2008 EB Pau Open Team 2. nap: sz(l)emmel verés. 4. Wales 20VP-t vitt, nekünk 10 maradt A bal oldali kiosztásban Tedd-Salisbury egyedül a mezőnyben szlemet.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hogyan tanuljunk? ….és egyáltalán miért?
Advertisements

Sikeres emberek.
1848 Március 15.
Tiziano: III. Pál unokái körében. A kép értelmezése előzetes információk nélkül Kik ők? Mit sejtünk? A kép központi figurája az ülő alak, görnyedt testtartásból.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Egy kis segítség kezdő pps kedvelőknek !
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A kis akrobata! Jó pap is holtig tanul. Ne less!…
Folyamodjatok az Úrhoz,
Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
KOOPERÁCIÓ ÉS VERSENGÉS
Matematikai logika.
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
A Vocatude program telepítése
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
A föld készen áll: Jól megmunkálva, Ölében vár egy kismagot. Ráhull egy napsugár esőcseppbe zárva, S így szökken szárba a búzaszál. Ebből lesz majd kenyér,
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Készítette: a Dalai Láma
A ÉVI ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS ISKOLAI EREDMÉNYEI.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Windows alapok Fájlkezelés.
ALAPIGE: 1Kir 3,
Az életedet TE írod.
ÖSSZEFOGLALÁS Egy játék és tanulságai Hitünk valósága Minden mindenben.
Olvasd lassan és csendben!.
FIAM – MY BOY.
Számegyenesek, intervallumok
JÓ REGGELT  !!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Jézusom, áldozatodra gondolok, meghaltál értem a Golgotán
ISTEN hozott köztünk!.
Ültetési rend Jelzések:
A VÉGZŐS EGYETEMISTA.
 1.Interakcióban jön létre!  2.A megoldás is csak interakcióban  lehetséges, melynek eszköze a  kommunikáció  (speciális kommunikáció)  Kommunikációm.
Hálaének Pecznyík Pál verse. Zengjen hálaének, e földön mindenütt,
III. Pál pápa két unokaöccsével
Levezetési szabályok kvantorokra  -bevezetés (egzisztenciális általánosítás, EG)  -kiküszöbölés (univerzális megjelenítés, UI)  -kiküszöbölés (EI):
Megyei Matematika verseny
A BHAGAVAD GITA EGYSZERŰEN.
CIGÁNY VICCEK....
Látjátok! Ők az ellenfelek…
Olvasd lassan és csendben!
Szabályalapú következtetés III. dr. Istenes Zoltán ELTE -ÁSZT 2001 november.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
2008 EB Pau A többiek már elrajtoltak . Norvégiát még győztük erővel:
Valami aggaszt, vagy idegesít? Fáraszt a tanulás? Őket nem kevésbé.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
A kamera Egyszer egy fotós vízbe ejtette a kameráját. Miután sikerült kihalászni a vízből látta hogy ez már nem fog működni ha csak nem viszi el a kamera.
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Bekezdések formázása 3.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
Ez egy könnyed fogyókúra, amit mindenki be tud tartani...
Csak egy lány a dojoból A változó lány.
Jézusom, áldozatodra gondolok
1 PLAY FELVEVŐJÁTÉK A szan felvevőjáték tervezése.
1 PLAY FELVEVŐJÁTÉK Színkombinációk kezelése. 2 PLAY Az impassz. Megpróbálunk egy olyan lappal ütni, amelynél az ellenfélnél van magasabb lap. Az impasszolás.
1 PLAY FELVEVŐJÁTÉK Az első ütés fontossága.. 2 PLAY Első ütésben megfontolandó.
1 PLAY FELVEVŐJÁTÉK Az aduk hasznosítása, adu-kontroll.
1 PLAY ELLENJÁTÉK Döntési szempontok szlemliciteknél.
1 PLAY FELVEVŐJÁTÉK A szín felvevőjáték tervezése.
1 PLAY Lapkombinációk az ellenvonalon. ELLENJÁTÉK.
Szabó Magda : Abigél.
Kiutazásunk Debrecenbe. Indulás Egy napos hétfői reggelen kezdetét vette debreceni kirándulásunk. Mindenki izgatottan ült fel a buszra és fájdalmas búcsút.
Svédországi beszámolóm TanumStrand
Póker kártyajáték algoritmusa
Jogosulatlan információ
HÉL (Hasonló értelmű licit)
A téves felvilágosítás
Kreszemetelj, vagyis NE szemetelj!
Előadás másolata:

2008 EB Pau Open Team 2. nap: sz(l)emmel verés

4. Wales 20VP-t vitt, nekünk 10 maradt A bal oldali kiosztásban Tedd-Salisbury egyedül a mezőnyben szlemet teljesített. Tedd az 5-5 majorjával beavatkozott a licitbe: az 1D indulásunkra Michaels 2D-t mondott, partnere 6H-ig emelt, majd megtalálta az összes dámánkat (nem volt nagy kunszt  ). A jobb oldali kiosztásban mindkét asztalon szlem volt a felvétel. Honti 500-at bukott benne (kontra-2), a másik asztalon teljesítették. 18 Imp az ellenfélnek. Hontiék licitmenete: (p)-p-(1H)-5D-(5H)-6D-(DBL), Tedd ismét villant: pikk ász indulása buktatta a felvételt. A nyílt teremben Gotthard Laci az összeemelt kőr színnel támadta a felvételt. Eredmény: egyenlő.

5. Portugáliától 11VP-t „raboltunk” Egész nap áztatja az eső a pálmafákat, az éttermek vasárnap és hétfőn általában zárva vannak, egyetlen öröme a kispadosoknak a Lavazza lányok (fiúk is vannak ) által nyújtott forró ital és a büfé szűkös szendvicskészlete. Szabály: „Amelyik játékos még a nap során játszani fog, az nem ülhet be rámázni” Egész nap áztatja az eső a pálmafákat, az éttermek vasárnap és hétfőn általában zárva vannak, egyetlen öröme a kispadosoknak a Lavazza lányok (fiúk is vannak ) által nyújtott forró ital és a büfé szűkös szendvicskészlete. Szabály: „Amelyik játékos még a nap során játszani fog, az nem ülhet be rámázni”

6. Belarus: az első zsűriparti. A 16. leosztásban 1 kőrrel indult Zhukov (W), Hegedűs 2 kőr licitje pikket és minort ígért. A 16. leosztásban 1 kőrrel indult Zhukov (W), Hegedűs 2 kőr licitje pikket és minort ígért. Timakhovick 4 treffjére a két oldalon különböző felvilágosítások hangzottak el. Timakhovick bevallotta, hogy ez splinter, Zhukov szerint viszont ez természetes és kőr fit. Honti az 5-4 minorjával így nem látta már olyan jó seftnek a mentést. (Más a kockázata a dolognak, és a figurák elhelyezkedése is bizonytalan így.) Ha rövid treffet tud az ellenfélnél, esélyesebb, hogy a partner minorja treff, és a treff figurák is jól ülnek, ráadásul a 4NT licitje kellemetlen helyzetbe hozza az utána ülő ellenfelet. A zsűrik számára egyértelmű volt a téves felvilágosítás, viszont nem akarták megérteni, hogy most akkor, ha Honti „tudja”, hogy a partnerének kárója van, miért nem mond 4NT-t. Helyben hagyták az asztalnál elért eredményt. (4H +2). Óvunk… re kaptunk ki, ha így marad, 2VP-ért küzdünk kedd reggel féltízkor. Timakhovick 4 treffjére a két oldalon különböző felvilágosítások hangzottak el. Timakhovick bevallotta, hogy ez splinter, Zhukov szerint viszont ez természetes és kőr fit. Honti az 5-4 minorjával így nem látta már olyan jó seftnek a mentést. (Más a kockázata a dolognak, és a figurák elhelyezkedése is bizonytalan így.) Ha rövid treffet tud az ellenfélnél, esélyesebb, hogy a partner minorja treff, és a treff figurák is jól ülnek, ráadásul a 4NT licitje kellemetlen helyzetbe hozza az utána ülő ellenfelet. A zsűrik számára egyértelmű volt a téves felvilágosítás, viszont nem akarták megérteni, hogy most akkor, ha Honti „tudja”, hogy a partnerének kárója van, miért nem mond 4NT-t. Helyben hagyták az asztalnál elért eredményt. (4H +2). Óvunk… re kaptunk ki, ha így marad, 2VP-ért küzdünk kedd reggel féltízkor. Ui.: MEGKAPTUK!!!!!! Ui.: MEGKAPTUK!!!!!!