Ha valóban szeretnél változtatni

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
TSzVSz Közgyűlés JogSzerviz Sipos Tamás Dr. Bezzegh Edina.
Advertisements

Az élet körfolyamat Mit jelent az életben a siker?... A magyarázat nagyon egyszerű.
„Érdekérvényesítő képességek, kompetenciák fejlesztése, munkajogi és munkaügyi ismeretek gyarapítása, a szociális párbeszéd erősítése a víziközmű - és.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Üdvözlünk a LEO-nál Szabadítsd fel a benned rejlő.
7 nap 7 hónap 7 év.
MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Best of Westend információ Valós esetek, írta az élet… Mottó: Látogató: Információ? Infós: Igen. Látogató: Ja, nem! Infós: De. Látogató: Kár.
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Moduláris rendszerű vezetőképzés profiknak
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
Pénz a cipődben: Gyémánt Kard Technika
TÁMOP A projekt: Segítség a sikerhez.
AEGEE-Budapest november 05, SOTE Pólya Beatrix.
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL?
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Informatikai megoldások egy kézből
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Az egyes termékek kiegészítő oltalmára vonatkozó európai közösségi szabályozás (SPC) és annak hazai végrehajtása dr. Kiss Marietta Magyar Szabadalmi Hivatal.
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
1904 – M. Kir. Bányászati és Erdészeti Főiskola
Új ügyfél nélkül mit érek én? Január 30.. Tartalom 1.Bemutatkozás 2.Értékesítés. Hatékonyan. 3.Jelzőlámpa az üzleti élet forgatagában 4.Több, mint.
A lustaság legyőzése. Honnan szerezz motivációt!
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
A Dobbantó első éve Tanévzáró rendezvény június 24. Bognár Mária.
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Olvasd lassan és csendben!.
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
MÁS-KÉPp 60 Esély a tanulásra – csatlakozás a jövőhöz Hatvanban Hatvan Város Önkormányzata Hatvan Városi Művelődési Központ és Könyvtár Grassalkovich Oktatási.
Béren kívüli juttatások Adókedvezmények Adóelőleg Ingatlan.
4 Négyzet probléma Készen vagy? B A
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Szül ő i értekezlet Október 12.. Az értekezlet tartalma Oktatás, nevelés (Szöll ő si Zsuzsanna – igazgatóhelyettes) Szakmai képzés sajátosságai.
SZÜL Ő I ÉRTEKEZLET OKTÓBER 17. GIMNÁZIUMI KÉPZÉS.
2013. február Kócsújfalu 3 Coaching kutatás évi mini kutatás megismétlése Összehasonlíthatóság + néhány új kérdés 354 kitöltő 24%
Key To Success DUPLIKÁCIÓ 3 Résztvevős Hívás /3-way/ A Duplikáció Egyik Alapja Ez!!! Mikor lehet használni? /IDŐZÍTÉS/ Legjobban működik amikor a jelölt.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Tahitian Noni International
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
Érettségi eredmények május-június. 13. A – Emelt szint.
Hányszor csodálkozunk azon, amikor halljuk, hogy mások már 100%-ot teljesítenek! Thema: 100%-os teljesítmény És hányszor halljuk, hogy több, mint 100%-ot.
Általános iskola első osztály
Olvasd lassan és csendben!
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
MEGHÍVÁS.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
Vásárhelyi Pál kereskedelmi Szakközépiskola
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
KEZDJÜNK HOZZÁ 1.Ismerd meg magad! 2.Ismerd meg a területet! 3.Építs és elemezz 4.Dolgozz tökéletesen 5.Nézz a jövőbe.
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Az e-kereskedelem szakma ProInterNet wokshop március 24. Kis Ervin Egon Elnök, SzEK.org.
DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN.
IVSZ AKADÉMIA, október 2. Cégműködtetésről, gyakorló vezetőknek Dr. Kornai Gábor, elnök AAM Tanácsadó Zrt.
Mi a Maci? Maci a MAgyar Civilszervezetek rövidítése.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Demonstrációs verseny
Jegyezd meg jól, nem te döntöttél, hogy megszüless vagy sem
Előadás másolata:

Ha valóban szeretnél változtatni az életeden, akkor MOST itt az alkalom! 2014 februárja a Te hónapod!

BÁZISTUDÁS, CSAPATÉPÍTÉS, VEZETŐVÉ VÁLÁS, NÖVEKEDÉS Manfred Wunderling Dupla Vörös Gyémánt tart két napos tréninget Siófokon. Tanulj a világ legjobb hálózatépítőjétől, és pihenj, szórakozz a Kyani legjobbjaival két napig! BÁZISTUDÁS, CSAPATÉPÍTÉS, VEZETŐVÉ VÁLÁS, NÖVEKEDÉS - Manfred Wunderling 4-szer lett a világ legeredményesebb hálózatépítője! - 114 ember lett milliomos az ő képzését követően! - Manfred negyedik éve a Kyani Vezérigazgatói Tanácsának a tagja. - A Dupla Vörös Gyémánt szint eléréséért 500.000 $ szintbónusz jár, amit ő 2013 novemberében ért el.

2014 februárja a Te hónapod! 2014 február 11. Miskolc 16:30 Workshop Manfred és Görözdi Dóra Kék Gyémánt 18:00 Nagy Infó - Miskolc, ITC Manfred Wunderling Miskolcon!

ITC Székház színházterme 2014. február 11. Miskolc ITC Székház színházterme

ITC Székház színházterme 2014. február 26. Miskolc ITC Székház színházterme

2014 februárja a Te hónapod! Február 11. 16:30 Workshop Manfred és Görözdi Dóra Kék Gyémánt 18:00 Nagy Infó Manfred Wunderlinggel – Dupla Vörös Gyémánt, Miskolc, ITC Február 14. 11:00 Vezetői értekezlet - Siófok, Hotel Azúr (Zafír, Zafír +) Február 15-16. Kyani Akadémia Manfred Wunderlinggel - Siófok, Hotel Azúr Február 26. Nagy Infó Sirmán Tamással – Kék Gyémánt, Miskolc, ITC

2014 februárja a Te hónapod! Február 4. 17:00 – 20:00 Telefon Party 10:00 – 16:00 1/1 VIP tárgyalások (Ottó) 18:00 Infó Miskolc, Jókai 16. Február 6. 10:00 – 18:00 1/1 VIP tárgyalások (Ottó) Február 7. 17:00 – 20:00 Telefonos Tréning (Kata) Február 10. Telefon Party??? 19:00 Zárás!!!

2014. február 4. Telefon Party 17:00-20:00 Jókai 16.

…szigorúan ellenőrizzük, hogy ott van-e minden! 40 kvalifikált név Kinyomtatott referencia pontok Pontos kezdés Csak ha tudsz végig maradni Feltöltött telefon Határidőnapló/Naptár Toll Nagyon jó lesz!!! DE… …szigorúan ellenőrizzük, hogy ott van-e minden!

Indítsd be a csapatodat is! „Szia! A Power Day óta lázban égünk! A cég tulajdonosai és a Gyémánt vezetők eddig példátlan módon támogatják a munkánkat! Most pofon egyszerű Jadénak lenni és pénzt keresni! Nézd, valamiért elkezdted ezt a vállalkozást! Üljünk le egy fél órára és nézzük meg, hogyan kereshetsz ezzel azonnal pénzt/hogyan lehetsz Jade/Gyöngy ebben a hónapban.„

Indítsd be a csapatodat is! „Szia! A Power Day nagy bejelentéseket hozott! Különleges esélyt kaptunk az átütő sikerhez. Szeretnék veled találkozni és beszélgetni arról, hogy mit tartogat nekünk az üzlet most. Szárnyakra kaphatunk együtt ezekkel a bejelentésekkel. Pénteken megfelel neked egy találkozó az irodában?”

Az első három ember a csapatban, aki eléri a Zafír szintet, Versenykiírás!!! Zafír a csapatban: 100.000 Ft Zafír a csapatban: 50.000 Ft Az első három ember a csapatban, aki eléri a Zafír szintet, JUTALOMBAN részesül! Sponzored by Csaba! Köszönjük!!!