HISSZÜK, HOGY A MEGFELELŐ EMBEREK A JÓ TERMÉKKEL, EGYÜTT GLOBÁLIS VÁLTOZÁST TUDNAK ELŐIDÉZNI.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Milyen anyagok kerülnek a levegőbe?
Advertisements

A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
A kétütemű befecskendezéses (DITECH)motor
Automatikus szállítási hűségprogram
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
ACN - Áttekintés Érvényes január 1-től MAGYARORSZÁG.
Jutalék Terv.
© Michel Roggo / WWF-Canon 1 Vállalati autóflották környezettudatos használata Benkő Dániel WWF Magyarország október 17. Zöld flotta program.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Török Ádám Környezettudatos Közlekedés Roadshow,
NEM MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁSOK
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
2010 október 2651 kp. Vizsga 2. feladata
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A Life Wave értékesítési terve
Világunk egyik globális környezeti problémája a levegőszennyezésből adódó üvegházhatás és felmelegedés. A személygépkocsikból áradó gázok is felelősek.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Amiről szégyenlősen nem beszélünk korrupció és árverseny Korrupció, kiváltó okok, következmények és azok hatása a kereskedő és az importőr piacára. A felhozott.
1. Példa: Melyiket választaná, ha r=12%? A) F 3 = 7000$ B)
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
Marketing terv.
Online értékesítési modellek
A légkör és a levegőszennyezés
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
Párizs június 20 - Berlin június 28 Egy kivételes alkalom, amikor összekötheted a szórakozást és az üzleted. Találkozz a LEO vezetőkkel a világ minden.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
HOZZA KI A LEGTÖBBET A SZKENNER ÜZLETBŐL. PÁRATLAN ÜZLETI LEHETŐSÉG Növekedés Szkenner Operátorok száma az EMEA régióban % Szkennelések.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
Előadás másolata:

HISSZÜK, HOGY A MEGFELELŐ EMBEREK A JÓ TERMÉKKEL, EGYÜTT GLOBÁLIS VÁLTOZÁST TUDNAK ELŐIDÉZNI.

Fuel Freedom International (FFi) nem garantál semmi olyan jövedelmet, amelyet az FFi független képviselői állítanak. Minden állítás, amit az egyének tesznek a jövedelemre és üzemanyag megtakarításra vonatkozóan saját felelősségük, és az FFi nem hagyta jóvá ezeket előzőleg. Az eredmények változhatnak függően a vezetési szokástól, forgalomtól, éghajlattól, környezettől, és a jármű kondícióitól.

2005 Novemberében indult Adósságmentes-Pénzügyileg stabil Globális főhadiszállás Orlando-ban (USA, Florida állam) 22,000 m 2 területű iroda Cégen belüli Szállítás Cégen belüli programozás Tulajdonosi Web Alapú Háttér Iroda Rendszer 1.5 millió $ céges szerver és teljes IT osztály. Saját KÓDUNK van!

 Randy Ray & Wendy Lewis  Randy adta el a NASA-nak és felügyelte annak a 125 millió $-os számítógép hardver és szoftver csomagnak az installálását, amely még ma is használatban van.  Ő és Wendy kezdte el az Alpha Computer Services céget. Az Inc. Magazin 184. helyét foglalták el az USA 500 leggyorsabban fejlődő cégei között, majd később 25 millió $-ért eladták.  16 év háttér munka irányítás MLM Vállalatoknál.  Hisznek a Becsületességben, Tisztességben és Egyenlőségben minden Értékesítőjükkel szemben.

A 70-es években fejlesztették ki, azóta használatban van Szabadalmazott technológia 2 éve került kapszula formulába Az USA-ban gyártják Elkészítése egy EPA-Regisztrált gyártóüzemben történik Az FFi-nek világméretű marketing jogai vannak Bizonyítottan működik minden benzin, etanol keverékű és gázolaj meghajtású gépjárműben 100% aktív összetevőkből áll Hígító és töltőanyag mentes

IGEN! A Technológia több mint 30 év kiterjedt országúti tesztjével bizonyított. Nem módosítja az üzemanyagot EPA Regisztrált. # Teljes Világméretű Biztosítási Politika, amely minden használót véd Környezetbarát

Az átlag ember (USA): km-t vezet évente Kb. 16,6 liter/100 km = liter évente Átlagár: kb. 142,5 Ft/liter = Ft/jármű X 2 Járművel = Ft évente üzemanyagra! Átlag jövedelem Ft Az üzemanyag a legtöbb jövedelem 18,1%-a!

Jerry Lang 40 év tapasztalat – Olaj és Petrolkémiai Ipar A világ 2 Top Égési Tanácsadójának egyikeként ismerik el. Tanácsadó a ChevronTexaco-val, Shell-lel, Exxon- nal, és Mobil-lal. 17 Szabadalom; 13 a kibocsátásra vonatkozik. Máig a szabadalmazott technológiáiból több, mint 850 millió $ került eladásra. Fuel Freedom International tanácsadójaA Fuel Freedom International tanácsadója

Az MPG-CAPS™ egy szabadalmazott katalizátor réteget hoz létre az égési felületeken, amely…. –Korábbi, és gyorsabb égési rátát hoz létre a munkaütemben Növeli a motor hatékonyságát Csökkenti a fő munkahenger hőmérsékletét, ezáltal növeli a motor élettartamát –Megelőzi a szén, valamint a kenési hulladékok lerakódásának a kialakulását Csökkenti a motor oktán szükségletét, amely lehetővé teszi a prémium üzemanyag lecserélését hagyományos ólmozatlanra –Csökkenti a gyűrű környéki lerakódásokat Javítja a gyűrűtömítést, és csökkenti a túlzott kenőolaj fogyasztást –Befedi a katalizátor konvertert és az oxigén szenzorokat is Véd a szénlerakódástól Javítja a tartósságot Hosszú távú javulás a károsanyag kibocsátás terén

Ne lépje túl az előírt mennyiséget! ÚJ ½ Grammos Kapszula Kondicionáló adag Hagyományos adag 6-10 Gallon Liter 1 Kapszula½ Kapszula Gallon Liter 1+1/2 Kapszula1 Kapszula Gallon Liter 2 Kapszula1+1/2 Kapszula Gallon Liter 2+1/2 Kapszula2 Kapszula Gallon Liter 3 Kapszula2+1/2 Kapszula Gallon Liter 3+1/2 Kapszula3 Kapszula Ha 1 grammos Kapszuláz használ – felezze a fenti mennyiségeket 1.Tudja, hány gallon / liter üzemanyagot tesz a tankba. 2.Számolja ki, hány kapszula kell ebbe. 3.Helyezze a kapszulákat a tankba. 4.Írja le az információkat, így nyomon követheti az eredményeket. INSTRUKCIÓK A termékből használatos mennyiség függ a tankban lévő üzemanyag mennyiségétől!

1.Alacsonyabb üzemanyag költségek (Garantált 7-14%) a) 10%-kal számolva egy 50$-os tankolásnál ez 5$/Tank megtakarítás 2.Csökkenti a károsanyag kibocsátást 3.Jobb teljesítmény 4.Tisztább motor a)Csökkenti a kén- és szénlerakódásokat 5.Oktán fokozás a) pont között 6.Meghosszabbítja a motor élettartamát 7.30 napos pénz-visszafizetési garancia Mit jelent ez a Fogyasztónak ?

A VILÁG EGÉSZSÉG SZERVEZET KIHÍVÁSA Világszerte az összes kormány próbál javítani a városaik levegőjének a tisztaságán, hogy megvédjék az emberek egészségét. “ A levegőszennyezettség szintjének csökkentése által segíthetünk az országoknak, hogy csökkenteni tudják a légzőszervi megbetegedésekből, szívbajokból és a tüdőrákból eredő globális terheket. Sőt, a levegőszennyezettség közvetlen kiváltóinak a visszaszorítására irányuló tevékenységek csökkentik a gázok kibocsátását is, ez pedig hozzájárul a klímaváltozáshoz és más egészségügyi hasznokhoz” Dr Maria Neira, WHO Igazgató – Közegészség és Környezetvédelem

Nitrogén-oxidok(NOx): Az atmoszférából és a járművek kipufogójából erednek, hozzájárulhatnak a fotokémiai ózon (szmog) kialakulásához. Szén-monoxid(CO): Színtelen, szagtalan, mérgező gáz, mely a szénalapú üzemanyagok tökéletlen égése során keletkezik. Hidrokarbonok(HC): Elégetlen üzemanyag.

Hasznok: 1. Jobb üzemanyag égés 2. Üzemanyag rendszer kenése 3. Gyorsabb gyújtás Csökkenések: 1. Hibás detonáció 2. Füst és alkotói

Bárki, aki járművet vezet ezen a bolygón!

Már több mint 181 Országba szállítunk mindössze 14 hónap alatt!

Egy cég, amely azt akarja hogy a neve minden háztartásba bekerüljön azzal, hogy mindig a globális trendek előtt jár Egy termék, amely megragadja a tömegpiac vonzerejét Egy cég, amely úttörő a termék technológia terén az USA- ban és tucatnyi országban világszerte

1. Kiskereskedelmi Eladások Profitja 2. Szponzori Eladások Jutalékai 3. Bináris Jutalékok 4. Direkt Jutalék NÉGY FÉLE JÖVEDELEM: A Fuel Freedom International Kompenzációs tervének teljes magyarázatához keresse fel a weboldalt, és kattintson a Lehetőség (Opportunity) fülre!

Éves weboldal díj Vegyen nagyker áron, adjon el kisker áron Regisztráljon más Értékesítőket Valósidejű Háttér Iroda Kereskedelmi elszámolásra épül Online Vásárlási Lehetőség

120 db MPG-CAPS ™ (24+ Minta) 200 CV pontérték Prémium Tagság A CV 100%-a jár utána! 210 db MPG-CAPS ™ (42+ Minta) 200 CV pontérték Prémium Tagság A CV 100%-a jár utána! 30 napra Ezüst fokozatúvá teszi a megvásárlása. Az első 30 napban 1. szintű direkt jutalékra teszi jogosulttá. 60 db MPG-CAPS ™ (12+ Minta) 100 CV pontérték Regular Tagság ● A CV 50%-a jár utána!

ÖN TOM SUE Legjobb választás : Egy Prémium vagy Üzletépítő Csomag Szponzori Eladások Indirekt Eladások 900 CV $50 /Ciklus

Ön Tom *10 Üzletépítő Csomag Eladás egy Személyesen Szponzorált Személynek

Ön Tom HA MINDEN HÓNAPBAN 3 KISKER VÁSÁRLÓT HOZZÁAD, TOVÁBBI $50-T FOG KERESNI, AMIVEL ÖSSZESEN $100-T KERES MINDEN EGYES ÜZLETÉPÍTŐ CSOMAG BÓNUSZÉRT! *10 Üzletépítő Csomag Eladás egy Személyesen Szponzorált Személynek

Egy opcionális $52.95 vásárlás… 50 PV értéke van a Bináris Tervben Kvalifikálja a Jutalékokra A Bináris mennyiség SOHA NEM ÁRAD Tegyen szert maradvány jövedelemre A lehetőség a HÁRMAS SZINTŰ direkt jutalékra, ha kvalifikálta magát!

Lépcsőfokok a Sikerhez… ISR Bronz Ezüst Arany Platina! Weboldal: Kisker/Nagyker Üzleti Központ % Direkt % Direkt 3- 10% Direkt 2 1 Ciklus Kifizetés! (*Személyesen) A Bináris Ciklusoknak van egy 25ezres heti limitje. ($-ban értve, nem Ft-ban!) A Direkt Jutalék nincs korlátozva! Figyelje a Direkt Jutalékok kezdetét Ezüst fokozatnál % Direkt 2-20% Direkt

Találkozzon azzal az emberrel, aki meghívta, és döntse el, milyen szinten kíván részt venni Csatlakozzon az éjszakai Konferencia Beszélgetésekhez Ismerje és használja az összes Támogató Eszközt Látogasson el és hozzon vendégeket a heti találkozókra Beszéljen minden ismerősével, akinek van autója! Duplázza meg…