Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség Tevékenysége az OTSZ 5
Advertisements

A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME A FÓRUMOKBAN ÉS A BLOGOKBAN Felelősség és jogérvényesítés.
Készítette: Fodorné Varkoly Mária. Amit ma feltölt valaki, az több év múlva is elérhető lesz a világhálón! Ezért érdemes vigyázni milyen tartalmakat teszünk.
A Musicmix fő célcsoportja a 15 és 29 év közötti korosztály Forrás: AGB Nielsen Médiakutató Kft, %-kal magasabb a 15 és 29 év.
EURÓPAI VESZÉLYESÁRU BIZTONSÁGI TANÁCSADÓK SZAKMAI TALÁLKOZÓJA BONN / GGVD – NÉMETORSZÁG (2) BIZTONSÁGI TANÁCSADÓK NEMZETKÖZI SZAKMAI EGYESÜLETE – BTE.
CRM a médiában, specialitások a hírügynökségben Szabó Eszter kereskedelmi igazgató.
BÉT – Kibocsátói Villámprezentációk
B – csoport E-kereskedelem logisztikája és E-logisztika
NMH Munkajogi Ügyfélszolgálata 1054 Budapest, Akadémia u > 1089 Budapest, Kálvária tér 7. www. munka. hu Tájékoztatás.
Független Pedagógiai Intézet – Érzelmek Iskolája Szeptemberi média megjelenéseink!
FigyelőNET Mozgásban az üzlet február 6.. Kik vagyunk? A finn SanomaWSOY vásárolta meg a VNU magazin-portfolióját. Az új médiavállalat … • Európa.
Hirdetési termékek – Direct Marketing eszközök.  Célzott, testreszabott hirdetési lehetőség  A hirdető által megadott szempontok alapján szűrt címlistára.
KUCSERA GÁBOR Szponzori kiajánlása 2006
BEFEKTETÉSI ALAPOK - FŐBB JELLEMZŐK
A lions hazai szervezetének megújulása a Civil törvény kapcsán.
Takács Péter hírközlési fogyasztói jogok képviselője „World Wide Identity” konferencia A FOGYASZTÓI JOGOK KÉPVISELETÉBEN…
Az adományozás fogadtatása a médiában Kutatási eredmények október.
Budapest Pénzügy és Számvitel1.  Szereplők  KÜLSŐ (piaci szereplők, hatóságok)  BELSŐ érintettek (vezetők, dolgozók, tulajdonosok)  Szakmai.
EPI Iparági Elemzés Intrum Justitia
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Normafa és környéke. „Mi lesz veled Normafa” Szombat Foto:Telek
Hotel Eger Park Konferenciaközpont október
VÍZIKÖZMŰ KÉPZÉS 2004 (3 napos) "Üvegház"-2001 Bt Budapest, Berend u. 3. OKÉV nyilvántartási szám:
IVSZ IT piaci felmérés, 2006 Sajtótájékoztató december 6.
Helyi termék értékesítés adózási tanácsadása – műhelymunka őstermelők, kistermelők, kézművesek, agroturisztikai szolgáltatók, és civil szervezetek részére.
EKOP Elektronikus levéltár
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
Devizahitelezések es helyzet 1,7 millió magyar háztartásnak van deviza alapú hitele -> 60 % -a CHF alapú MNB meglátás: kockázatos Simor András jegybankelnök:
Barterkereskedelem BKIK Székház Budapest, 2013 október 15. Demcsák Mária ügyvezető igazgató Piac és Profit Kiadó.
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
MNB Növekedési Hitelprogram Sebők Orsolya Főszerkesztő
Kinek jut az MNB Növekedési Hitelprogramból? Sebők Orsolya Főszerkesztő
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
I. Szakakkreditációs tájékoztató MOTTÓNK: ‘A SORT MAGUNKON KELL KEZDENÜNK! ELŐSZÖR IS RÁNK KELL, HOGY IGAZ LEGYEN MINDEN, AMIT TANÍTUNK, ÉS AMIRE TANÁCSOT.
A HR vezető, mint a Vezérigazgató legfontosabb partnere
Vállalati pénzügyi ismeretek
AZ ÚJ MAGYARORSZÁG VIDÉKFEJLESZTÉSI PROGRAM KOMMUNIKÁCIÓJA.
Az új szakképzési törvény alkalmazása, a tanulók gyakorlati képzése
A kiskorúak védelme a hatósági gyakorlatban dr. Futó Gábor Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiafelügyeleti főosztály szeptember 28.
A MAGDOLNA-NEGYED SAJTÓELEMZÉSE A LBERT D ÓRA – Z ÁVECZ G ERGŐ Műhelyszeminárium,
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete VAGYONGYARAPODÁSOS VIZSGÁLATOK Előadó: Vadász Iván Budapest, november 23.
Gazdaságfejlesztési Operatív Program
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató
Vasútszabályozási Osztály
A BKV kríziskommunikációs terve januári sztrájk esetére Budapest, január 11.
Econet.hu Nyrt év jelentősebb eseményei I i alaptőke-emelés Est Média Group Kft. 70%-ának megszerzése /Pesti Est, Est.
Az igénybevevői nyilvántartás
INNOINFO, A VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉGI PORTÁL. Miben segíthet az Innoinfo projekt?  kkv-k marketing tevékenységének beindításában  márka/cég ismertségének.
 Római szerződés: 1957március 25.  Európai Ipar fejlődése  1973 olajválság  es évek legnagyobb problémája  80 – s években Amerika és Japán.
Csurik Magda Országos Tisztifőorvosi Hivatal
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÉMA: ADÓKEDVEZMÉNYEK TÁMOGATÓI AJÁNLAT október 06.
KOVÁCS JÁNOS ELNÖK VIMFÓ
Lehetséges együttműködési területek az internetes bankkártya elfogadás területén.
Körmöczi Márta Országos Egészségbiztosítási Pénztár
Az innováció, mint a versenyképes gazdasági növekedés alapja
Az egészségvédelmi program megvalósításának értékelése A program ideje: – A Béres József TIT Kisvárdai Egyesületének Egészségvédelmi.
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK KEDVES MAGYARORSZÁGI BARÁTAINKAT A P&P-KONFERENCIÁN.
A KÖZÖTTI EURÓPAI UNIÓS FEJLESZTÉSI IDŐSZAK ÖNKORMÁNYZATI LEHETŐSÉGEI Zalai Mihály elnök Békés Megyei Önkormányzat Települési Önkormányzatok.
A fogyasztó és a vállalkozás fogalma, gyakorlati kérdések az Fgytv. végrehajtása során Országos szakmai konferencia Budapest, Dr. Eitmann.
MAGNE B6 – A NAGYY STRESSZ TESZT Uniomedia Zrt.. A PROJEKT CÉLJA A Magne B6 ismertségének támogatása, valamint az eladási volumen növelése, branded megjelenések.
Bódizs Kornél, InHold Zrt. Követeléskezelés és adatkezelés.
„A vállalati társadalmi felelősségvállalásban rejlő lehetőségek kis- és középvállalkozások számára” Konferencia november 10. Hotel Mercure Buda.
Kiszervezett szolgáltatások, amik gördülékenyebbé teszik cége működését.
A FALUSI TURIZMUS HÉTVÉGÉJE JÚNIUS Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE.
Simon Gábor a Fogyasztóvédelmi bizottság elnöke Budapest, december 16. A fogyasztóvédelem ügyei a évi őszi ülésszakban.
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
copyright © P2P Money Europe Inc.
MAGYAR VÁMÜGYI SZÖVETSÉG Szilágyiné Holecz Mónika
Tanácsadás / Szakterületi tanácsadás
Előadás másolata:

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ Média riport 2014. július 2.

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - Összefoglaló A Magyar Követeléskezelők és Üzleti Információt Szolgáltatók Szövetsége azt kívánja elérni, hogy törvényben szabályozzák a követeléskezelő cégek működését hazánkban. Nyugat-Európa túlnyomó részén a követeléskezelés engedélyhez kötött tevékenységnek minősül, ezzel szemben Magyarországon továbbra sincs jogszabályi feltétele. A szervezet a hazai és európai gyakorlatot is figyelembe véve szakmai ajánlást készített és juttat el a jogalkotók részére, amelyet közös találkozón vitatnak meg a felek.

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - Összefoglaló A követeléskezelési törvény kapcsán összesen 23 megjelenés született az alábbiak szerint: TV, rádió: 2 megjelenés Print: 5 megjelenés Online: 16 megjelenés

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - összesen 23 megjelenés Dátum Médium Cím Link Rtv 2014.07.01 TV2 Tények Segítenének az adósoknak http://tv2.hu/musoraink/tenyek/153529_segitenenek_az_adosoknak.html Gazdasági Rádió Törvénnyel szabályozná a követeléskezelést a szakmai szövetség Print 2014.07.02 Magyar Nemzet Szigorú szabályozást szeretne a szakma   Magyar Hírlap Új törvényt javasolnak a követeléskezelői szakma képviselői Népszava Új szabályokat várnak a követeléskezelők Napi Gazdaság Önálló jogszabállyal rendeznék a követeléskezelést  Világgazdaság Követeléskezelők: törvény kellene

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - összesen 23 megjelenés . Online 2014.07.01 MTI Törvénnyel szabályozná a követeléskezelést a szakmai szövetség   Portfolio.hu Vége a káosznak? Új szabályokkal kezelnék a tartozásokat http://m.portfolio.hu Napi.hu http://www.napi.hu Privatbankar.hu Ne a kigyúrt behajtó legyen a jelkép - új szabályokat akarnak a követeléskezelők http://privatbankar.hu Tozsdehirek.hu http://www.tozsdehirek.hu Mfor.hu Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ http://www.mfor.hu Hirado.hu http://www.hirado.hu Mno.hu http://www.mon.hu Profitline.hu http://profitline.hu Elemzeskozpont.hu http://www.elemzeskozpont.hu Uzletresz.hu Mindenkinek elege van a kopasz, kigyúrt behajtókból http://www.uzletresz.hu Origo.hu http://m.origo.hu Piacesprofit.hu Ettől fog javulni a fizetési morál http://www.piacesprofit.hu 2014.07.02 Napigazdasag.hu Önálló jogszabállyal rendeznék a követeléskezelést  http://www.napigazdasag.hu Nepszava.hu Új szabályokat várnak a követeléskezelők http://nepszava.hu Vg.hu Saját törvényt szeretnének a szakmának a követeléskezelők http://www.vg.hu

TOP megjelenések

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések TV2 Tények Segítenének az adósoknak 2014.07.01 http://tv2.hu/musoraink/tenyek/153529_segitenenek_az_adosoknak.html

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Gazdasági Rádió Törvénnyel szabályozná a követeléskezelést a szakmai szövetség 2014.07.01

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Magyar Nemzet Szigorú szabályozást szeretne a szakma 2014.07.02

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Magyar Hírlap Új törvényt javasolnak a követeléskezelői szakma képviselői 2014.07.02

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Világgazdaság Saját törvényt szeretnének a szakmának a követeléskezelők 2014.07.02

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Napi Gazdaság Önálló jogszabályt sürget a szakma 2014.07.02

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Világgazdaság Új szabályokat várnak a követeléskezelők 2014.07.02

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Mfor.hu Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ 2014.07.01 http://www.mfor.hu/cikkek/Koveteleskezelesi_torvenyt_surget_a_MAK.html

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Napi.hu Törvénnyel szabályozná a követeléskezelést a szakmai szövetség 2014.07.01 http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/torvennyel_szabalyozna_a_koveteleskezelest_a_szakmai_szovetseg.583319.html

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Hirado.hu Törvénnyel szabályozná a követeléskezelést a szakmai szövetség 2014.07.01 http://www.hirado.hu/2014/07/01/torvennyel-szabalyozna-a-koveteleskezelest-a-szakmai-szovetseg/

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Piacesprofit.hu Ettől fog javulni a fizetési morál 2014.07.01 http://www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/ettol-fog-javulni-a-fizetesi-moral/

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Uzletresz.hu Mindenkinek elege van a kopasz, kigyúrt behajtókból 2014.07.01 http://www.uzletresz.hu/20140701-a-koveteleskezelok-irtak-maguknak-egy-torvenytervezetet-hogy-tisztuljon-a-piac.html

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Nepszava.hu Új szabályokat várnak a követeléskezelők 2014.07.02 http://nepszava.hu/cikk/1025771-uj-szabalyokat-varnak-a-koveteleskezelok/

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Portfolio.hu Vége a káosznak? Új szabályokkal kezelnék a tartozásokat 2014.07.02 http://m.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/vege_a_kaosznak_uj_szabalyokkal_kezelnek_a_tartozasokat.200812.html

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Vg.hu Saját törvényt szeretnének a szakmának a követeléskezelők 2014.07.02 http://www.vg.hu/vallalatok/sajat-torvenyt-szeretnenek-a-szakmanak-a-koveteleskezelok-430483

Követeléskezelési törvényt sürget a MAKISZ - TOP megjelenések Origo.hu Mindenkinek elege van a kopasz, kigyúrt behajtókból 2014.07.02 http://m.origo.hu/24/20140701-a-koveteleskezelok-irtak-maguknak-egy-torvenytervezetet-hogy-tisztuljon-a-piac.html

Köszönjük a figyelmet!