Kurzus adatlap Transzparens, a legfontosabb információkat tartalmazó saját kurzus adatlap Minden kurzusnak külön adatlapja van Minden oktató a saját admin.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

Bemutató-készítés PowerPoint.
Oktatásszervezési változások. Mintatantervi változások.
Óraregisztrálási modul
Másodfokú egyenlőtlenségek
Grafikus felhasználó felület Windows alatt
Tutori tevékenység a gyakorlatban
Adatelemzés számítógéppel
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Programozási tételek, és „négyzetes” rendezések
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Egy kis segítség kezdő pps kedvelőknek !
Nagyméretű dokumentumok hivatkozásai
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
UNIVERSITY OF SZEGED D epartment of Software Engineering UNIVERSITAS SCIENTIARUM SZEGEDIENSIS Adatbázis alapú rendszerek 1. Gyakorlat Követelmények / SQL.
A portál zártkörű, online, virtuális intranet hálózata A Google segítségével, a drseres.com domain keretein belül létrehoztunk egy online virtuális intranet.
Webshop Tuning - Szép Roland Mi az a Webshop Tuning?
Forrás: Infografika Forrás:
Onlinemarketing.hu Kft. A Magyar Online Hirdetési Adatbázis rövid bemutatása. Készítette az Onlinemarketing.hu Kft.
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Közös szervezetmenedzsment.
Az esszé Segédlet tanulóknak és tanároknak
A gondviselői modul az enaplóban
Eszterházy Károly Főiskola ─ Médiainformatika Intézet HTML (HiperText Mark-Up Language) HTML leírónyelvvel írjuk le, hogy a weboldal elemei (képek, szöveg,
Tájékoztató NGM_AK002 NGM_AK004. Számonkérés Vizsga, vizsgaidőszakban szóbeli Témakörök: tematika sorai Megajánlott jegy: órai feladatok teljesítése.
A körlevél készítésének menete
EISZ Elektronikus Információszolgáltatás melléklet a Bevezetés a pedagógiai tájékozódásba című ELTE jegyzethez.
KÖRDOKUMENTUM készítése
Közösségi portálok használata
Gazdasági informatikából megkaptuk a félévi feladatot!!! Mindenki nagy örömére… 0. hét.
Közösségi weboldalak és az alumni szervezetek DPR Szakmai Klub I. Hain Ferenc - DPR Szakmai Klub http./
Körlevél.
Prezentáció készítés MS PowerPoint segítségével
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Emlékszel rá?  Hol tárolod kedvenc webhelyeid címét?  Fizikailag hol van.
Körlevél.
SZTIR Projekt Szaktanácsadási Tartalomszolgáltató Információs Rendszer Névjegyzék december 20. Nagy Attila, GAK TSzK.
Szakirányválasztási eljárás - Orientációs eljárás.
Online értékesítési modellek
Tanulási útmutató Tanulási Útmutató Az Észak-magyarországi Regionális Távoktatási Központ által a TÁVHÁLÓ projektben kifejlesztett e-learning környezethez.
Párizs, a fények városa Szakdolgozatom témájának azért választottam Párizst, mert világ életemben csodáltam magát a várost, mindig is nagy vágyam volt,
Internet, Elektronikus levelezés
Objektum orientált programozás
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
Csimag.hu Bemutatkozó.
Témazáró dolgozat Kiegészítések.
Tutoriál videó alkalmazása Moodle kurzusban
Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Hosszú dokumentumok kezelése.
GRAFIKAI TERVEZÉS A TANULÁS MOTIVÁLÁSÁRA ÉS A LEMORZSOLÓDÁS KEZELÉSÉRE.
Adatvizualizáció Segédanyag a Gazdasági informatika tárgyához
Szövegszerkesztés Középszint: 60 perc, 40 pont Emelt szint: komplex feladat részeként (60 perc 30 pont)
Szeretettel köszöntöm Önt Némethi Erika december 26.
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Készítette: Derecskei Nikolett
A böngészőprogram használata. A böngészők értelmezik a html nyelvet, a javascript kódokat és a php kódokat is. Majd ezeket lefuttatja, és azok alapján.
Ez az én művem! Készítette: Govor Emőke Felkészítő tanár neve: Hegyesi Judit Iskola neve: Érmihályfalvi 1. számú Mezőgazdasási Főgimnázium Colegiul Agricol.
Szövegszerkesztés.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
e-Portfólió bemutatása hallgatók számára
Jegyzetkészítés 5/17.
Számítógépes programok használata
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
Gyakorlat. postafiók készítése: 1. Nyissuk meg a oldalt! 2. Válasszuk a Fiók létrehozása gombot! 3. Töltsük ki az űrlapot! 4. A nyitólap.
Tájékoztató NGM_AK004.
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program
Internet, Elektronikus levelezés
Határon túli magyar társadalmi adatok elemzése
Minta prezentáció a régió és területfejlesztés kurzushoz
AVON CAREER SITE FELÉPÍTÉSE
Előadás másolata:

Kurzus adatlap Transzparens, a legfontosabb információkat tartalmazó saját kurzus adatlap Minden kurzusnak külön adatlapja van Minden oktató a saját admin felületén tudja szerkeszteni kurzusai adatlapját

Hogyan jut el a felhasználó az adatlaphoz? Az oldal bármelyik pontjáról elérhető a fejlécben a „KURZUSOK” menüpont, ahol választani lehet a témakörök közül, pl „Webfejlesztés”, majd az adott témában a fent látható módon kerülnek listázásra a kurzusok. A kurzus boxokban megjelenik a kurzus címe, rövid leírása, hány tananyag érhető el hozzá, hány felhasználónak tetszett, illetve az ár. Érdemes kiválasztani egy hangulatos fotót a kurzushoz, amely bélyegképként fog funkcionálni.

Cím, rövid leírás, hosszú leírás A kurzus címe, rövid leírása, illetve kategória besorolása Socail sáv, azaz megosztás Facebook, Twitter, Google +, hányan nézték meg a kurzust, illetve hány látogatónak tetszett vagy nem tetszett a kurzus A kurzus hosszabb leírása, ahol érdemes részletesen jellemezni a kurzust, illetve ide jöhetnek a meggyőző szövegek is A kurzusnak érdemes változatos, izgalmas nevet adni. Tehát kerülendő a túl általános név, mint pl: „C programozás „ helyette sokkal izgalmasabban hangzik a „ Tanulj meg C programozni egy hétvége alatt” vagy „ Hogyan programozzunk C-ben idő hatékonyan „ stb. A rövid leírás lényegre törő legyen, pl: „A C programnyelv története és használata egyszerű példákon keresztül”. Hosszú leírásba jöhet bármilyen sztori!

Kurzus promóció és ár Rövid, kb 1-2 perces bemutatkozó videó. Érdemes az oktatónak bemutatnia és összefoglalnia a kurzus tartalmát, de akár az első videó is lehet. Illetve be lehet mutatni a céget, a logo is szerepelhet benne Ide az oktató adhat meg 3-4 pontot, amely a hallgató bizalmát hivatott erősíteni azáltal, hogy leírja, mi várható a kurzus elvégzése után. Pl: „könnyedén tud majd képet szerkeszteni…” A kurzus árának meghatározása az oktatóra van bízva. Érdemes meghatározni egy órabért 1 órányi kész videóra, majd megszorozni a teljes órák számával. Ez lehet 1000 – 3000 Ft / 1 órányi kurzus. A legtöbb kurzus 3000 – Ft között ingadozik. A szívecske gombbal kívánságlistára lehet helyezni a kurzust, míg a levél ikonnal el tudjuk küldeni barátainknak e- mailen a kurzust.

Tanterv vagy tananyag Elérhető anyag kategóriák – a kurzus minimum fél órás és 60%-ban videókból kell állnia A tananyag fejezetekre/témakörökre bontódik, amelyekben megtalálhatóak az oktatási egységek. Mindegyik egységet külön jelöljük, hogy az elérhető 6 kategóriából milyen módon tud tanulni a hallgató. Ezt a listát az oktató maga állítja be, tehát manuálisan lehet megadni a fejezeteket és az oktatási egységeket. - hagyományos oktató videó, melynek elkészítésére több módszer is létezik – lásd „videó készítési módszerek” anyagunkat - hangfájl, ami abban az esetben alkalmazható, amikor a képi anyagnak nincs jelentősége - saját prezentáció feltöltése - pdf feltöltése, tökéletes feladatlapok, hosszabb leírások közlésére - word feltöltése, hogy a hallgató tudja szerkeszteni az anyagot. Pl kitölthető feladatlapok, videóval való párhuzamos haladás - saját fejlesztésű felület: igaz-hamis, feleletválasztós, üres szó megadása tesztek

Oktató bemutatása A kurzus adatlapján szeretnénk egyértelművé tenni, hogy kinek a műve az adott kurzus. Tölthetsz fel képet magáról az oktatóról, de a cég logóját is be lehet illeszteni. Oktató esetén meg lehet adni a cégnél betöltött pozícióját vagy a cég weboldal elérhetőségét. A social gombok lehetővé teszik, hogy hivatkozzuk saját Facebook, Twitter vagy Google+ oldalunkat. Ezt követi egy rövid vagy hosszabb bemutatkozó szöveg az előadóról. A hangsúly azon van, hogy bizalmat keltsünk az oktató részletes bemutatásával a hallgatókban. Reméljük sikerült közelebb hozni a gondolataidat egy fantasztikus kurzus megvalósításához! Mi folyamatosan azon dolgozunk, hogy ehhez egy modern, naprakész felületet biztosítsunk Neked és a lehető legtöbb diákhoz juttassuk el! Keress minket! – SOMOGYI TIBOR – 70/