A TASKI Quantum egy áttörő innovációs újítás a piacon. Használatával a padlótisztítás során jelentősen csökkenthetjük a takarítás költségeit, ezért úttörő.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Advertisements

Cleartec Water Management Biotextil Cleartec  Innovatív – gazdaságos – biológiai szennyvíztisztítási technológia kommunális és ipari célokra.
Mit tehetünk mi magunk a fenntartható fejlődés érdekében
„Az utóbbi évek tapasztalatai azt bizonyítják, hogy minél nagyobb egy online hirdetés, annál hatékonyabb.” „…a banner mérete jelentõsen befolyásolja az.
Adó és illeték változások 2012-ben
Kelemen Tas, BS Audit International
Széchényi Ferenc Gimnázium
Mit kezdjünk a kiürült szennyvíztárolókkal?
A területegységek átalakítása
Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre.
Az Európai Unió támogatási alapjai, a as időszak újdonságai.
TASKI swingo 455 Erős. Tömör. Kényelmes.. Fő tulajdonságok • optimalizált gépmagasság, hogy az asztalok alá is beférjen • erőteljes gépezet a nehezen.
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
ROBUR Gázbázisú abszorpciós Hőszivattyúk
Bemutatkozik: TASKI Nano Trolley
Hatékony e-commerce hirdetés az Árukeresőn. Az Árukeresőről • Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala • Operáció 5 országban (HU, TR, RO, BG,
EuroScale Mobiltechnika Kft
Gyors megtérülés termál, vagy hulladékhő hasznosítással, utóbbi esetben a meglévő környezeti ártalmak csökkentésével!
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Promóciók negyedév. Tavaszi nagytakarítás akció Rendelési és szállítási időszakok:  rendelési időszak: február 16 – április 19.  beszállítási.
HP MultiSeat az oktatás szolgálatában Kocsis István technikai konzultáns Hewlett-Packard Magyarország.
Raklap és Tüzép csoport Raklap és Tüzép csoport.
Hatékonyságnövelés IT biztonsági megoldásokkal Szincsák Tamás IT tanácsadó 2012.Október 17.
Települési Testületi adat Tár - TTT 2008 – Törökbálinti Önkormányzat Papíralapú munkafolyamatok kiváltása Testületi munka teljes körű támogatása Naprakész.
Nanotechnológia Nehéz a felületeket tisztán tartani? Itt van megoldás!
1 Autocolor Kft. Gémosz Konferncia
Gyógyszeripari vízkezelő rendszerek
Az új történelem érettségiről és eredményeiről augusztus Kaposi József.
Szállodai gazdálkodás és vezetés II.
Életbiztosítási Program
Előnyök és alkalmazási területek
KÖRNYEZETVÉDELEM VÍZVÉDELEM.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
Sárgarépa piaca hasonlóságelemzéssel Gazdaság- és Társadalomtudományi kar Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök I. évfolyam Fekete AlexanderKozma Richárd.
1 Mikrofluidika Atomi rétegleválasztás (ALD) Készítette: Szemenyei F. Orsolya Témavezető: Baji Zsófia
Közép-Európai Innovációs Központ – Forrás Informatika Kft. Ágazati Kutatás – Szoftverfejlesztés Május 17. Eger Tóth András Senior Projekt Menedzser.
E-learning Kovácspál Eszter.
A sclerosis multiplex immunmoduláló kezelése
Gunkl Gábor – 2009 – BME Westinghouse AP1000. Áttekintés  Felépítés Konténment Primer köri jellemzők Turbogenerátor Névleges adatok  Biztonság Passzív.
Hulladékhő hasznosítása a Motorfejlesztő Központ vizsgálópadjainál.
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
ADSZORPCIÓ.
ADSZORPCIÓ.
2011. évi CCIX. Tv. Konferencia neve, helye: Budapest, 2012 október 30. GWP-konferencia Vojtilla László elnöki tanácsadó Magyar Energia Hivatal.
Készítette: Cserdi Péter Környezetmérnök szakos hallgató Szerves foszfor extrakciója talajból.
Érettségi jelentkezések és érettségi eredmények 2008 Tanévnyitó értekezlet Érettségi jelentkezések - érettségi eredmények augusztus 29.
SafePack rendszer bemutatása. Mi jellemző a konyhai takarításra? A konyhai munka sokszor veszélyes és sok piszokkal jár Az angol nyelvet mint fő nyelvet,
TASKI Nano takarítókocsi akció június. Vásároljon bármilyen TASKI Nano vagy TASKI takarítókocsit és most ingyen megkapja a munkakezdéshez szükséges.
TASKI Jonmaster rendszer. Tartalomjegyzék 1.Hagyományos takarítás 2.Mi az a mikroszál 3.A takarítás folyamata 4.Mop rendszerek összehasonlítása 5.Új és.
Bemutatkozik: TASKI Nano Trolley. Mi is a TASKI Trolley Rendszer “A TASKI Trolley Rendszer ma a legrugalmasabb és leghatékonyabb tisztító rendszer a piacon”
Online értékesítési modellek
IV. RÉSZ NITRÁT MENTESÍTÉS, BIOGÁZ TERMELÉS.
ICR technológia és alkalmazási területei DoqSys Business Solutions
Miért is kell minősíteni a szoftverfejlesztő cégeket? Kinek jó ez? Az IVSZ Szoftverfejlesztési Tanúsítvány elindításának hátteréről Balatonfüred.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
TASKI procarpet rendszer Sales Prezentáció
Mágnes vasút Maglev.
TASKI vento 8S/15S Sales prezentáció
Okoskamera és megfigyelőrendszer
A jövő a nano-technológia nanotechnológiai alkalmazások.
KÄRCHER MOE PM-R RG - 1 FP 303 tartozékok - Termékbevezetés Keménypadló felületek optimális ápolása, és minőségének megőrzése.
Egyszerűen a devizákkal
Fetter István Kereskedelemfinanszírozás és EU Szolgáltatások vezető CIB Bank Zrt. EU támogatások finanszírozása és ezen túlmutató pénzügyi szolgáltatások.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és
„Az érezhető higiénia !”. Mi is az a SanOdor? A Sanodor Kft. több mint egy évtizedes múltra tekint vissza és kb.500 ügyfelet szolgál ki nap mint nap.
A VGT végrehajtása – A felszín alatti vizekkel kapcsolatos lehetséges intézkedések.
Az alternatív energia felhasználása Összeállította: Rudas Ádám (RUARABI:ELTE)
Címkenyomtatás.
Fenntarthatósági témahét
Suma Combi Egyszerűsítse le a mosogatást.
Előadás másolata:

A TASKI Quantum egy áttörő innovációs újítás a piacon. Használatával a padlótisztítás során jelentősen csökkenthetjük a takarítás költségeit, ezért úttörő megoldást jelent a hatékony padlótisztításban. A rendszer részei az érintésmentes nyél és mopfej, valamint a hozzá tartozó két- és egyoldalas mikroszálas mopok széles köre. Megoldások TASKI Quantum Solution

A TASKI Quantum egy egyedi, érintésmentes, tépőzár nélküli kétoldalas mikroszálas moprendszer, melynek használatával jelentősen csökkentheti a takarítás költségeit. Olyan fenntartható megoldást nyújt a padlótisztításra, mely kompromisszumok nélküli higiéniás biztonságot teremt. Az alkalmazás előnyei Fenntartható megoldás A takarítás költségei csökkennek Higiéniai biztonság 50% -kal kevesebb mop szükséges a takarításhoz Csökkentett víz-, energia- és tisztítószer felhasználás Nincs tépőzár, nincsenek mosásnál felmerülő minőségi problémák Egyenletes takarítási eredmények Tépőzár nélküli, érintésmentes kialakítás A nagyobb higiéniát igénylő felületek tisztítására egyoldalas verzióban is elérhetők Antimikrobiálisan tesztelt Színkódolt mopokduring cleaning Egyedi kialakítás: tépőzár nélküli, kétoldalas mopok A mopok előkészítése és cseréje kevesebb időt igényel 10%-kal hatékonyabb, mint a tépőzáras rendszerek Egy moppal kétszer akkora felület tisztítható meg Csökkennek a mosási költségek REFA által végzett független tesztek igazolják

TASKI Quantum – Az előnedvesített tisztítás folyamata

A TASKI Quantum egy egyedi, érintésmentes, tépőzár nélküli kétoldalas mikroszálas moprendszer, melynek használatával jelentősen csökkentheti a takarítás költségeit. Olyan fenntartható megoldást nyújt a padlótisztításra, mely kompromisszumok nélküli higiéniás biztonságot teremt. Az alkalmazás előnyei

6 “ Érintésmentes” mopcserélő technológiánknak köszönhetően nincs többé szükség tépőzár alkalmazására. A mop mindkét oldala használható takarításra. A színkódolásnak köszöhetően különféle keménypadlós felületeket tisztíthatunk vele. Egy moppal kétszer akkora felület tisztítható meg, mint egy hagyományos egyoldalas moppal (akár 50m2). Használatával csökken a mopcserére fordított időtartam. „Érintésmentes” mopcsatlakoztatás és –leválasztás. Bizonyítottan 10%-kal hatékonyabb a hagyományos mopoknál. 50%-kal kevesebb mopot kell előkészíteni, szállítani és mosni. A takarítás költségei akár 15%-kal csökkennek. REFA által elvégzett független tesztek igazolják. A takarítás költségei csökkennek

Megtisztított felület m²/ó Evolution

A REFA által végzett tesztek igazolták, hogy a Quantum mopok hatékonyabbak és költségkímélőbbek egyéb moptípusoknál. Egy svájci kórházban 2 hetes tesztsorozatot végeztek, ahol tépőzáras mopokhoz hasonlították. Gyakorlati körülmények között a betekszobák takarítása során 15.2%-kal költséghatékonyabb volt. Optimális körülmények mellett nagy terjedelmű egyenletes padlófelületek esetén 22%-os költségmegtakarítást értek el. A takarítás költségei csökkennek - REFA tesztek © REFA GmbH - Suisse, 2013 Takarítás költségei / személyzet / év – Betegszobák Megtisztított padlófelület / nap (m²) 552,65 Megtisztított padlófelület / év ( m²) ,80 Takarítás költségei /100 m²4,53 CHF4,04 CHF Takarítás költségei / év6.314,67 CHF5.624,83 CHF10,9% A takarítás előkészítésének és a takarításnak költségei / év – Betegszobák7.333,40 CHF6.220,52 CHF15,2% Takarítás költségei / személyzet / év – Nagy helyiségek Megtisztított padlófelület / nap (m²) 5.000,00 Megtisztított padlófelület / év ( m²) ,00 Takarítás költségei /1000 m²22,97 CHF18,79 CHF Takarítás költségei / év28.945,72 CHF23.675,06 CHF18,2% A takarítás előkészítésének és a takarításnak költségei / év – Nagy helyiségek33.796,85 CHF26.376,62 CHF22,0%

Akár 50%-os megtakarítás a víz-, energia- és tisztítószer-felhasználásban! Fenntarthatóság 50%-kal kevesebb mopra van szükség. Csükken a víz-, energia- és tisztítószer-felhasználás. A mopok megbízhatóbb teljesítményt nyújtanak. A tépőzáras mopok gyakran sérültek magas hőmérsékletű mosás során, valamint a hajszálak és szöszök beleragadtak. Kiszűri a tépőzárak mosásakor előforduló mopráncosodást, ezzel biztosítja az egyenletes takarítást. A mopok klóros mosószerrel és alacsony hőfokon is moshatók (TBC). © REFA GmbH - Suisse, 2013

Bizonyítottan eltávolítja a baktériumok >99% -át és a mopok cserélésekor nem kell kézzel megfogni őket. Teljesen érintésmentes mopcsere. Mikrobiológiailag tesztelt eredmények bizonyítják a baktériumok hatékony eltávolítását a padlófelületekről. A nagyobb higiéniát igénylő padlók tisztítására egyoldalas verzióban is elérhetők. A mopok színkódoltak, színkódos szett elérhető a mopfejekre is. Hatékonyabb higiéniai biztonság. Az egészségügyben való alkalmazás során csökken az átfertőződés veszélye. Higiéniai biztonság

Termékajánlat

A mopok A mop 6 rétegből áll, mikroszálak, hálós réteg, valamint középen vízzáró réteg alkotja. A Quantum mopok hatékonysága, vízszívása és súroló ereje is tesztelve lett. Az eredmények magas teljesítményt mutattak, a mopok élettartama garantáltan eléri az 500 használatot és mosást 90 ℃-on. A tesztek során a hatékony víztartás is bebizonyosodott és a következő nagyságú felületek tisztíthatók meg az adott mopokkal: Quantum mop típusa Egy moppal átlagosan megtisztítható felület (m2) TASKI Quantum Dry Uno Mop 4050 TASKI Quantum Dry Uno Mop 6075 TASKI Quantum Dual Dry Mop TASKI Quantum Dual Dry Mop TASKI Quantum Damp Uno Mop 2513 TASKI Quantum Damp Uno Mop 4025 TASKI Quantum Damp Uno Mop TASKI Quantum Damp Dual Mop 2530 TASKI Quantum Damp Dual Mop 4049 TASKI Quantum Damp Dual Mop 6070

Tartósság vizsgálata 250,000 alkalmas mechanikai tesztelés során Teljes körű tisztítószer-kompatibilitás A termékadatokat megvizsgálta és jóváhagyta az R&D 1 év garancia A rendszer teljesen IP-védett. TASKI Quantum Eszközök

Takarítókocsi összeállítáa

A TASKI Quantum-ot TASKI takarítókocsival ajánlott használni. A TASKI takarítókocsit úgy kell összeállítani, hogy kényelmesen használható legyen a Quantummal. Új kiegészítők érhetők el. A már megvásárolt TASKI takarítókocsik is átalakíthatók. Új ajánlatok és összeállítások az új vásárlók részére. TASKI takarítókocsik összeállítása

TASKI takarítókocsik – Új kiegészítők CikkszámTerméknévKép TASKI Quantum ToolHolder Side 1pc W TASKI Quantum ToolHolder Vertical 1pc W TASKI Quantum Laundry Bag TASKI Quantum Laundry Net

TASKI Quantum Tool Holder A Quantum nyél rögzítése a kocsihoz TASKI Quantum ToolHolder Side A Quantum mop a takarítókocsihoz rögzíthető vele a kocsi oldalain TASKI Quantum ToolHolder A Quantum mop a takarítókocsihoz rögzíthető vele a kocsi elején vagy hátulján

TASKI Nano takarítókocsi használata Quantummal 1. Ezzel az összeállítással egy mopboxot használhatunk a szennyezett Quantum mopok gyűjtésére. Az összeállítás csupán ajánlat

TASKI Nano takarítókocsi használata Quantummal 2. Ezzel az összeállítással az új TASKI Quantum Laundry Bag - szennyeszsákot használhatjuk a szennyezett Quantum mopok gyűjtésére. Az összeállítás csupán ajánlat

TASKI Mini Open takarítókocsi használata Quantummal Ezzel, a Mini Open kocsin alkalmazható összeállítással a szennyezett Quantum mopok a Quantum Laundry Bag szennyeszsákban gyűjthetők. A kisméretű szennyeszsák továbbra is használható a törlőkendők gyűjtésére. Az összeállítás csupán ajánlat

TASKI Mini Closed takarítókocsi használata Quantummal Ezzel az összeállítással a szennyezett mopok és törlőkendők gyűjtésére egyaránt 1-1 Quantum Laundry Bag szennyeszsákot használhatunk. Az összeállítás csupán ajánlat

A bevezetést segítő anyagok

A TASKI Quantum bevezetését segítő anyagok és eszközök:  Bevezetési dokumentum  Bevezetési PPT (mktg & sales)  Quantum brossúra  PPT háttér minták  Termékismertető  Használati útmutatók  Tréning videó  Promó videó  Termékfotók  REFA teszt tanulmány  Megtakarítás-kalkulátor  Baktérium eltávolító tanulmány  Helyszíni kérdőív  Kiegészítők listája  Sales Quantum Kit Bag Marketing Anyagok

A betanítás kulcsfontosságú! A megfelelő betanítás elengedhetetlen a TASKI Quantum hatékony használatához, melyhez segédanyagokkal rendelkezünk.

Tréning videó