K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Advertisements

„A MI DALUNK” Picur Rádió - Ovi Roadshow
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Névnapodra szeretettel
„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám
„Hull a pelyhes fehér hó…”
Az erdei iskolai projektek és azok szervezésének módszertana
SZÜLŐI IGÉNY- ÉS ELÉGEDETTSÉG-MÉRÉS
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Téli ajánlat GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf. 126.
Szülői elégedettség mérés eredménye
Európai Lányok prezentációja Révai Miklós Gimnázium és Kollégium Győr,
Eumanók csapata POLGÁR AZ EURÓPAI DEMOKRÁCIÁBAN OTV.
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
FOGLALKOZÁSOK ÉS RENDEZVÉNYEK EGY MAGÁNÁLLATKERTBEN TROPICARIUM ÉS ÓCEANÁRIUM Készítette: Veres Kinga.
Összeállította: Fehér Péter PhD
A programokra vonatkozó általános szervezési ajánlások.
A Belga LSZ fejlesztési terve
a szülői elégedettségmérés legfontosabb eredményeiről
December.
Színjátékos tehetséggondozó projekt
„A MI DALUNK” Picur Rádió - Ovi Roadshow
Karácsonyi óhaj.
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
Kastélykert Körzeti Óvoda
I-IV OSZTÁLYOS ÚJBÖRVELYI ISKOLA Gyermeknapi játékprogram.
MENNYI SZERETET FÉR EL EGY CIPŐSDOBOZBAN? gyermek karácsonya A Baptista Szeretetszolgálat akciójában gyermek megajándékozása a cél Az adományt.
Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és Sportiskola
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Pozitív gondolatok Ajándékok melyet ingyen adhatsz Automatikus.
FOGÓDZÓ Gyermek Segélyezési Egyesület. A kezdetek … Úgy gondoltuk, hogy szeretnénk anyagi és érzelmi segítséget nyújtani azoknak a gyerekeknek, akik a.
Sajnálatos módon december 24-én este nem tudom szétosztani ajándékaimat. Idős korom egyre inkább észrevehető... Úgy döntöttem, hogy ez évben kivételesen.
Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
Az üzleti élet illuzionistái „Csak a cégemet figyeljék, mert csalok!” december 3. Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató, Opten Informatikai.
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány „1%-os” kampányának bemutatása Budapest, január 30.
NÉVNAPODRA!.
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
MegaService Europe Kft
Jelen és jövő A Budaörsi Nevelési Tanácsadóban. Mi történik a Nevelési Tanácsadóban? Vizsgálunk Szakvéleményt írunk Terápiát végzünk, gyógyítunk (rajz,
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
Tanévnyitó szeptember 1.. Iskolánk szeptember 1-jén 8 órakor tartotta ünnepélyes tanévnyitóját, mely zászlóbevonulással kezdődött.
Dr. Schiffer Csilla A család és az iskola kapcsolatának fejlesztése
Az én kedves barátimnak
Gazdagító programpárok Logikai-matematikai tehetséggondozás.
ORSZÁGOS SPORTISKOLAI INTÉZMÉNYVEZETŐI ÉRTEKEZLET Budapest, október 15.
Adventi forgatag Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola december 19.
Szent Miklós a hulló hóban puttonyával körbejár
Meghívást kaptunk az oroszlányi Hölgy Klubtól nőnap alkalmából március 07-re.
Mikulás, Karácsony, Szilveszter GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-20/
Kimagasló teljesítményt nyújtani…. Az összetettség és az alkotás művészete……………és a megvalósulás…..
tanév. Munkaközösségünk tagjai: 19 fő - névváltozás és átalakulás új tagok: Hriczóné Csizmadia Judit Tóth Eszter - Gyermekfelügyelők.
Helyi esélyegyenlőségi programok elkészítése Záró konferencia Budapest, december 8. ÁROP Esélyegyenlőség-elvű fejlesztéspolitika.
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
A tetté lett szeretet Családi istentisztelet Mikulás napján Program: – Gyülekezés és énektanulás – „A tetté lett szeretet” - totyogók istentisztelete.
Rozmisné Árpádföldi Zsuzsanna
Művészeti szülői értekezlet
A LURKÓ-TÁBOR, mint a jó gyakorlat dokumentációja
Helyi védett értékek bemutatása a
Szolnoki Tagintézmény
Jubileumi „Csiga”-játszóház
Játék, szórakozás, egészség
DRÁMAPEDAGÓGIA ÓVODAPEDAGÓGUSI SZEMMEL
Határtalan Egészségnevelés Lehetőségei Program
Tommy's Window Slideshow
Esély a szülőknek, lehetőség
Osztályközösségben jelentkező problémák, közösségépítő foglalkozások
Előadás másolata:

K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja

Köszönettel: Rusznyák Attila játszóház vezető tel.: / Budapest, Karinthy F. út 13. I/4. Kedves Érdeklődő! Örömmel ajánljuk figyelmébe játszóházunk új szolgáltatását, amely feledhetetlenné teszi a gyermekek számára a Mikulás érkezését és a karácsonyi készülődést. Felkészült csapatunk kreatív ötletekkel és változatos programokkal vállalja Mikulás ünnepségek teljeskörű szervezését és lebonyolítását játszóházunkban, valamint külső helyszínen egyaránt. Mikulásunk boldogan áll a gyermekek szolgálatára innen egészen a sarkkörig, igény szerint krampuszokat és fotós kollegát is segítségül hívva. Ezzel garantálva a jókedvet és kacagást, hogy a boldog pillanatok örök emlékek maradjanak. Részletekért kérjük keressen minket a lap alján található elérhetőségeinken!

Mikulás ünnepség magánszemélyeknek Időtartam: A műsor időtartama 30 perc. Az időtartam kiválasztásánál az alábbiakat érdemes figyelembe venni: - gyermekek létszáma, - hányan készültek verssel, énekkel, általában mennyire szeretnek szerepelni, - név szerint kapnak a gyerekek ajándékot, vagy egyforma az ajándék. Helyszín: Megrendelő által biztosított* Ajándékok: Megrendelő által biztosított* Műsor-összeállítás, ÁRAK : -Mikulás Krampusszal: ,- Ft/30 perc - minden további fél óra:15.000,- Ft A Télapó a klasszikus módon köszönti a gyerekeket, elmeséli honnan jött, hová tart, megígérteti mindenkivel, hogy legalább olyan jó lesz jövőre, mint amelyen az elmúlt évben volt, meghallgatja a kedves verseket, énekeket, (ha szeretnék) felolvassa a rövid, és nem túl negatív jellemzéseket, kiosztja az ajándékokat, akár név szerint (amennyiben nem túl sok gyermek van), majd elbúcsúzik. Ez nagyjából percet vesz igénybe. (Lehetőség van többszöri hosszabbításra is!) - Mikulás Krampusszal és zenés játékkal: ,- Ft/30 perc - minden további fél óra: ,- Ft A Télapó érkezését megelőzi egy zenés, táncos, interaktív műsor. A műsorban ismert gyermekdalok csendülnek fel, közös játékokkal, mozgással, tánccal, és sok-sok nevetéssel. A gyerekek végig aktívan részt vesznek az eseményben, és ilyenkor a kedves szülők is igen jól érzik magukat! A közös mókázás végén, énekléssel csalogatjuk be a Mikulás Bácsit, aki innentől a fent leírtak szerint teszi a dolgát. *Igény szerint a helyszín biztosítását és az ajándék összeállítását is vállaljuk, azonban a fenti árak ezt a költséget nem tartalmazzák. -Egyedi Mikulás ünnepség: Egyedi ajánlat Igény esetén lehetőség van egyedi program kialakítására, melyet a személyes találkozó során egyeztetett részletek alapján állítunk össze. (helyszín, gyermeklétszám, igény esetén zenekar, komplettebb gyermek programok, fotós).