APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

A Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
EBSCOhost iPhone/iTouch Application Közvetlen hozzáférés az EBSCOhost ® tartalmakhoz, iPhone, iPod Touch és iPad készülékekről Üdvözöljük az EBSCO oktatóprogramjában!
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Óraregisztrálási modul
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról november
Elektronikus levelezés [webmail]
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Rendszer kezelési ismertetés
COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója.
Az Internet adta lehetőségek
Internet ismeretek II..
ShelfMan Kézikönyv.
Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Közös szervezetmenedzsment.
A gondviselői modul az enaplóban
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
Az első vásárlás folyamata. Hány db-ot? Kosárba tesz.
Microsoft Access Vezérlőelemek.
Előadó: Kocsik Zsuzsanna
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Internet, Böngészők, Elektronikus levelezés
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Tanulási útmutató Tanulási Útmutató Az Észak-magyarországi Regionális Távoktatási Központ által a TÁVHÁLÓ projektben kifejlesztett e-learning környezethez.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Football Club webes arculata, azaz egy hivatalos klub honlapjának felépítése Készítette: Kiss László Balázs.
Tanulási – Vizsgázási Útmutató
A tolnasport.hu honlap adminisztrációja Készítette a Tolna Megyei Sportszövetségek Szövetsége a Nemzeti Civil Alapprogram NCA-DP-10-D pályázata keretében.
SDI Selective Dissemination of Information Az Aleph integrált rendszer szolgáltatása az SDI, amely egy elektronikus témafigyelés a könyvtári rendszeren.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Internet, Elektronikus levelezés
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Web-alapú humán lekérdező rendszer
Kurzus adatlap Transzparens, a legfontosabb információkat tartalmazó saját kurzus adatlap Minden kurzusnak külön adatlapja van Minden oktató a saját admin.
1. Főoldal Letisztult minimális dizájn a gyorsabb betöltés érdekében Legújabb képek.
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
ACCESS Lekérdezések, űrlapok, jelentések
Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában! Regisztráció Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában!
A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.
Az EtherCore weboldal Jószai Zoltán 1. Az oldal célja Kedvcsináló a fejlesztés alatt lévő játékhoz 2.
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Violet nails Készítette: Csőke Vivien. Bevezetés Téma: Violet nails - műkörömkészítő weblapjának elkészítése A weboldal elérhető az alábbi címen: violetnails.atw.hu.
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Készítette: Derecskei Nikolett
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Web alapú humán lekérdező rendszer
O RSZÁGGYŰLÉS MOBILALKALMAZÁS BEMUTATÁSA. B EVEZETŐ Az Információs és Rendszer Üzemeltetési Főosztály irányí- tásával az informatikai főosztályok, illetve.
Webáruház rendszerek Reisz Péter G-3S
MIFIR adatszolgáltatás – Technikai információk
MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program
Útmutató a click4suppliers easy használatához
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Internet, Elektronikus levelezés
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
1. Írja be a böngészője címsorába:
Web alapú humán lekérdező rendszer
Bibliográfia adatbázis-kezelő alkalmazások, EndNote 2018 Skultéti Attila
AVON CAREER SITE FELÉPÍTÉSE
Előadás másolata:

APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal Fórummal egybekötött apróhirdetési oldal a baba-mama kategóriában Elek Diána

A weboldal felépítése négy fő részre osztható: 1. fejléc lábléc, melyből a felhasználási feltételek, az adatvédelmi nyilatkozat és az impresszum érhető el a bal oldali részben a mindenkori tartalom jelenik meg A jobb oldali részen egy fizetett hirdetési felület található, felső részén a főoldalon bemutatkozó szöveg van 3. 4. 2.

A fejléc: 2. 1. animált logó, mely mindig visszavezet a főoldalra 3. 2. bejelentkezési lehetőség felhasználónév és jelszó megadásával 3. az oldal főmenüjében az aktuális menüpont átszíneződése segíti a navigációt hirdetések megtekintése hirdetés feladása fórum regisztráció

Regisztrációs felület Felhasználónév megadása szükséges, ez jelenik meg később a hozzászólásokban. Már létező felhasználónév esetén hibaüzenetet kapunk. A jelszót kétszer kell begépelni megerősítés céljából. A jelszó minimum öt karakter legyen. E-mail cím megadása is szükséges a helyes formátumban. Amennyiben nem fogadjuk el a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot, a regisztráció sikertelen. Az űrlap végén a regisztráció előnyei olvashatóak.

Hirdetések listája Felül található a keresőpanel. Az első beviteli mezőben a hirdetések címében található kifejezésekre szűkíthetjük a találatokat. A keresést leszűkíthetjük a megyékre és nyolc kategória valamelyikére is. Bármely beviteli mezőt üresen hagyhatjuk a keresés során, de akár mindet ki is tölthetjük. A találatokat rendezhetjük ár és dátum szerint növekvő vagy csökkenő sorrendben A listázott hirdetésekről fontos részleteket láthatunk: egy kicsinyített képet az ajánlat rövid leírását a termék árát a hirdetés feladásának idejét melyik megyében található

Hirdetés megtekintése Az összes kép megtekinthető, rájuk kattintva nagyobb méretben nyílnak meg A listában is látható információkon túl láthatjuk a hirdetés részletes leírását is és a hirdető valamilyen elérhetőségét, melyen keresztül a kapcsolat felvehető vele Mód van az ajánlathoz kapcsolódó kérdések feltevésére és azok megválaszolására is. A hozzászóló felhasználóneve és a hozzászólás időpontja is látható az üzenet fölött. Hozzászólást nem regisztrált felhasználó is intézhet, ilyenkor felhasználónév helyett a vendég kifejezés szerepel.

Hirdetés feladása Csak regisztrált felhasználók adhatnak fel hirdetést. A hirdetés beviteli mezőinek helyes és egyértelmű kitöltését tanácsok segítik. Minden mező kitöltése kötelező. Kép feltöltése nem kötelező és maximum három kép tölthető fel. Az elsőként feltöltött kép jelenik meg a listában kicsinyített méretben. A hirdetés feladásától számított két hónap múlva a hirdetés törlődik az adatbázisból, amennyiben a hirdető nem törli.

Fórum Minden látogató számára elérhető, de hozzászólni csak regisztráltak tudnak. Három témában van lehetőség információkat megosztani: Cserebere Nyereményjáték Termékminta A fórumtémák megtekintésekor látható az utolsó hozzászólás ideje és a téma rövid leírása Fórumtémát a felhasználók nem tudnak indítani Az egyes fórumtémákba lépve a hozzászólások időrendben jelennek meg a hozzászóló felhasználónevének és a hozzászólás időpontjának kíséretében.

Bejelentkezés utáni felület A bejelentkező űrlap helyén egy üdvözlő üzenet jelenik meg és a kijelentkezésre is itt van mód. A jobb oldalon jelennek meg a kibővült lehetőségek. Ennek továbbfejlesztése érdekében további menüpontoknak hagytam helyet.

Hirdetéseim A felhasználó hirdetései listázódnak ki időrendben a már ismert formában. Az információkon kívül egy X jelű gomb segítségével törölhetjük a hirdetést. A hirdetésen bárhová kattintva láthatjuk annak további részleteit és megválaszolhatjuk a hozzá kapcsolódó kéréseket.

Adataim Megtekinthető a regisztráció dátuma, a felhasználónév és a regisztráció során megadott e-mail cím. A régi jelszó megadása után új jelszót választhatunk. Mint a regisztrációnál, itt is kétszer szükséges begépelni. Ugyanúgy kritérium továbbá a minimum öt karakter. Regisztráció törlésére is itt van mód, melyet megerősítő üzenet elfogadásával kell jóváhagynunk.

Továbbfejlesztési lehetőségek Kedvenc hirdetések elmentése Üzenetjelző rendszer, ha hozzászólás érkezett valamely hirdetésünkhöz Saját hirdetések utólagos szerkesztése Belső levelező rendszer a nem publikus beszélgetésekhez, ismerkedéshez Adminisztrációs felület a hirdetések kezelésére, hozzászólások moderálására