Bemutatjuk AZ ÖREG NÉNI.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kis történet kedves embereknek!.
Advertisements

♫ Kapcsolja be hangszóróját! A diák kattintásra haladnak tovább.
Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok.
Mindig meg szoktam állni a hatalmas könyves kirakatok előtt,
A vízhordó története. Egy vízhordozónak volt 2 nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt.
Néhány napja az élet útján sétáltam, amikor megláttam egy feliratot, melyen ez állt: “A Mennyország boltja”.
Szól-e még Isten az emberekhez?
Devizaadós történet Avagy mi is történt és történik, fehéren feketén.
Álom Kedves kolleganők, kedves kollegák, A cég vezetősége ahogy minden évben, úgy az idén is gondoskodik róla, hogy szabadságukat kellemesen töltsék.
A P Á SZ T O R Volt egyszer egy pásztor, aki egy magányos helyen a juhait legeltette.
Igaz történet karácsony előttről
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Pénzgyárak és problémák Közgazdaságtan alapjai Bevezetés a földrajzba Márton János MFK13F – HUI3O0.
Fiatal vállalkozók hete Üzleti tervezés, marketing a gyakorlatban – ötletek a sikerességhez Nyíregyháza, PRIMOM november 19.
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
Idézetek panaszkönyvekből 2
Kedves kolléganők, kedves kollégák! Ahogy minden évben cégünk vezetősége meghívja Önöket a nyári szabadságolásra! ( Fürdőruha nem szükséges, egymás.
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“
A Darvaza nyílás. A Karakoum sivatag (Turkmenistan) kellös közepén, közel egy eltünt faluhoz amit Darvaza-nak hívtak van egy kráter ami kb. 100m átmérölyü.
A vízhordó története.
A vízhordó története.
Két tenorista igaz története.
A HÍD. Régebben még az idő múlását különböző jelzésekkel érzékeltették. Például ha egy hajó miatt egy hidat kellett felemelni,kolomppal jelezték a kezdetét…
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
FFFFigyelmetlenség ÓÓÓÓvatlanság TTTTúlzott bizalom, jóhiszeműség AAAA biztonság elhanyagolása IIIIdegen beengedése a lakásba AAAAjtók.
Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,
Káosz a házban! Egy csaj története. Éppen Violett ajtaján léptünk be amikor…
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
A marketing alapjai... másképp
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok, kérem, segítsenek!“
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
1. Mindig legyen egy dosszié a kezedben Azok a dolgozók mindig keményen dolgoznak, vagy éppen értekezletre igyekeznek… Akinek nincs semmi a kezükben,
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
EGY FELESÉG VALLOMÁSAI
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
A vízhordó története.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
A fülke magánya Minden, amit a rejtőzködő választói magatartásról tudni lehet Mérők Klubja, október 26. Előadó: Závecz Tibor.
Étkező felé 1.. Étkező felé 2. Étkező felé 3. Itt tudnak keresztül menni az étkező felé.
Egy hűvös reggelen a washingtoni metró egyik állomásán megállt egy ifjú és hegedülni kezdett. 45 perc alatt 6 szerzeményt játszott, mindet Bachtól. Becslések.
AZ ATEISTA FILOZÓFUS.
A játékvezető helyezkedése. Helyezkedés Miért fontos a jó helyezkedés??? A helyes ítélet meghozatalában nélkülözhetetlen segítséget nyújthat a játékvezetőnek.
Interjú Istennel. Azt álmodtam, interjút készítek Istennel.
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
Marcel Reynaert vízfestményei
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
Néhány napja az élet útján sétáltam, amikor megláttam egy feliratot, melyen ez állt: “A Mennyország boltja”.
A vízhordó története.
Egyszer egy fiatal, igen szerelmes férfi elhatározta, hogy barátnöje, WENDY nevét a péniszére tetováltatja.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Kis történet kedves embereknek!.
(Bokrétás András) Egyszerű ember volt az apám és nem hagyott semmit se rám.
Zene: TORNADOES - TELSTAR
Szól-e még Isten az emberekhez?
Én is szeretlek… Miért kellett eljönnöm, otthon kényelmesebben aludhatnék?...
ISMÉTLÉS A LOGOBAN.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban.
Öregszünk, vagy örexünk
Húsvét II Vasárnapja A - év A - év J n 20,19-31 Mikor azon a napon, a hét első napján este lett, és a helyiség ajtaja, ahol a tanítványok összegyűltek,
Az eset megtörtént. A világhálón kering ez a történet, amely egy valóban megtörtént, tanulságos esetről ad hírt.
PéPéeS B é k a m e s e PéPéeS
‚ ZZ.
Húsvét II Vasárnapja B év
Írta: Dr Gyökössy Endre ( ) a lelkész-pszichológust,
Előadás másolata:

Bemutatjuk AZ ÖREG NÉNI

Miután leérettségizett a fiatal, és jóképű fiatalember, nem tudott munkát találni. Nem volt pénze, de alakbért fizetnie kellett.

Támadt egy ötlete, hogyan tudna pénzt szerezni: a lakása ajtajára nagy betűkkel ezt irta: ÁGYON: 100 € HEVERŐN: 50 € PADLÓN: 25 €

Egy öreg néni ott ment el az ajtó előtt, megállt és elolvasta a hirdetést. Hazasietett, elővette a megtakaritott pénzét, és visszasietett a fiatalemberhez.

Amikor megérkezett, átadta az összes pénzét a fiatalembernek Amikor megérkezett, átadta az összes pénzét a fiatalembernek. Látván az öreg nénit, kissé kellemetlenül érezte magát a fiatalember, de aztán mégis megszámolta a pénzt: 100 €! Megcsókolta az öreg nénit és megkérdezte: -Az ágyban ugy-e? ÁGYBAN: 100 € HEVERŐN: 50 € PADLÓN: 25 €

NÉGYSZER A PADLÓN!!! Mosolyogva válaszolt az öreg néni: - Ne legyél naiv... NÉGYSZER A PADLÓN!!!