Tim Burton filmjei. Tim Burton amerikai rendező Születési dátum: 1958. augusztus 25 Születési dátum: 1958. augusztus 25 Születési hely: Burbank, California.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Érték-e még a család? SzülőSuli 1.
Advertisements

Jártam a hegyeket, a hegyoldalakat borító erdőket, és csodáltam a természet szépségét, a fenséges tájakat…
SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
Merre jár a tekintetünk?
A május 26-i előadás összefoglalója
A m ű v é s z e t e k A művészet a görög tekhné és technika,
Írta: Dr Gyökössy Endre ( ) a lelkész-pszichológust,
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
A Boldogmondások margójára
Disney Csatorna. 2 ›A Disney Channel Worldwide a világ gyermekcsatornáinak legsikeresebb portfoliója; a gyermekek fejlődését elősegítő, 98 családi csatornájával,
ADVENT.
ADVENT ANGYALAI.
Tűnödtem… wondered: " Kik az én számítógépes barátaim ? "
Harang csendül, Ének zendül, Messze zsong a hálaének
Állatok Világnapja.
Gárdonyi Géza meséi.
MÁV- álláshirdetés MÁV = Mindenkit Átverünk Vazze! eszem.
Ahogy én tolmácsolnám nektek…
Rokonok. Sok - sok évvel ezelőtt, amikor 23 éves voltam, hozzámentem egy özvegyhez, aki olyan gyönyörű volt, hogy az csak na. Ennek az özvegynek volt.
Könnyek....
Az ülő Buddha okos gondolatai:
A Boldogmondások margójára
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
Mesés Mesék Élvezd a mesék csodálatos világát!
Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.
A kanári. Valakinek volt egy énekes kanárimadara, és úgy gondolta, hogy tavasztól kezdve nem tartja a házban a madarat.
Túrmezei Erzsébet : KARÁCSONY ELŐTT.
Ady Endre Karácsony előadja Szabó Gyula.
Vigasztaljátok, vigasztaljátok népemet, így szól Istenetek
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Gyülekezet Koinónia - Közösség.
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Ki az ember? Isten eltorzult képe Francis A. Schaeffer:
Olyan furcsán alakult minden, a nagy terv nem ez volt,
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
A szeplőtelen fogantatás sok FESTŐT megihletett már. A közelgő karácsonyt várjuk Máriával. Így kívánunk most, FESTMÉNYEKKEL békés, boldog karácsonyt !
Milyen csodás kék bolygó!. Az Ibériai-félsziget déli része. Egy homokvihar hagyja el Észak- Afrikát és a Kanári-szigeteket.
Hobbim Mozifilmek. VOLT EGYSZER EGY MEXIKÓ  A magányos hős, a fegyverek virtuóza, akinek gitártokja halálos titkokat rejtett, eltűnt. Már csak a legendája.
:07:02 Elizabeth Rosemond Taylor febr. 27.-én született Londonban, - kétszeres Oscar díjas, angol-amerikai színésznő. Nevének közismert.
Az Élet Igéje augusztus.
Ő SZI TÖKÖLÉS Kreálta: Nick Shepherd Valamikor tökjó csaj voltam, formás alsófertállyal aztán megerőszakoltak!
Énekel: Zdenka Lorencová
Bölcsességek, aforizmák
Dicsőítelek Uram, mivel megmentettél engem
Hát én lennék, és Botond!! 
Harang szól a kisfaludban, szent karácsony éjjel,
Filmek Készítette Kiss Bence MF1-K2KYQ5X2. A prezentációm témájául kedven filmjeimet és sorozataimat választottam. Éspedíg:  Harcosok klubbja  Shrekk.
A világ egyik legromantikusabb városa,amely a divat, és a kultúra terén talán a legtöbbet kínálja nekünk. Festőket, szobrászokat, zeneszerzőket,és írókat.
Tűnődtem… " Kik az én számítógépes barátaim ? ".
eldobd az agyad! ( Bokrétás András) Mi lesz, ha Teréz sírjára építenek egy diákszállót? Koleszterin.
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
Gondolatok a barátságról
„ADJ TERET, NYISS UTAT!” – SZOCIÁLIS KOMPETENCIÁKKAL A HÁTRÁNYOK ELLEN avagy Ágota és Ambrus testvérek lettek.
Képek: Szentesi Gyors.
Imádság Keveset lenni Istennel annyi, mint kevésnek lenni Istenért (E.M.Bounds)
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
PREZENTÁCIÓ A PREZENTÁLÁSRÓL
ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!.
Paulay Ede: Csongor és Tünde
Isten akarata szerint élni ma
Énekel: Zdenka Lorencová
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Neveld a gyermeked! Efézus 6:1-4.
AZ EMBER TRAGÉDIÁJA Paulay Ede.
ADVENT.
Milyen csodás kék bolygó!
Túrmezei Erzsébet : KARÁCSONY ELŐTT.
Előadás másolata:

Tim Burton filmjei

Tim Burton amerikai rendező Születési dátum: augusztus 25 Születési dátum: augusztus 25 Születési hely: Burbank, California Születési hely: Burbank, California Iskola: Kaliforniai Művészeti Intézet Iskola: Kaliforniai Művészeti Intézet Példaképe: Ray Harryhausen Példaképe: Ray Harryhausen Kedvenc színésze: Vincent Price Kedvenc színésze: Vincent Price Első filmje: Pee Wee nagy kalandjai (1985) Első filmje: Pee Wee nagy kalandjai (1985)

Batman (1989) Remek szereposztással kel életre a klasszikus képregény Tim Burton merész stílusú filmjében, amely Batman, a magányos igazságosztó történetének kezdetéről szól. Bruce Wayne, a kilenc éves kisfiú kénytelen végignézni jómódú szülei brutális meggyilkolását. A borzasztó élmény hatására megfogadja, hogy egész életében harcolni fog a gonosz ellen. A felcseperedő fiatalember, kihasználva a szüleitől örökölt vagyon adta lehetőségeket, mindent megtesz azért, hogy tökélyre fejlessze tudását és képességeit, s így a legelképesztőbb módokon szálljon szembe a bűnözőkkel. Régi ellensége, Joker sötét terveket forral Gotham város lakói ellen, azonban Batman állandó rajtaütései sorra meghiúsítják ezeket. Vicki Vale-t, a gyönyörű fotóriportert gyengéd szálak fűzik Gotham híres, jólelkű milliomosához, a felnőtt Bruce Wayne-hez. Amikor leszáll az éj, s előmerészkednek Gotham bűnözői, Bruce Wayne Batman képében ered a nyomukba...

Batman visszatér (1992) A zseniális, ámde őrült üzletember, Max Shreck mindent bevet Gotham City meghódítása érdekében. A hadjáratban nem egyedül vesz részt: ott van mellette Pingvin az a furcsa külsejű férfi, akit szülei születésekor elhagytak, és aki a város polgármestere szeretne lenni. Szép számmal akadnak támogatói, többek között valódi pingvinek is. A képletet csak tovább bonyolítja egy furcsa, Serena nevű asszony váratlan felbukkanása. A várost csak Batman visszatérése mentheti meg...

Karácsonyi lidércnyomás (1993) A különleges látványvilágú filmjeiről híres Tim Burton animációs horror filmje felnőtt szórakozás a javából! Tim Burton (A majmok bolygója, Az Álmosvölgy legendája, Batman, Ollókezű Edward), a zseniális rendező animációs eszközök segítségével fantasztikus horrorvígjáték- musicalt alkotott, mely (mint a történetben szereplő Zsákember) magával ragadja és elvarázsolja a nézőt! Lépjünk be Halloween-város különleges világába, ahol olyan kísérteties alakok kelnek életre, mint Jack, a Csontherceg, a rémváros ura és Sally, a testrészenként összefércelt szépség!Amikor Jack véletlenül megpillantja Karácsonyváros csodálatos birodalmát, elhatározza, hogy e békés tájat átalakítja a Halloween kívánalmainak megfelelően, s ez beláthatatlan köv etkezményekkel jár... A lenyűgöző vizuális effektusok és hanghatások olyan élményt ígérnek, amilyenben még soha nem volt részünk!

A halott menyasszony (2005) Tim Burton bizarr meséjében a menyasszonynak kukaca van, de egy ujjára még így is akad kérő. Igaz, az illető egy másik kényszerházasságba menekülne, de a föld alatt kissé máshogy működnek a dolgok!

VÉGE