iszonyat a Wall-Street
KAPRUN.
A Hangzhou öböl hídja Kína
Előadás másolata:

Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít a hírhedt Pekingi Tienanmen térrre, de az több ezer mérfölddel arrébb van.) A csúcsot elérni, amit megtehetsz autópályán, (Tongtian Avenue ég felé) amely 99 éles fordulat. A végén meg kell mászni a Tianti (létra a mennybe), lépcsőt, amely 999 lépés. Közúton a „mennybe „ menni halálos rémület, a „ létrán” a mennybe mászni, kifulladás!! De minden erőfeszítés érdemes, csodálatos dolgok láthatók a tetején. Találsz ott barlangot, egy természetes boltívet , egy gyönyörű templomot, valamint lélegzetelállító kilátást. Dayong város (ma Zhangjiajie) Tiamen a közeli hegység

A hegy mindössze 7 mérföldre van (11 km) a várostól.

Egy nagy hegyet kell körbe kerülni.

És elkezd emelkedni, és fordulni ... És elkezd emelkedni, és fordulni. Az út emelkedik 3600 láb (1100m) egy magasságban 200 m és 1300 m tengerszint feletti magasságban.…

Az út építése 1998-ban indult és 2005-ben lezárult, a teljes költsége csak US $ 13.200.000.

Az út meredeken emelkedik, a hegy emelkedése szerint Az út meredeken emelkedik, a hegy emelkedése szerint. A 99-es kanyarban szoros kapcsolat van egymással, így mint a sárkány repülő körözés, eléri a látóhatárt.

Szerencsére van egy könnyebb módja annak, hogy elérje a csúcsot Szerencsére van egy könnyebb módja annak, hogy elérje a csúcsot. Van egy kabinos felvonó, a város határában. Az utazás 4,7 mérföld (7,5 km) az emelkedés 4200 láb (1280 m). A megálló a csúcs közelében.

A költsége $ 38, de megéri a pénzt, sok a látnivaló útközben.

Van 98 kabin, egyenként 8 fő részére.

A felvonót úgy tervezték, hogy biztonságos legyen még egy földrengéskor is.

A Tianmen barlang víz által erodált barlang, a világon a legmagasabb fekvésű. Délről északra fut , magassága 434 láb (131,5 méter), szélessége 188 láb (57 méter), a mélysége 200 láb (60 méter). Az ég felé kaput mutat.

A Tianmen Shan a világban egyedülálló a nagy boltozatok között A Tianmen Shan a világban egyedülálló a nagy boltozatok között. A dokumentumok szerint, Kína "Három Királyság" időszakára tehető a kialakulása. 263-ban egy katasztrofális esemény történt, amikor a hatalmas barlang beomlott. Így, a Tianmen Shan az egyike az olyan nagyon kevés természetes íveknek, amelynek pontosan ismert kora.

Akár felvonóval, akár busszal érkezik ide, akkor is meg kell mászni a lépcsőket, ha el akarja érni az ív alját.

A természetes ív hátoldala

Közelben van a Zhangjiajie repülőtér, Első alkalommal 1999-ben, a nemzetközi repülőnapon repülőgépek repültek keresztül a Tianmen-barlangon. 800 millió ember nézte az élő közvetítést. 2006-ban, az orosz légierő tartott Aerobatic Flight Show-t a Zhangjiaji repülőtéren, és sok repülőgép repült át a boltív alatt.

Lefelé sokkal egyszerűbb.

A hegy nyugati oldalán található az újonnan épült Tianmen templom, melynek területe 109.000 négyzetméter. Mielőtt az új templom épült, volt egy kisebb templom ugyanazon a helyen, ahol a buddhista zarándokok már tisztelték, a 400 évvel ezelőtti Ming-dinasztiát.

Bye-Bye Tianmen Mountains Remélem, eljön nap hogy meglátogathatom.