Lányok tejruhában Az elképesztő fotósorozat az 50-es évek régimódi stílusát idézi, és a lányokat benne tetőtől-talpig tej borítja. A sorozat Jaroslav.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette: Burlovics Dorottya
Advertisements

SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
Egyenes vonalú egyenletesen változó mozgás
Az új pátyi Szent Imre templom kapuzata ÉrMe árverés bemutató (2008. október 8.)
CSAPOD 2009 Vetítés nyári táborunk életéről … 2.rész.
OpenGL 2. gyakorlat Hapák József
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
Adobe Photoshop.
A Zrínyi-könyvtár 3D rekonstrukciója VRML modell: Csáki Gábor
A szépség benned van.. Cégünk alapítója Jacob Moore aki a Keller Zabelnél magas pozíciót tölt be. Modelleket várunk éves korosztályban. Barátságos.
Készítette: Ujvári Blanka
Digitális technika, digitális áramkörök
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
A nagy tévedés……..
(A tudomány szemszögéből)
Költségtani gyakorló feladatok
Számítógépes grafika Szirmay-Kalos László
Számítógépes grafika Szirmay-Kalos László
Biokémia: az élő anyagok kémiája
Ezek a lyukak nemcsak elképesztőek, de akad köztük félelmetes is.
Záridő Blende Fénymérés
Digitális Sötétszoba Adobe Photoshop CS5 Extended v12.0 Fotószakkör 2011/1. Retusálás beadandók.
A sűrűség meghatározása
Az emberek életében kellemes élmény a jól megszervezett nyaralás. És ezt a legtöbb esetben meg is akarják örökíteni. Csak az nem mindegy mivel teszik.
Most egy varázslat részese lehetsz, melyben befolyásolni fogom
Állapottér-reprezentáljunk!
Isten?.
Az anyag belső szerkezete
Készítette: Köhler Ágnes 1. A prezentációban a Gödöllői Városi Múzeumot kívánom bemutatni és elemezni. Remélem bővebben tájékozódik az intézmény szolgáltatásairól.
A négy világháború története 109.
Nem fogsz hinni a szemednek, de mostantól el kell fogadnod, hogy mágus is vagyok.
Egy ritka látvány! El Capitan "Fire" vízesés
Családi vállalkozások - prezentáció
A varázslat világába lépsz be...
Az animáció nem más, mint egymás után levetített képkocka sorozat. Ezek a képkockák kis mértékben térnek el egymástól. Ezáltal az élettelen bábok, rajzok,
Közösségi portálok használata
A teáscsésze Egy házaspár elment vásárolni, hogy vegyenek valamit közelgő házassági évfordulójuk alkalmára. Mindketten szerették az antik tárgyakat, kerámiákat,
Miként jut el a fogyasztó a reklám hatására a vásárlásig? AIDA modell
a fotózás technikai alapjai
A varázslat világába lépsz be.... egyetlen pillanat alatt...
Nem irodai programok fájltípusai
A folyadékok tulajdonságainak felhasználása
A projektterv elkészítésének szakaszai
„Papírképek” Gothár Péter fotói a Fugában. Április 30-a és május 17-e között Gothár Péter képeinek adott otthont a FUGA – Budapesti Építészeti Központ.
9.ea.
Vizuális Narratív Teszt (VNT)
Számítógépes grafika Bevezetés
Varázslatos Tábor 2007 Csobánka július
Megfigyelési teszt Hölgyek részére
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
Lelkesedni lélekkel lehet Palágyi Kata
Portsmouth Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.
A digitális fényképezés folyamata
Alfons Mucha A csehországi Ivančicében született polgár szülők gyermekeként ben Bécsbe költözött, és ott színpadi díszleteket készített.
Szól-e még Isten az emberekhez?
Zsámbékon (mégis) tavasz akar lenni. Azért, hogy ne felejtsek.
Retusált látképek Mennyire ismered Magyarországot?
ANNE GEDDES babafotói Anne Geddes (1956. szeptember 13.) ausztrál születésű fotós, divattervező és üzletasszony, Új-Zélandon él és dolgozik. Anne Geddes.
Kompakt digitális fényképezőgép. Vonzó, masszív és könnyen kezelhető, a COOLPIX L25 ért a képekhez – így Önnek nem kell. Csoportképektől kezdve a közeli.
 Rengeteg blogot találhatunk a témában  Kedvünkre válogathatunk, mert mind különböző  Ki hobbiból, ki munka céljából vezeti  Nagyon népszerűvé vált.
Mágikus jelenségek világába lépsz pillanatokon belül tanúja leszel...
E-HÓD HÓDítsd meg a biteket!.
Egy adattár születésének műhely titkai Ifj. Sarkady Sándor: Nyugat-magyarországi Egyetem Központi Könyvtár Levéltár főigazgató.
2015 | 05 | 28 VÁROSOK KÜLSŐ-BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓJA.
Egy plakát elkészítése, nyomtatási eljárások,
A fej vagy írás játék algoritmusa
Retusált látképek Mennyire ismered Magyarországot?
Elena Karneeva fotói. Zene: Richard Abel - L' Amour En Heritage
Állapottér-reprezentáljunk!
Előadás másolata:

Lányok tejruhában Az elképesztő fotósorozat az 50-es évek régimódi stílusát idézi, és a lányokat benne tetőtől-talpig tej borítja. A sorozat Jaroslav Wieczorkiewicz fotós alkotása, aki a folyadékokkal való munkákra specializálódott.

Hihetetlen, de nincsen semmilyen trükk vagy számítógépes manipuláció – minden lányt valóban több liter tej borított be, hogy ezeket a gyönyörű fényképeket elkészíthessék. A fényképek elkészítése úgy zajlott, hogy az asszisztens, a modell egyes testrészeire öntötte rá a kancsó tejet és közben rögzítették a folyadék mozgását kamerával.

Minden fényképhez körülbelül 200 képet kellett elkészíteni Minden fényképhez körülbelül 200 képet kellett elkészíteni. Ezek az egyedi felvételek ezután összeolvadtak a Photoshop segítségével egyetlen fotóvá, azt az illúziót keltve, hogy a lányok tej-ruhát viselnek. Az egyes részképeket egyszerűen összeillesztették Photoshop segítségével, de nem változtatták meg vagy ” töltötték ki ” azokat semmilyen módon.

Jaroslav eredetileg Lengyelországból származik, jelenleg Londonban él és megalapította a AurumLight Studio-t, amely naptár és reklám fotózásra specializálódott. Munkamódszerével kapcsolatban Jaroslav azt mondta: “Nincs varázslat mögötte, speciális fényekkel dolgozunk és jó kamerával.” Az eddigiek és a most következő néhány kép láttán ezt el is kell hinnünk Neki!

\\\\//// Joe (@ @) Gangel -----ooO-(_)-Ooo-------- V É G E \\\\//// Joe (@ @) Gangel -----ooO-(_)-Ooo--------