UTAZÁS WELLNESS SIKER. Ön azért van most itt, mert valószínűleg az életében néhány dolog nincs rendben … Lehet, hogy Ön nem elégedett a munkájával ? Lehet,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Advertisements

Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Segítőprogram a megállt táblák elindításához
Ha Te is szenvedélyesen szeretsz utazni, vagy szimplán csak szoktál utazni, akár a kikapcsolódás kedvéért, akár üzleti ügyben…
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
WorldVentures – Vállalati információk
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
UTAZÁS KALAND SIKER. Travel Ventures International Cyprus TVI Express Limited Louki Akrita 14 Agiazoni, P.C Limassol, Cyprus - EU United Kingdom.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Munka-magánélet egyensúlya- a vállalkozás, mint lehetséges megoldás
AutoPCL Marketing New Millennium Centre Ltd. Vezetője: Brewster Alfred Victor Republic of Seychelles Given at Victoria, Seychelles Reg.szám:
Gondtalan jövőkép LÉTBIZTONSÁG. A VALÓSÁG MA 3 Családfenntartók töltik álmatlanul az éjszakát.
“The mind once stretched by an idea never returns to its original form” “Az elme amit egyszer kitágított egy eszme soha nem tér vissza eredeti formájába”
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
5 PGV Fast Start Junior Manager.
A Life Wave értékesítési terve
Ön azért van most itt, mert … Lehet, hogy Ön nem elégedett a munkájával? Lehet, hogy nincs elegendö jövedelme? Lehet, hogy az álmait még nem sikerült.
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?.
Nemzetközi elérhetőségek: Cyprus TVI Express Limited Louki Akrita 14 Agiazoni, P.C Limassol, Cyprus - EU United Kingdom Lakeside House 1 Furzeground.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
5 év tervezés után ÚJ KORSZAK kezdődik a Network Marketingben!
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Travel Ventures International létrehozott egy lehetőséget amelynek köszönhetően bárki körbeutazhatja a világot, úgy hogy közben megteremt maga és családja.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Tahitian Noni International
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Ha valóban szeretnél változtatni
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Ön azért van most itt, mert valószinűleg az életében néhány dolog nincs rendben. … Lehet, hogy Ön nem elégedett a munkájával? Lehet, hogy nincs elegendö.
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
Kik vagyunk? Egy nemzetközi direkt értékesitési társaság vagyunk világszerte nagyon jó partnerkapcsolatokkal. Társaságunk székhelye Londonban van. Egyike.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
Üdvözöljük Wellstar International–nál !
WELLSTAR VISION 2020 MARKETINGTERV 2. RÉSZ DISCOVER WELLSTAR
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
WorldVentures – Vállalati információk Alapítási év: december Alapítási év: december Vállalati központ: Dallas, TX Vállalati központ: Dallas,
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
Előadás másolata:

UTAZÁS WELLNESS SIKER

Ön azért van most itt, mert valószínűleg az életében néhány dolog nincs rendben … Lehet, hogy Ön nem elégedett a munkájával ? Lehet, hogy nincs elegendő jövedelme ? Lehet, hogy az álmait még nem sikerült megvalósítania ? Ön keresi a legjobb lehetőségeket, hogy pénzhez jusson ? Lehet, hogy több időt szeretne a családjával tölteni ? Lehet, hogy valami hiányzik az életéből ?

Cyprus TVI Express Limited Louki Akrita 14 Agiazoni, P.C Limassol, Cyprus - EU United Kingdom Lakeside House 1 Furzeground Way Stockley Park Heathrow UB11 1BD India TVI Express Holidays Private Limited First Floor, Hara House No.1 GAT Street Hosur Main Road Wilson Garden, Bangalore Travel Ventures International

Megnyitó: dec. 30 Egy év alatt: - kb Hotel partner - kb klubtag - kb. 150 országban képviselet

Világelsőnek lenni az internetes kereskedelem területén Egy milliárd ember szívét elnyerni Sok - sok embert milliomossá tenni Vezetőket képezni Ösztönözni azokat, akik pozitív változást szeretnének elérni életükben TVI Express célkitűzése: Küldetése:

Utazás, wellness, turizmus Internet Otthonról végezhető üzleti lehetőség Mit nyújt a cég?

Körbe utazhatja a földet ! Akár ingyen is !

Nyilatkozata a TVI Express cégről: “The Best Investment I ever made…” „Életem legjobb befektetése…” A VILÁG LEGGAZDAGABB EMBERE Milliárdos befektető 51 vállalkozás tulajdonosa, melyből 3 hálózati marketing cég

Klubtagsági előnyök: Dollár ezreket kereshet időről - időre Élete legcsodálatosabb üdülésein vehet részt Jelentős kedvezmények a TVI Express partnereitől

Repülőjegyek Autókölcsönzés Hajóutak Hotelfoglalás Last minute utak Utas biztosítás és még sok egyéb… Jelentős kedvezmények a TVI Express partnerektől

Üzleti partnerek:

Mennyibe kerül a klubtagság? Nettó 250 $ Csak egyszer! Nincs megújítás!

Hogyan kereshet Ön $ ezreket időről – időre? Két új klubtag csatlakoztatásával

Ön új klubtagokat, a cég új szolgáltató partnereket csatlakoztat Ily módon nő a kínálat, nő a bevétel és a nyereség

A klubtagok kereseti lehetősége Csatlakozáskor tagsági ajándék Ciklikus rendszerből Csoport bónusz (végtelen mélységből) Igazgatói részesedés (Power Pool) Ösztönző jutalmak

Tagsági ajándék: Két fő részére szállodai elhelyezés 7 nap, 6 éjszaka a cég partnereinél bárhol a világon Felhasználható: 1 évig

250 $ készpénz 250 $ ajándék kupon $ készpénz $ utazási fedezet Express board Traveller board 250 $ START 1

Traveller Board Szint 1  Szint 2  Szint 3  Szint 4 lui Edi Mar i Tomi Edi Sun Melissa Tomi ErzsiPeter Ön TimiJoci Enci EvaLiaGezaDani Level 4 Level 3 Level 2 Timi Enci Ön Joci Eva LiaGeza Új tagok érkezése balról jobbra Új tagok érkezése az 1 szintre Erzsi Dani

Lui Edi Mari Lui Edi Mari Lui átlép az express board-ba és keresett 500 US $-t Az alsó szint kitöltése után 2 új ciklus jön létre Új ciklus #1 – 8 Level 1 positions Új ciklus #2 – 8 Level 1 positions Level 1 Level 2 Level 3 Level 4 Level 3 Level 2 Level 1 Step 1: A rendszer először azokat helyezi el fentről lefelé, balról jobbra, akik két személyt csatlakoztattak. Edi Sun Ön Mari Tomi Joci Tomi Dani Eva Ön Tim i Enci Step 1: A rendszer másodszor azokat helyezi el fentről lefelé, balról jobbra, akik egy személyt csatlakoztattak. Sun Melissa Erzsi Lia Peter Geza Dani Step 1: A rendszer végül azokat helyezi el fentről lefelé, balról jobbra, akik még senkit nem csatlakoztattak. TimiJoci Enci EvaLiaDani Lui Edi Mar i

Traveller board Express board 250 $ készpénz 250 $ ajándék kupon $ készpénz $ utazás 250 $ START

2 Csoport bónusz vezetőknek 1.szint 2.szint 3.szint 4.szint 5.szint 6.szint 7.szint 8.szint 9.szint 10.szint miután először kifut az Express board ciklusból Kifizetés végtelen mélységből,

Cél: Igazgatói szint 5%7%8.5%10% 2

SILVER GOLD DIAMOND ID Platinum President SILVER GOLD DIAMOND ID Platinum

Igazgatói részesedés (Power Pool) A TVI Express a Presidental szintet elért tagok számára Power Pool részesedést fizet a teljes forgalmából (2%) Power Pool rendszeres jövedelem + egy pozíció a vezetőségben 3

4. Ösztönző jutalmak Ha a Személyesen szponzorált tagok befejezik az első Express Board ciklust a jutalom Europai utazás Luxus Autó Laptop

Lui Szponzor FeleségGyerek Traveller Board

Lui Szponzor Szponzor 1 Lui 1 FeleségGyerek Feleség 1 Gyerek 1 Traveller Board

Lui Express Board

Lui Lui 1 Express Board

Lui 1 Lui Lui 2 Express Board

Lui 1 Lui Lui 2 Lui 3 Express Board

72%-os kifizetés Minden egyes $ -át visszafizetik a klubtagoknak 72%

A TVI Express a UNICEF támogatója, hogy segítse a világ otthontalan és sérült gyermekeit

Utazzon velünk Ön is!

UTAZZON ÉS LEGYEN GAZDAG

ÉLJEN BOLDOGAN…

ÉS VIDÁMAN

KERESD MEG BARÁTAIDAT MÉG MA EGY SZEBB JÖVŐ ÉRDEKÉBEN! Köszönjük a figyelmet!