Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Devizaadós történet Avagy mi is történt és történik, fehéren feketén.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Devizaadós történet Avagy mi is történt és történik, fehéren feketén."— Előadás másolata:

1 Devizaadós történet Avagy mi is történt és történik, fehéren feketén.

2 Devizaadós történet •Az emberek lakást, autót szerettek volna vásárolni.

3 Devizaadós történet Elmentek a bankba és kölcsönszerződést kötöttek. Deviza- elszámolású kölcsönszerződést.

4 Devizaadós történet Megvették a lakást, az autót.

5 Devizaadós történet Fizették a havi törlesztő részleteket.

6 Devizaadós történet Folyamatosan, majd egyszer csak közel duplájára emelte a bank a havi törlesztő részleteket, melyet az emberek, vagy nem tudják, vagy nem is akarják fizetni, mert nem erről volt szó.

7 Devizaadós történet Aki nem fizet attól viszont elveszik a fedezetet képező autót, lakást úgy, hogy a bank a végrehajtóra bízza a tartozás behajtást, aki viszont elárverezteti. Az értékének 25- 30%án.

8 Devizaadós történet Az emberek tanácstalanok, mert a bankok hajthatatlanok, nem hajlandók az eredeti állapot helyreállítására. Nem is, mert így hozzájuk dől a pénz és ezt az ex lex állapotot mindaddig fenntartják, amíg csak tudják.

9 Devizaadós történet Az embereket hülyítik a médián keresztül -A bankok -A kormányzat -Szolgáltatók -„Megmentők”

10 Devizaadós történet Folyik az „agymosás” hogy - a világválság miatt meg kell osztani a terheket a bankok, az állam és az emberek között.

11 Devizaadós történet Ez mögött az eltérő érdekek állnak, más ugyanis -A bankok -Az emberek -A kormányzat érdeke

12 Devizaadós történet Az emberek érdeke az, hogy ez a tűrhetetlen helyzet megszűnjön. Ez pedig csak a kölcsönszerződés megváltoztatásával történhet.

13 Devizaadós történet A kölcsön-szerződés magánjogi szerződés, így annak megváltoztatása az EU és a magyar jogrend szerint, a szerződő felek, ám ha vita támad csak és kizárólag az illetékes bíróság joga.

14 Devizaadós történet Az emberek érdeke tehát az, hogy az illetékes bíróság előtt mihamarabb megtámadják a kölcsönszerződést.

15 Devizaadós történet A kölcsönszerződés bíróság előtti magtámadása előtt hatalmas akadály a perilleték, mely a fedezet értékének 6%. Ez egy 10 milliós autónál 600.000 Ft, ami közel négy havi átlagkereset, Egy 3 milliós autónál 180.000,- t ami több mint egy havi fizetés. Az emberek viszint hónapról hónapra élnek.

16 Devizaadós történet A perilleték csökkenthető, ha együttesen perelnek, egy-egy bankot egy-egy fedezetre, ám ezt a(z) -ügyvédi kamara, -kormányzat nem támogatja, mert mások az érdekeik.

17 Devizaadós történet Az emberek rettegnek, belebetegednek az igazságtalanságokba, az agymosásba. Akik végrehajtás alá kerülnek annak 10 %-a öngyilkos lesz, 80 %-a a családoknak elválik, majd az emberek az utcára kerülve a fekete munkába és külföldre menekülnek.

18 Devizaadós történet Akadályok számba vétele -Média ellenpropaganda -Nem ismerik egymást a devizaadósok -A perilleték nagysága -Ügyvédi kamara jelenleg álláspontja -Kormányzati nehezítő intézkedések

19 Devizaadós történet Mindezekre kínál megoldást az embereknek a Devizaadósok Szövetsége.

20 Devizaadósok Szövetsége A Devizaadósok Szövetsége a deviza- elszámolású kölcsönszerződéssel rendelkezők érdekvédelmi szervezete.

21 Devizaadósok Szövetsége A szövetség szervezése az interneten történt, melynek eredménye -36 tag -122 pártoló tag

22 Devizaadósok Szövetsége A szövetség rendeltetése az, hogy a tagjai és pártoló tagjai munkájával felkutassa a sorstársakat, azokat akik belátják, hogy egyetlen kimenekülési út, a kölcsönszerződés bíróság előtti megtámadása. Ezzel felszámolja az ismeretlenség falát.

23 Devizaadósok Szövetsége A sorstársakat a szövetség percsoportokba szervezi, mely percsoportok egy-egy bankra és egy-egy fedezet típusra szerveződnek. Nem igaz az, hogy minden szerződés különböző a bíróság előtt, ahogy azt a bankok kommunikálják a médiában.

24 Devizaadósok Szövetsége A percsoportok előnyösen 50 – 100 fő közötti létszámúak kell legyenek, ugyanis így csökkenthető a perilleték szerződésenként 10- 20 ezer forint közé. Ezzel a szövetség ledönti a perilleték falát.

25 Devizaadósok Szövetsége Az 50-100 fős percsoportok már zsíros üzlet az ügyvédek számára is, ezáltal vannak a pertársaság megalakítására és a képviseletre vállalkozó ügyvédek. Ezzel a szövetség leküzdi az ügyvédi kamara pertársaság ellenességét.

26 Devizaadósok Szövetsége Mindeddig egyetlen pertársaság megindulásáról nem tudni, és egyes próbaperek dolgában a média folyamatosan csúsztat, félretájékoztat. A szövetség képes megvalósítani a pertársaságok megindulását.

27 Devizaadósok Szövetsége A szövetség taglétszáma napról napra növekedik és elérheti akár a 10 ezres nagyságrendet is, tekintettel a 150 ezres tömegű érintettre. Ez már egy olyan hatalmas társadalmi erő, amelynek érdekeit nem lehet a szőnyeg alá söpörni.

28 Devizaadósok Szövetsége Weboldala: http://www.devizaados.euhttp://www.devizaados.eu


Letölteni ppt "Devizaadós történet Avagy mi is történt és történik, fehéren feketén."

Hasonló előadás


Google Hirdetések