GO! STORE® - MAGYARORSZÁG

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
Advertisements

Automatikus szállítási hűségprogram
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
A Fellow vásárlói közösség bemutatása
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
Hatékony e-commerce hirdetés az Árukeresőn. Az Árukeresőről • Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala • Operáció 5 országban (HU, TR, RO, BG,
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” 1 Emlékszel rá? 1. Hogyan megy a regisztráció? 2. Mire való a regisztráció?
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
Kártyaelfogadó | | T.: | F.: | 1. oldal.
Global Hiteliroda Elemzés. PÉNZ LTP NYUGDÍJ PÉNZTÁR BEFEKTETÉSEK 2 BANK BIZTOSÍTÓK ÁLLAM -ADÓ +ADÓ KEDVEZMÉNY +ÁLLAMI TÁMOGATÁS I 5%N 95% NINCS.
Jutalék Terv.
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Reklámok az interneten: célozni tudni kell! Erőss Csaba.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Vásárlásösztönzés (sales promotion)
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Magyar Turisztikai Tartalomtár. Célok 1. olyan teljes körű turisztikai adatbázis és a belőle táplálkozó portálrendszer megteremtése, amely tartalmazza.
Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.
EME Zrt. 2007/Fürst György/ EME mobilfizetés – bankszámláról?! Füst György Igazgatóság elnöke EME Zrt november 20. EME mobilfizetés - Bankszámláról?!
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
8. Az eladásösztönzés.
Marketing terv.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
INNOINFO, A VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉGI PORTÁL. Miben segíthet az Innoinfo projekt?  kkv-k marketing tevékenységének beindításában  márka/cég ismertségének.
Online értékesítési modellek
Célzott partnergyűjtés (lead generation) IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft Budapest, Madách Imre út Tel: (1) Médiaajánlat Új,
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Lehetséges együttműködési területek az internetes bankkártya elfogadás területén.
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
A Digitális Pénz Kállay Petra Zsirkai Noémi.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
HELYI GAZDASÁGFEJLESZTÉS. A nyíregyházi élelmiszer piac számokban Nyíregyháza lakosainak száma: Fő​ Napi élelmiszerre költött összeg: 1000 Ft/fő​
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
copyright © P2P Money Europe Inc.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
A részletfizetés tranzakcióról általánosságban
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
HWSW mobilfizetési konferencia
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Legyen megtalálható vállalkozásom az interneten!
Előadás másolata:

GO! STORE® - MAGYARORSZÁG Magyar Kereskedők és Szolgáltatók Szövetsége

< = MULTI VÁLLALAT Küldetésünk AZ ÖSSZES MAGYAR KERESKEDŐ & SZOLGÁLTATÓ EGY PLATFORMON! MULTI VÁLLALAT < = SZOLGÁLTATÓI & KERESKEDELMI SZÖVETSÉG

Legyen az Ön vállalkozása is partnerünk! A Magyar vállalkozók, kereskedők és szolgáltatók erős üzleti szövetsége Tagjai egymás kereskedelmét támogatják Vásárlóikat és ügyfeleiket egymáshoz irányítják Visszatérítést biztosítanak vásárlóik számára Profitálnak egymás sikeréből! SZOLGÁLTATÓI & KERESKEDELMI SZÖVETSÉG

Versenyképessé tesszük az Ön vállalkozását M-Commerce A termék találja meg az ügyfelet! E-Commerce - Az üzleti világ az internetre költözött - A bevásárló kocsit számítógépes egérre cserélték - Akinek nincs internetes megjelenése bajban van! A jövő 1. számú reklámfelülete A leghatékonyabb reklámfelület Közvetlen ajánlattétel a vásárlóknak Versenyképessé tesszük az Ön vállalkozását INGYENES! Bevásárlóközpont Szupermarket „Nagymama” boltja A kereskedő ott van az új Trendben!

3 érv, hogy csatlakozzon hozzánk Ingyenes megjelenés egy nézett vásárlói weboldalon, Android és iPhone okostelefonokon. Ingyenes reklámkiküldési lehetőség okostelefonra. Széles körű, valós idejű , azonnali reklámot biztosítunk! Az Ön vásárlója az Önnél kapott visszatérítést Önnél vásárolja le. Ha ezt máshol teszi, Ön jutalékot kap annak vásárlása után.

Amit kérünk Amit eddig reklámra vagy akciókra költött, ezentúl adja közvetlenül az ügyfelének! Ön csak a megvalósult vásárlások után fizet sikerdíjat: Amikor a számlájára megérkezett a pénz!

EGY ÚJ FIZETÉSI MODUL Kézpénz Bankkártya QR-kód EGY ÚJ FIZETÉSI MÓD! Minden hónapban pénzt termel! A kereskedő annál több vásárlót képes fogadni, minél több elfogadó eszközzel rendelkezik. ...ha pedig valamelyik nincs: vásárlót veszít!

EGY ÚJ BEVÉTELI FORRÁS VÁLLALKOZÁSÁNAK Az Ön által kiosztott Go! Store® kártya vagy QR-kóddal ellátott applikáció („app”) pénzt termel! 5.000 QR kód = 5.000 db. vásárló utáni bevétel, az egyéb helyeken történő vásárlásaikból!

Előnyök a kereskedőink számára 5000 Saját QR kód Online hirdetés Közvetlen ajánlattétel mobilra (Valós időben használható marketing!) Reklám a regionális médiákban Ügyfelek motiválása 500 Forintonként 100 Ft BÓNUSZ Amit eddig reklámra költött, ezentúl adja az ügyfelének! GO! Store App és Navigáció A kereskedő csak akkor fizet sikerdíjat ha a vevő már fizetett nála! (...vagy „reklámozz és imádkozz!”)

A csatlakozás eredménye Eddigi ügyfelek megtartása A Go! Store ügyfeleinek megnyerése új vásárlóként Közvetlen ajánlattétel mobilra „M”-commerce Ingyenes online reklámfelület „E”-commerce Passzív részesedés a saját ügyfelek egyéb forgalmából, országos szinten VERSENYKÉPESSÉ TESSZÜK AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁT!

A csatlakozás folyamata SZOLGÁLTATÓI & KERESKEDELMI SZÖVETSÉG Ajándék kártya vagy App a vásárlónak A kereskedőtől kapott kártya: Ingyenes Személyes QR kóddal ellátott Választható forma (kártya/app) Fizetnek a használatáért Minden boltnál és szolgáltatónál, törzsvásárlói kedvezményt biztosít Továbbajánlható Bevételt termel a kártyát kiadó üzletnek és vásárlónak egyaránt. SZOLGÁLTATÓI & KERESKEDELMI SZÖVETSÉG 5000 app és 100 db Go! Store® kártya minden kereskedő partnernek

SZOLGÁLTATÓI & KERESKEDELMI SZÖVETSÉG A vásárlás folyamata Jutalék visszatérítés Vásárlói közösség SZOLGÁLTATÓI & KERESKEDELMI SZÖVETSÉG Bevétele keletkezik más vállalkozások forgalmából anélkül, hogy befektetett volna abba, miközben erősíti annak forgalmát, és megkapja annak vásárlóit is!

Állandó ajánlatok és akciók Folyamatos, állandó ajánlatok Egyedi kedvezmények, Akciók megjelenítése! A két nagy terület egyesítése egy alkalmazáson belül

Fizetés QR kódon keresztül 3 Az Ön boltja 1 3 Visszatérítés % 30.000 Ft 2 Ön megajándékozza ügyfelét 1 QR kóddal. A vásárló egy másik boltban elkölt 30.000 Ft-ot. A QR kódján összegyűlt összeggel vagy kézpénzzel fizet. A vásárló visszatérítést, Ön jutalékot kap. A QR kódról leemelt összeget a Go! Store® egyenlíti ki. Jutalék példa: Az Ön vásárlója elkölt más boltokban 30.000 Ft/hó összeget, melyeknek visszatérítése 10%: Ön 180 Ft jóváírásban részesül! 5.000 vásárló esetén: 5.000 x 180 Ft = 900.000 Ft

Magyar Kereskedők és Szolgáltatók Szövetsége Köszönjük a figyelmét!