Meghívó Természetbarát

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
TERMÉSZETISMERETI TÚRÁK BUDAPEST VÉDETT TERÜLETEIN avagy nyitott szemmel és szívvel a természetben, a fővárosban. Zene: Fonográf. Menjünk gyerekek /részlet/
Advertisements

Sikeres pályázatai Természetjáró Szakosztály sikeres pályázatai Örömmel tájékoztatjuk Szendrő város lakosságát, hogy az Edelényi Kistérségen keresztül.
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
Természetismereti túra.
Képes Beszámoló Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
MEGHÍVÓ A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetvédelmi Találkozóra.
MEGHÍVÓ A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk. Ezért szövetségünk a.
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
Mindig Kattints Meghívó Az Erzsébetvárosi Természetbarát Sportszövetség, a BTSSZ TeSz bizottsága, a Cin-bora Túracsoport szeretettel meghívja a már hagyományos.
Kőérberki szikes rét természetvédelmi terület
Képek és információk az internetről
MEGHÍVÓ szombat Budai arborétum alsókert Fotó: Telek Gy Zene:Faragó”Judy”István Vén Budai hársfák /részlet/
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület Látogatóközpont és tanösvény Szombat Foto:Telek.
„Bp. TESZ Első járőr” emléktúra Szombat Meghívó.
Gellért hegyi séta természetvédelmi terület
MEGHÍVÓ Mamutfenyők Budakeszi én Szombaton.
2009-ben változás történt Emlék obeliszket emeltek A II. világháború áldozatainak emlékére. A Budapesti Természetbarát Sportszövetség hagyományosan.
MEGHÍVÓ Nagy-Szénás tanösvény Képek és információ az Internetről Szombat.
2010.februr.13. Szombat Budapest és környéke természeti értékei III. Természetismereti és létesítményellenőrző túra MEGHÍVÓ.
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
„ Pest megye természetismereti séta Beliczay sziget - Tőzike tanösvény
Kattints A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Bizottságai, Egyesületei, Szakosztályai, idén is Mikulástúrán találkoznak a Mikulással a Budai hegyekben.
Mindig Kattints Meghívó Az Erzsébetvárosi Természetbarát Sportszövetség, a BTSSZ TeSz bizottsága, és a rendező Lengyel család szeretettel meghívja a.
MEGHÍVÓ Budai várhegy oldala természetismereti séta Szombat.
MEGHÍVÓ A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága, és a Pest Megyei Természetbarát Szövetség szeretettel meghív minden kedves Természetjárót.
Szombat Klastromkút, emléktúra A Budapesti Természetbarát Sportszövetség rendezvénybizottsága 2011-ben is megrendezi a hagyományos emléktúrát.
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
Mindenkiért akik már nincsenek közöttünk egy-egy gyertya égjen.
automatikusan vált ErdŐ éve keretén belül várjuk szeretettel a családokat, gyermekeket. Mikulás túrára.
MEGHÍVÓ Sas-hegy Föld napja szombat Szombat.
MEGHÍVÓ Vasárnap Sas-hegy Természetvédelmi terület Fotó: Telek Gy Zene:Faragó”Judy”István Vén Budai hársfák /részlet/
Kattints A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Bizottságai, Egyesületei, Szakosztályai, idén is Mikulástúrán találkoznak a Mikulással a Budai hegyekben.
MEGHÍVÓ Zene:Faragó”Judy”István Vén Budai hársfák /részlet/
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
MEGHÍVÓ Naszály, Gyadai tanösvény Természetismereti túra Szombat.
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
Természetismereti túra.
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
2012.november 1. Mamutfenyőknél november 3-án Magaskő-Kőfejtőnél.
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Akácfa utcai tanösvény Szombat Foto:Telek.
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
Tetétlen Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit az Államalapító Szent István Király és az Új Kenyér ünnepe alkalmából.
Zene - The Shadows Meghívó Merzse-mocsár tanösvény Szombat Fotók: Internetről kerültek letöltésre és a bejáráson készültek. Telek György képei.
MEGHÍVÓ Budai várhegy délkeleti oldala. Természetismereti séta Szombat Szombat.
Párizs június 20 - Berlin június 28 Egy kivételes alkalom, amikor összekötheted a szórakozást és az üzleted. Találkozz a LEO vezetőkkel a világ minden.
nőket köszöntő kirándulásra Kamaraerdei tanösvény bejárásra.
Térkép 2..
MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulás a főváros első Kossuth-szobrához Vasárnap Foto:Telek és internet Zene: Giovanni.
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Séta a Skanzenben /Észak-magyarországi falu/ Szombat Képek az internetről és Dénes Ildikótól.
MEGHÍVÓ Cinkotai-erdő– Naplás-tó tanösvény A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni.
A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk. A programsorozatra szeretettel.
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulás Ferenc-hegy és Szemlőhegyi barlang felszíne Szombat Foto:Telek.
MEGHÍVÓ természetismereti kirándulásra. Csobánkai „Erdőszéle” tanösvény Szombat Foto:Telek és internet Zene: Giovanni.
Naplás–tó és környéke Tabáni és Gellérthegyi kirándulás.
BTSSZ és Nyugdíjas találkozó Hidegvölgyi Erdészlak Programok: Túrák a találkozó helyszínére az ajánlott útvonalak alapján kb. 10:30 séta.
MEGHÍVÓ Budai várhegy alja Természetismereti séta
Meghívó Föld napi rendezvényekre
István Király Általános Iskola
MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulásra és találkozóra vasárnap
„Bp. TESZ Első járőr” emléktúra.
Ördög-árok Készítette: Szabó Lilla
Bakonybél, körtúra Készítette: Szabó Lilla
Játék, szórakozás, egészség
Kőhányásról Csákvár felé Készítette: Szabó Lilla
Balatonalmádi körtúra Készítette: Szabó Lilla
Csókakőről Mórra Készítette: Szabó Lilla
Előadás másolata:

Meghívó Természetbarát Főzőversenyre Mindig Kattints

2014

II.kerület. Menedékház utca 22. Csúcshegyi pihenőház II.kerület. Menedékház utca 22. 137-es busz végállomás

főzőversenyen készültek. 2013.Évi főzőversenyen készültek.

Bp. Természetbarátok főzőversenye Találkozó rendezőknek, főzőknek, résztvevőknek 7 óra 50-kor a szentlélektéren 137-es busz végállomásánál. Túravezető: Dr.Balogh Istvánné ÁPISZ Természetbarát szakosztály nyílt túrája a főzőversenyre. Az étkezéshez előzetesen kell jelentkezni a Túravezetőnél, vagy szakosztályvezetőnél. Találkozó: 8 óra 50-kor a Szentlélektéren 137-es busz végállomásánál. A busz indul 9 órakor. Útvonal: Erdőalja út -Táborhegyi-barlang – Vitágosnyereg – Csúcs-hegy – Menedékház út. Táv: 8 km Szint:200 m Túravezető: Dr. Balogh István Szeretettel várjuk szakosztályok, családok, túratársak jelentkezését.

Kérjük, hogy a csapatok vezetői előzetesen jelentkezzenek augusztus 17-ig. 2014