ÁLLÁSHIRDETÉSEK Készítették: Ádámku Renáta Karancsi Diána Nagy Magdolna Percze Dóra Szőllősi László.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Europass önéletrajz.
Advertisements

A MŰSZAKI-INFORMATIKAI ÉS GAZDASÁGI VÉGZETTSÉGŰ PÁLYAKEZDŐK TÉRBELI MOBILITÁSA ÉS ELHELYEZKEDÉSE A VERSENYSZFÉRÁBAN Várhalmi Zoltán - Czibik Ágnes- Dörgő.
A regisztrált diplomás munkanélküliek helyzete a fővárosban Előadó: Vass István igazgató
Látássérült munkavállalók és munkaadóik felkészítése Siketvakok Országos Egyesülete AMSZ LFR program Látássérült Személyek Foglalkozási Rehabilitációja.
Diplomás pályakezdők a versenyszektorban Tóth István János * - Várhalmi Zoltán + „Felsoktatás és foglalkoztathatóság” Műhelykonferencia a Budapesti.
CV - Önéletrajz Milyen a megfelelő CV?
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Gyümölcstermesztő szakmérnöki képzés
3. előadás.
Állásinterjúk a gyakorlatban
 Megbízható, jó hírnévvel rendelkező cég  A munkaközvetítés és annak minden formája INGYENES!
B.Sc. / M.Sc. Villamosmérnöki szak
1 A VAJDASÁGI PÁLYAKEZDŐ DIPLOMÁSOK MUNKÁBA ÁLLÁSI MODELLJE 7. Vajdasági Magyar Tudományos Diákköri Konferencia Újvidék, november Jenei Ervin.
Az átláthatóság, mint elengedhetetlen feltétel Mádi-Szabó Zoltán A kis- és középvállalkozási részleg vezetője április 18.
Önéletrajzírástól a munkába állásig - gyakorlati tanácsok a szakképzett munkaerő és a munkáltatók eredményes találkozásához június 24.
Álláshirdetés, pályázat
Emberi Erőforrás Menedzsment Toborzás - Álláskeresés
Foglakoztatás pályázati projektekben Általános áttekintés Tóth István, tanár.
Helyezkedj el okosan Civilek a munkaerőpiacon Tóth István.
Foglalkoztass okosan Foglalkoztass okosan A civilek foglalkoztatási lehetőségeiről Tóth István.
Munkakörelemzés munkakör-tervezés
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Szakmai gyakorlat jelentősége, tudatos karrierépítés
Hivatalos levél szerkesztése
Tipikus hibák és szabálytalanságok a HEFOP intézkedés megvalósítása során Előadó: Kis Mónika Krisztina Hermes Holding Kft.
Szakmai gyakorlat Bemutató A cég A gyakorlati időmet a család saját vállalkozásában töltöttem Ez idő alatt sok tapasztalatra tettem szert.
A közszolgálati jogviszony tartalma
Az én befogadó munkahelyem Fogyatékkal élő egyetemisták, főiskolások munkavállalási preferenciái MMK Campus kutatás november február.
A MUNKAKÖRI LEÍRÁS.
 A munka, az egyik alapvető szükségletünk.  Munkájuk alapján becsülik meg az embereket. A munka biztosítja a megélhetést.  A családi munkamegosztásban.
TÁMOP A/1-11/1 Tananyag általános formai és tartalmi előírásai, valamint az önellenőrzés és teszt szerkesztési, publikálási lehetőségei a CooSpace-ben.
Kompetenciák tartalmi értékelése : A Természetvédelmi Mérnök és Környezetgazdálkodási Agrármérnök BSc szakok megítélése a munkaadók körében.
A Lear Corporation a Fortune 500-as listában felsorolt vállalat, amelynél tehetséges alkalmazottak sokszínű csapatai világszínvonalú termékeket terveznek.
„DIÁKOK A MUNKAER Ő - PIACON” NTP-SZKOLL MUNKAER Ő -PIACI KURZUS TEMATIKÁJA 2015/2016. TAVASZ 15 ÓRA, 3 ALKALOM (3 X 5 TANÓRA)
Készítette: Pató Gáborné Dr. Szűcs Beáta, egyetemi docens Pannon Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, Szervezési és Vezetési Tanszék Elérhetőség:
Szállítói számlakönyvelő Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Kereskedelmi Eszközök Specialista
GYÁRTÁSTECHNOLÓGUS A Caterpillar Magyarország gödöllői telephelyére
Lear Corporation Magyarország Kft.
Árazási és árképzési elemző Dolgozz velünk az Élet habos oldalán
Mechanikus karbantartó
Értékesítési képviselő – Food Téged keresünk, ha rendelkezel:
Országos nagykereskedelmi menedzser
Fejlesztő mérnök A MOM Zrt. duális képzés keretében hirdet felvételt olyan elsőéves hallgatók részére, akik képzésüket a Nyíregyházi Egyetem gépészmérnöki.
Sales Back Office Specialista Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
A problémafeltárás technikái
HR Specialista Dolgozz velünk az élet habos oldalán munkakörben!
Senior műanyag fröccsöntő gépbeállító
Értékesítési képviselő – HoReCa
Értékesítési képviselő – Food
Junior műanyag fröccsöntő gépbeállító
Értékesítési képviselő – Food
Minőségirányítási szakértő
Fejlesztő mérnök A MOM Zrt. 140 éve működő magyar vállalkozás, több, mint 100 évnyi vízmérő gyártásban szerzett tapasztalattal. Cégünk piacvezető a vízmérés.
Dolgozz velünk az élet habos oldalán
Előadás címe: Tudom, változnom kell!!!
Értékesítési képviselő – HoReCa
Műszaki Szolgáltató Manager (Technical Service Manager)
Értékesítési képviselő – HoReCa Téged keresünk, ha rendelkezel:
Projekt neve Cég neve Előadó neve
Marketing koordinátor Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Értékesítési képviselő – HoReCa
Belső ellenőrzési és pénzügyi menedzser
Hatékony és pontos munkavégzés
Értékesítési képviselő – Food
A legKISEBBSÉG is számít!
Európai szemeszter 2018/19
Munkavállalás az EU/EGT tagállamokban
Hatékony és pontos munkavégzés
Projekt neve | Cégnév | Előadó neve
Előadás másolata:

ÁLLÁSHIRDETÉSEK Készítették: Ádámku Renáta Karancsi Diána Nagy Magdolna Percze Dóra Szőllősi László

Hazai, vagy külföldi cég? Melyik szektor? Munkavégzés helye? Ki és miért keres? Pozíció megnevezése! Kit keres? Feladatok felsorolása! Milyen feladatra? Végzettség Nyelvtudás Gyakorlat Egyéb elvárások Milyen feltételekkel?

Áttekinthetetlen Folyamatos, tagolatlan szöveg Hibásan közölt elvárások „Bárki” számára elérhető állás

A pozíció neve legyen vonzó és érthető.Mutassuk be röviden a céget.A betöltendő állás feladatainak pontos meghatározása.Jelölttel szemben támasztott megfelelő elvárások.Elérhetőségek megadása.

Negatívumok Kevés kiemelésNem csábító hirdetésekHonlaptól eltérElőny a feltételekben Személyiségjellemzők hiánya Pozitívumok Központi helyEgyszerű szűrésBevezető mondatHasonló felépítettségFőbb jellemzők kiemelve

Teljes munkaidős ügyfélszolgálati munkakör Pozíciószint: pályakezdő Elvárás a felsőfokú végzettség Nyelvtudás Hasonlóságok Kiemelések Blokk címek – pozitív a munkavállaló megszólítása Felosztás – feltételek, előnyök, személyiségjellemzők Különbségek „Egyéb információ” helyett „Amit mi nyújtunk” Tartalmi kiegészítés

Teljes munkaidős, gyártási részleghez kapcsolódó munkakör Pozíciószint: tapasztalt Elvárás a felsőfokú előképzettség és az angol nyelvtudás Hasonlóságok Munkaidővel kapcsolatos információ közlése Feladatok száma Tagolás, átláthatóság Különbségek Mit kínál a vállalat Szervezeti struktúrában való elhelyezkedés Tartalmi kiegészítés

Teljes munkaidős, termelési részleghez kapcsolódó munkakör Tapasztalt jelöltek Elvárás a felsőfokú végzettség Optimális a feladatok leírása Hasonlóságok Bevezető a pozícióról Különbségek Kiemelések, „látványelemek” Előnyök megfogalmazása Mit kínál a vállalat Szervezeti struktúrában való elhelyezkedés Tartalmi kiegészítés