És küldöttje Nex.  Ez Nex  Minden harci stílust használ(melee,ranged, magic) Szint:1001 Élet:30000 Max. hit: 800 Besorolás:Legendésan erős.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Érték-e még a család? SzülőSuli 1.
Advertisements

♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! CLICK TO ADVANCE SLIDES Egy fiatal nő várakozott egy nagy repülőtér várójában gépe indulására.
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Sikeres emberek.
Agytorna. Érdekes kis feladatsor. Érdemes végig csinálni.
Románia Spanyolország Olaszország Portugália Izland Svédország Norvégia Finnország Franciaország Oroszország ÚjraVége Húzd az országhoz a nevét!
Folyamodjatok az Úrhoz,
Frappáns novella a szeretetr Ő l... ( munkatársi csapat épités)
A vikingek A vikingek skandináv származású hajósok és harcosok, akik a 8. és a 11. század között indultak rablóportyáikra vagy hódító hadjárataik-ra. A.
Legjobb kivánságok 2010 re Pablo Neruda írásaPablo Neruda írása Szép képekSzép képek Egy himnusz az élethezEgy himnusz az élethez.
Zengje örökké az énekünk, Zengje minden földi lény, Zengje föld és zengje ég, Zengje, hogy „Ő él örökké!”
Készítette: a Dalai Láma
Számold meg a fekete pontokat!
Nem fogsz hinni a szemednek, de mostantól el kell fogadnod, hogy mágus is vagyok.
A Háromfejű sárkány A King Black Dragon (KBD) o Ez a KBD o Szint: 276 o Élet: 2400 o Támadási típusok: Melee, Mage, Range, Dragon Fire o Max. hit: 800.
Halász Dániel (HADNAAI.ELTE) ELTE:IK
M E G H Í V Ó Szeretettel várunk Nyári Napforduló Sámán Ünnepünkre!
Megújulás Szigete. Lelki szemeiddel képzeld el, amint feltűnik a messzeségben egy apró hajó, és fokozatosan közelít feléd. Amint egyre közelebb ér, két.
SEVEN DONT'S AFTER A MEAL Hét dolog amit nemszabad tenni, étkezés után.
Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,
A víz.
Ashley Tisdale Bakó Lídia. Életrajza Ashley Michelle Tisdale a teljes neve. Monmouth County, július 2.-ben született. A haj színe szőke, de eredetileg.
Frappáns novella a szeretetről...
Urunk. Ádvent van, és mi várunk
Urunk. Ádvent van, és mi várunk
Most, hajnalban, minden szerdán, áhítat ???????!!!!!!!
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Folyamodjatok az Úrhoz,
ISTEN hozott köztünk!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
kimondhatatlan lesz az öröm. Nincs több könny, nincs fájdalom,
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
Hálaének Pecznyík Pál verse. Zengjen hálaének, e földön mindenütt,
Hogyan készüljünk fel a szóbeli interjúra? Milyen kérdések várhatóak?
4 Négyzet probléma Készen vagy? B A
Három kérdés Problémamegoldás.
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt. Mózes első könyve 1:1 A Biblia legelső mondata ez: Kezdetben teremtette Isten a mennyet és a.
Egyszer volt, hol nem volt… A fejtetvesség kezelése a 21. században
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
1. Program felépítéseProgram felépítése 2. Fényképező megnyitásaFényképező megnyitása 3. Mentett kép betöltéseMentett kép betöltése 4. Betöltött kép megosztásaBetöltött.
CHINESE Kínai PROVERB Közmondás ( munkatársi csapat épités)
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Welcome to Bruno's Art & Sculpture Garden. Hidden amongst the trees of the small Victorian village of Marysville is a world full of fantasy, beauty and.
A varázslat világába lépsz be... Enter the world of magic …
A VILÁG HÉT CSODÁJA.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Miért aggódsz?.
Megalakult a csoki-fogyi klub Nagykállóban
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
ÜZENET.
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
Mobil alkalmazások fejlesztése Vonalkód leolvasó Symbian alapú mobiltelefonra Készítette: Tóth Balázs Viktor.
Mobil alkalmazások fejlesztése Vonalkód leolvasó Symbian alapú mobiltelefonra Készítette: Tóth Balázs Viktor.
1. FELKÉSZÜLÉS Ami elromolhat, el is romlik Reméld a legjobbat, készülj a legrosszabbra!
High King Maulgar Blindeye the Seer Blindeye the Seer (Priest) Melee sebzése plate-be Health: 212,450 Grater Power Word: Shield: Varázsol egy.
Beginner Dialogues - In a motel / hotel Getting a room for the night - Good evening. Can I help you? - Yes, please. I'd like a room for the night. - Would.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !. Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte.
NobelGuide TM Powered by Procera. Hagyományos implantáció lépései Paciens vizsgálata, megfelelő kezelési terv elkészítése.
Diszkusszió – Bíró Anikó
Érezd és lásd meg, mennyire jó hozzád.
Önkormányzati Fejlesztések Figyelemmel kísérése II.
Túlfeszültség védelem a hálózaton
Munkagazdaságtani feladatok
Készítette:Bálint Rita
Cím elrendezés Alcím.
Az eltűnt operátor nyomában
Számold meg a fekete pontokat!
Előadás másolata:

És küldöttje Nex

 Ez Nex  Minden harci stílust használ(melee,ranged, magic) Szint:1001 Élet:30000 Max. hit: 800 Besorolás:Legendésan erős

FUMUS,UMBRA, CRUROR,GLACIES  Mesterei az ősi elemeknek Fumus – smoke(füst) Umbra – shadow(árnyék) Cruor – blood(vér) Glacies – ice(jég)

1.LÉPÉS: FROZEN KEY MEGSZERZÉSE 2.LÉPÉS: KILLCOUNT  1. Ölj bandos lényeket vedd fela „frozen key piece (bandos)”  Ölj Zamorak lényeket és vedd fel a„frozen key piece (Zamorak)”  Ölj Saradomin lényeket és vedd fel a„frozen key piece (Saradomin)  Ölj Armadil lényeket és vedd fel a„frozen key piece (Armadil)  Majd rakd össze a frozen key-t  Menny be a frozen door-on  Kötéllel mássz le  Lépj be (juk a falon)  Majd csináld meg a KC- t  Ha látni akarod a lényekez (click here)

 A legjobb killcount lény a Blood Raever

 Öltözet  Táska

KÉSZ VAGY HOGY MEGÖLD NEX-ET, VAGY MÉGSEM? SZÜKSÉGES KÉPESSÉGEK  NEM tudod besolozni nex-et szóval kell egy nagy csapat  Egy olyan csapat amiben kb ember van a kellő skillekkel  Attack:99  Strength:99  Range:99  Constitution:99  Summoning:96  Prayer:95  Herblore:92-96 (Overloads)

A HARC 5 FÁZISBÓL ÁLL  1.Smoke  2.Shadow  3.Blood  4.Ice  5.Zaros  Minden fázisban Nex elveszti az élete 1/5- ödét  Minden fázis után meg kell ölni egy segédet

 Ebben a fázisban Nex füst varázlaokat használ, Szóval megmérgezhet(88 damage),De range-t és melee-t is Akkor mérgez amikor azt kiáltja; „Let the the virus flow througt you”. Ha ezt mondja:„NO ESCAPE” Tűnj el a szoba közepéről! Vidd le az 1/5 életét!  Aztán öljétek meg Fumus-t

 Ebben a fázisban Árnyék varázslatokat használ, A földön lesznek helyek ahonnan ha nem mész el sebeznek !.Vigyétek le az élete 1/5-ét.  Majd öljétek meg Umbra-t

 Vér varázslatokat használ.Ez veszélyes mert gyógyítja valamint használ egy shipon-t is (kép),a shipon a sebzést gyógyításba fordítja!Miután levittétek az 1/5 életét..  Meg kell ölni Cruor-t

 Ebben a fázisban jégvarázslatokat használ és 2 speckót.  Az első: „Die now in Prison of Ice” Jégbezárja az embereket  A második.: „Contain This” Egy falat von magaköré ekkör futás!  Majd ölétek meg Glacies-t is

 A kezdetekor Nex ezt kiáltja: „NOW THE POWER OF ZAROS”.Felgyógyítja magát 6000-re (1/5-e az életének).Most prayereket is használ(turmoil,deflect melee,soul split,incrased Attack,Strength and Defense).Ebben a fázisba nincsenek special attackjai de egyszerre használ rangedet magicet és meleet.Itt már nincs segítője íg meg kell öni magát Nex-et

 Mind a 3 castnak dob páncélt  Melle:Torva set (full helm,platebody,platelegs)  Range:Pernix set (cowl,body,chaps)  Magic:Virtus set(mask,robe top,robe legs)  Nex nem dob godswordot mint a többi küldött ő ezt dobja : Zaryte bow