Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Segítőprogram a megállt táblák elindításához

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Segítőprogram a megállt táblák elindításához"— Előadás másolata:

1 Segítőprogram a megállt táblák elindításához
EMGOLDEX Sheikh Zaued Road, Jumairah Lake Towers, Indigo Tower, 704 P.O.Box , Dubai, UAE Regisztrációs szám IC/2681/10 Láncreakció

2 - A megállt táblák elindítása koordinátor csapat segítségével
A cél: - A megállt táblák elindítása koordinátor csapat segítségével - Havi jövedelem kiegészítés

3 Megoldás: tegyük meg az első lépést közösen
1STEP - a lépés, amit meg kell tenned. Az 1STEP Inc. működteti a STEP klubot. Partnereink segítségével a klubtagok rövid idő alatt valósíthatják meg kitűzött céljaikat koordinátor segítségével. Létrehoztunk egy lehetőséget, amelynek köszönhetően Ön megismerhet egy új világot. Teljesen mindegy hogy Ön kicsoda, honnan jött, mivel foglalkozott. Klubunknak köszönhetően bárki számára lehetséges lesz az Emgoldexben elindítania a megállt tábláját és rendszeres jövedelmet keresni. Megoldás: tegyük meg az első lépést közösen

4 Amire szükség van: 200 € + 2 fő aki szintén változtatni szeretne az anyagi helyzetén (szeretné elindítani a megállt tábláját) Amikor azt mondod „feladom” gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja „Egek micsoda lehetőség”

5 800 € -60 € kezelési költség 740 € jóváírás
x 200 € befizetés Előzetes asztal x 1 Step x 150 € kupon Emgoldexbe x x x x x x x x x x x 800 € -60 € kezelési költség 740 € jóváírás 390 € készpénz 200 € kupon Stepbe ha újra indulsz ha nem készpénz Emgoldex A saját fő asztalból kiindulva regisztrálás az előzetes asztalba, majd a saját főtábládba esel vissza Főasztal Emgoldex x x x x x x x x x x x x A lényeg a koordinálás ! Főasztal

6 Számoljunk : 200 € fizettünk be 7 fős koordinált táblán megyünk végig
Amit kapunk: - 390 € készpénz - 150 € kupon Emgoldexbe hogy elinduljunk - 200 € kupon a Stepbe ha újra akarunk indulunk (ha nem 200 € készpénz) De lehetőség van mind a 740 € kifizetésből 150 € Emgoldexes kupont vásárolni. Számoljunk : A koordinálásnak köszönhetően ezeken túl több variáció is lehetséges a befektetés gyarapítására !

7 Láncreakció Step lehetőségek:
200€ - ból 740€ > készpénz + Emgoldex elindítása + Step továbbjutás 540€ -ból 2000€ > készpénz + Step tovább jutás 2090€ -ból € > készpénz (autó) 12000€ -ból 60000€ > készpénz (lakás) Láncreakció: Én + 2fő (csak) 200€-540€-2090€-12000€-60000€ Láncreakció Step lehetőségek:

8 Miért ajánlás útján dolgozunk ?
Mert >>> Egy cég sikere nagyban függ a marketing tevékenységtől ! A marketing lehet: -    reklám ( tv,rádió,újságok, stb ) >> több ,több vagy akár milliós költséget is jelenthet havi szinten -    üzletkötők,értékesítők alkalmazása >> járulékok,autó,telefon,havi fix költség -    ajánlások >> hiteles  - költségmentes pl: egy jó autó szerelőt egy jó festőt,burkolót csak ajánlás útján találunk Miért ne ajánlhatnánk egy jó lehetőséget is főleg  ha még fizetnek is érte? Egy lehetőség kisebb tőkével rendelkezőknek, akik mégis szeretnék jobb anyagi körülmények között élni. Nem egy újabb banki kölcsön a megoldás és nem egy újabb jelzálog !! ) Miért ajánlás útján dolgozunk ?

9 A sikeres vállalkozásokat nem rendkívüli emberek hozzák létre,hanem rendkívüli dolgokra képes hétköznapi emberek Vagy is te Akár Te!

10 Hábel Judit @: info@többmintarany.hu
Láncreakció Hábel Judit @:


Letölteni ppt "Segítőprogram a megállt táblák elindításához"

Hasonló előadás


Google Hirdetések