Oroszlán Üzletház Április 1-jén megnyílik a Cegléd téri új üzletház. Üzletek és szolgáltatások.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Női viselet.
Advertisements

Az iskola otthonai 100 év alatt 1912 Az iskola ideiglenes elhelyezésére a Ciszterci Rend Apáca utcai házának I. emeleti helységeit bérelték ki.
Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre.
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
Pályaválasztás 2014/2015-ös tanév KnéKE.
Kovács Klára Debreceni Egyetem Nevelés-és Művelődéstudományi Doktori Program november Kollektív traumák, határhelyzetek, természeti és társadalmi.
Vázlat tradicionális, kézi gyártású rönkházakról, öko-házakról
M ILYEN B ARTÓKOT SZERETNÉNK ?. ÚJBUDA KULTURÁLIS VÁROSKÖZPONT ÖVEZET SZAKASZAI LEHATÁROLÁSA
1 Fehérvár Rádió 94,5 Mhz Médiaajánlat 2011 Médiaajánlat 2011.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
KÖZLEKEDÉSI TERVEK Marton Miklós /
1 Pályaválasztás 2010/2011-es tanév Fné T.K.. 2 BEISKOLÁZÁSI TERV A 2010/2011-ES TANÉVRE SZAKKÖZÉPISKOLA2 osztály Nyelvi előkészítő angol Nyelvi előkészítő.
2006. február 3. Telefonos feladat Egy egyenlő szárú háromszög alapon fekvő szögei A szárak szöge Mekkorák a háromszög szögei ?
Zöld fények az éjszakában
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
Ria Slides Ebben a bevásárlóközpontban a hölgyek különböző „Férfi – Típusok” közül választhatnak...
EGY SZÁL HARANGVIRÁG.
A KONVERGENCIA-FOLYAMATOK FONTOSABB KIHÍVÁSAI 2007-BEN SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR Szeged, február-május (Belyó Pál) „G A Z D A.
Zrínyi Ilona Általános Iskola
Fő tér.
Japán írásjegyhálózatok vizuális ábrázolása. Első ábra.
Béla mozija Mióta Béla megnyitotta a Dongó Mozit (1320 Bp., Sugár út 11.), a multiplexek egymás után zárnak be. A Dongó titka az, hogy mindig friss filmeket.
A kamra és az udvari terménytárolók
Szórakozások 2. Age of Empires. Age of Empires, Gold Editon.
A kiskereskedelmi árusítás légköre Birtalan Ágota SPMKM.
Ki Istenének átad mindent,  Bizalmát csak beléveti,  Azt csudaképpen őrzi itt lent,  Ínség, baj közt is élteti.  Ki mindent szent kezébe tett,  Az.
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
EGY OLYAN KÜLÖNLEGES SZEMÉLYNEK, MINT AMILYEN TE VAGY !
A nemzetközi konkurencia árának feléért ajánljuk ugyanazt a minőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Monor, Ipar utca.
Szendrő nevezetességei
Művelődés és szórakozás
Miskolci Egyetem Automatizálási Tanszék. Így nézett ki:
„Korunk vívmánya a számítógép, mint kreatív eszköz az alkotó művész kezében” Művészetek Háza Veszprém április május 01. „Digitális Művészetek.
Sajnálatos módon december 24-én este nem tudom szétosztani ajándékaimat. Idős korom egyre inkább észrevehető... Úgy döntöttem, hogy ez évben kivételesen.
MTA Tudásmenedzsment workshop Szemelvények, érdekes eredmények „A női munkavállalás és a lifelong learning kapcsolata” c. kutatásból
A vezető mint sikertényező szerepe egy középvállalkozás
Sablonok világa lejárt! Tanuljunk meg különbözni!.
Bernáth Leila Bizderi Melinda Kolonics Melinda Tujner Viktória
Kasó Zsófia Obert Zoltán Parti Alexandra Tencz Zsófia
Kistérségek periódusra vonatkozó fejlesztési tervei 2006.
Szafari Poliéderországban. Maciék elmentek a reptérre, hogy találkozzanak egy rég nem látott barátjukkal!
Jelky András Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Év végi statisztika Készítette: Huber Béla Farkasné Pataki Csilla.
Települési zöld környezet jellemzése a gazdálkodásért felelős szemével Települési tényezők, melyek a téma művelése szempontjából meghatározóak.
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
Rippl-Rónai Múzeum Rippl-Rónai Megyei Hatókörű Városi Múzeum
Torockó(falu,iskola) Székelykő 3.NAP. Iskola Az iskolában körülbelül 50 tanuló van, és 5 terem található az épületben. Az 1. és a 4. osztály össze van.
Nagycenk-Széchenyi kastély
 Velünk kedvedre dekorálhatod autód hátsó szélvédőjét, megmutathatod családod a világnak,de teheted laptop-ra,notebook- ra,telefonodra üvegre, termoszra.
Mit tehetsz a ik évi áthozattal? PRÓBÁLJ KI ÚJ SPORTOKAT.
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
Budapest - Családbarát Város ? Babakocsival és kisgyerekkel a városban.
Az Óbudai Egyetem előfizetett adatbázisai szeptember.
Pädagogische Hochschule Ludwigsburg Wächter Anita Megyeri Fanni
Plakát Ha lehet, akkor ez 1.oldalon lévő mintából kellene plakátot készíteni A szöveg középen : Kabát akció!, mellette a piros alapú logo A divat.
Jean viccek Jó szórakozást kívánok! Csak kattints tovább!
Modern. építészet Budapest Moszkva.
Biztos jelen, közös jövő!
EGER Nosztalgia bemutató es évek fotóival és azok kommentálásával.
Az éttermi szolgáltatások Áfája
Jó szórakozást kívánunk hozzá!
RS HÁZ Vásárolja meg MOST , Üzletét / Irodáját a legkedvezőbb feltételekkel a megújult RS áruház mellett! ,- Ft/m² Ár-tól.
F&B Menedzser Szakirányú Továbbképzés
SHOW TV MŰSORVÁLTOZÁS A február 29-i programunk változásai
Koreai sámánizmus A gwishinek
A GAZDÁLKODÁS Készíítette: Czeglédi László. A GAZDÁLKODÁS KÖRNYEZETE Fogalma: céltudatos tevékenység, melynek keretében a rendelkezésre álló erőforrásokat.
Az első kínai császár agyaghadserege
ÉRDEKES LAKÓTELEP BÉCSBEN
„Türkíz” 2 tépőzáras hasított bőr női
1.
Nyugodt vizekre úszik a bálna A sikerhez vezető út: január: 3,9 m € értékű bankgaranciát lehívtuk, a Kúria megerősítette július: birtokbavétel.
Előadás másolata:

Oroszlán Üzletház Április 1-jén megnyílik a Cegléd téri új üzletház. Üzletek és szolgáltatások.

Üzletek  Élelmiszeráruház  Női és férfi konfekció  Cipőboltok  Illatszerbolt  Ékszerboltok és Óraszalon  Antik bútorok  Modern Képzőművészeti Galéria

Szolgáltatások  Kulcsmásolás  Órajavítás  Fodrászat és Kozmetikai Szalon  Posta  Bank  Fénymásoló és névjegykészítő  Lottózó

Mozi és éttermek, kávézók  Multiplex mozi 5 terem  Magyaros és kínai vendéglő  Pizzéria  Kávézó – cukrászda  Fagylaltozó

Kiadó helységek  2 db 50 négyzetméteres bolt a 3. emeleten  1 db 110 négyzetméteres bolt a 2. emeleten  Az alagsorban: 5db 30 négyzetméteres bolt. Bővebb információ: a telefonszámon reggel 8 és este 8 óra között.

Jó szórakozást kívánunk! Érezze magát jól nálunk. Reméljük törzsvendégünk lesz. Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával.