Lorantffy Zsuzsanna Nagyvarad- Bihar.  A nevem Grosmann Tibor, es ezekkel a foto sorozatokkal a Liceumomat fogom bemutatni.  Eloszor le fogom irni, hogy.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egy innováció nyomában
Advertisements

Van-e „Fazekas titok”?.  1911 – ben Bárczy István f ő polgármester alapította  1948 – tól óvoda, általános iskola és módszertani központ egy épületben.
A sportiskolába járó tanulók szüleinek válaszai a kérdőíves felmérésre (1245 válaszadó)
Mennyire szolidáris a magyar társadalom? Alapjövedelem, közmunka, segélyezés április 25. Előadó: Závecz Tibor.
Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!
MaYoR elektronikus napló
A Garay János Gimnáziumban
A HÁROM FA.
Nobody’s Unpredictable Vélemények a pénzügyi-gazdasági válságról az internethasználó lakosság és a legalább 50 főt foglalkoztató vállalkozások körében.
Munka-magánélet egyensúlya- a vállalkozás, mint lehetséges megoldás
A Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégiumban
Frappáns novella a szeretetr Ő l... ( munkatársi csapat épités)
Tisztelt Igazgató Úr! Nem tudom Önt elérni mobil telefonon, ezért ben adok Önnek magyarázatot, hogy miért nem tudtam ma megjelenni a munkahelyemen.
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Környezettechnika A 13. C osztály részére 2011/2012.
Amit a Honismeret órákkal kapcsolatban tudni kell!
Amit a Honismeret órákkal kapcsolatban tudni kell!
Ábrázoló geometria Lukács Imre.
LKG–HEFOP Szakmai Nap, / Kompetenciafejlesztés – ahogy a diákok látják Bánhegyesi Zoltán Leövey Klára Gimnázium
Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium 2400 Dunaújváros, Radnóti Miklós u. 6. Kompetenciafejlesztés a Lorántffy iskolában Marczona.
Tájékoztató NGM_AK002 NGM_AK004. Számonkérés Vizsga, vizsgaidőszakban szóbeli Témakörök: tematika sorai Megajánlott jegy: órai feladatok teljesítése.
Magyarország ben Milyen lehetőségünk van a kiesés pótlására? részidős munkavégzés nyugdíjba vonulásunk után.... aktív korban gondoskodunk.
Ez a kislány Tippi Degre jelenleg majdnem 20 éves és Franciaországban, Párizsban él. Afrikában, Namibiában született 1990-ben és ott élt a szüleivel akik.
Jól látható, hogy a vendéglátás-idegenforgalom, és a mezőgazdasági szakmacsoportok a legelérhetőbbek, illetve legkeresettebbek. Ezeket a gépészet és a.
Gyermekjogok - egy lépés előre
A három fa. Egy magas hegy tetején volt három fa. Egy szép napon beszélgetni kezdtek vágyaikról, reményeikről, álmaikról.
PÁLYAVÁLASZTÁS.
Frappáns novella a szeretetről...
Étkező felé 1.. Étkező felé 2. Étkező felé 3. Itt tudnak keresztül menni az étkező felé.
Biztosítások : Kárigény érvényesítése. Mi a biztosítási kárigény?
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Szarka Zsuzsi
Felvételi tudnivalók Pályaválasztás a es tanévben.
Azt gondoljuk, hogy az e-learning megismerése nem az elméleti háttérrel kezdődik. Kicsit bele kell kóstolni. Van egy hosszú, érdekes anyagunk az általunk.
Egészséglelkesek az iskolákban Az egészségfejlesztés helyzete az általános iskolákban.
Beiskolázási kérdőív A 2008/09-es tanévre beiratkozott első osztályosok szüleinek véleménye alapján.
3. Mit tudunk biztosan, és mit tanítsunk az iskolákban az élőlények származásáról?
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) (Wonder) Mit tanultam?
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
Comenius 09/0128-C/1300 Alkohol és iskola Monor 2009
Pozitív gondolatok.
Dr. Barabás László, Nyíregyházi Főiskola 1 „… Melyik út megyen itt Budára?” Gondolatok a nyelvvizsgarendszerek működéséről idegen nyelvek tanulásának sorrendjéhez.
Lorantffy Zsuzsanna Nagyvarad- Bihar.  A nevem Gyarmati Klara, es evvel a videoval a Liceumomat fogom bemutatni.  Eloszor le fogom irni, hogy milyen.
Fogaink egészsége "Az egészség olyasmi, mint a gondosan égetett gyertya. Ha körültekintő figyelmet szentelünk gyertyánknak, sokáig fog égni." Manfred.
Készítette: Müller Klaudia Mohás Dóra
Kísérletek mobilszámítógéppel
A papír alapú egzisztenciától a személyre szabott értékelés igényéig: a munkaköröket meghatározó szabályozás hatásai huszonkét év tükrében Dr. Horváth.
Mi várható gazdasági téren? - az ország gazdasági helyzetének megítélése Szlovákiában, Lengyelországban, Csehországban és Magyarországon - Szeitl Blanka.
„Az ormokra nem hívják az embert, oda fel kell kapaszkodni!”
Csörömpölj a cukorkáért!. 1. A pedagógusnak tanulmányai során miben NEM kell fejlesztenie önmagát? a) a választott szakterület tudományos igényű ismeretében.
A közgáz Az 5 legjobb dolog.
Office 2010 oktatása szakközépiskolában Fodor Gábor Antal Békésy György Szakközépiskola.
Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival.
Diákparlament E-napló Néha nem az kerül be óracímként az e- naplóba, amit valójában vettünk, ami problémát okoz a pótlásoknál, valamint a szüleinkkel.
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
iPhone Készítette: Egri Dóra
Összevont szülői értekezlet 9. évfolyam számára
Segítő külső körülmények 5/13. Előkészület – tanár A páros munkához szükséges szöveget kinyomtatni Készítette: Sági Lajos2.
Környezetvédelmi számítások környezetvédőknek
KÉRDÉSEK VÁLASZOK. KÉRDÉSEK Minden első vizsgálatos gyermeket a Nevelési Tanácsadóba kell-e küldeni, akkor is, ha például egy tanuló tapasztalhatóan alacsony.
Az idegen nyelv oktatása a Darusban 1990-ig kötelező az orosz nyelv társadalmi igény:német angol mindennapos német a két tannyelvű oktatás – 2000-ben.
ÉRETTSÉGI 2016 Általános tájékoztató az érettségiről
Biztosan tapasztaltátok már, hogy manapság 2010-ben a számítógép elengedhetetlen az életben a tanulásban és a tanárok munkájában is. Nos mai beszámolóm.
A fizika tanítása 10. lecke Az óraelemzés szempontjai.
Pályaválasztási szülői értekezlet
Álmodtunk egy iskolát magunknak
Legyen Ön is Milliomos! A játék beállítása:
3. osztályban.
A BOLYGÓNK VESZÉLYBEN VAN!!!!
A lineáris függvény NULLAHELYE GYAKORLÁS
Előadás másolata:

Lorantffy Zsuzsanna Nagyvarad- Bihar.  A nevem Grosmann Tibor, es ezekkel a foto sorozatokkal a Liceumomat fogom bemutatni.  Eloszor le fogom irni, hogy milyen is lesz egy ev tized eltelte mulva, de mielot ezt megtennem, bemutatom egy csekeny kis fotokkal milyen jelenleg.

 Velemenyem szerint az iskolank 10 ev eltelte utan jelenlegi allapotahoz kepes, 10-x felyletebb lesz.  Nagy hagsulyt fognak tenni a Biologia, Kemiai es Fizikai laborok korszerusitesere.  Miden felszerelest kulfoldi tamogatasok seggitsegevel fogjak meg palyazni hogy biztosan biztositva leggyenek a diakok szamara.  Mint ahogy mostan tudni dolog a diakssag, fuzetekbe jegyzeteli a mindenapi tananyagot, de viszont egy evtized elteltte utan mar a diaksag padban beszerelt leptoppal, es elekronikus ellenorzokkel fognak rendelkezni hogy a szulok mindig talyekoztattva legyenek minden diak jegyerol, amit ( )-on keresztul meg kapja a jegyek eredmenyeit.  Pl, ha a tanar megbetegedig akkor abban az esetben a tanar a telefonja segitsegevel leagya a tananyagot egy hologram segitsegevel ami az osztaly teremben megjelenik.