MegaService Europe Kft

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Major József IRONMAN bajnok 3,8 km úszás 180 km kerékpározás 42,2 km futás Portfolió 2010.
Advertisements

Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre.
Tourinform iroda működtetése október Amit eddig megvalósítottunk: -Tourinform iroda zökkenőmentes átvétele rövid idő alatt -Turizmus Zrt.
„Érdekérvényesítő képességek, kompetenciák fejlesztése, munkajogi és munkaügyi ismeretek gyarapítása, a szociális párbeszéd erősítése a víziközmű - és.
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG NOVEMBER 25..
„MINDEN EGY HELYEN” Az imami csoport bemutatása A szombathelyimami által nyújtott segítség a munkába visszatérő anyukák részére.
Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola
„Ön célokat fogalmaz meg, mi megoldásokat ajánlunk” Engedje meg, hogy levegyük a válláról a „rendezvényproblémát” Rendezv é nyszervez é si div í zi ó.
Határokon Túli Magyarságért Alapítvány 7621 PÉCS, János u. 22. Tel.: / , Fax: / fre .hu
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
INKUBÁTOR KOMÁRNO – Centrum pre podporu činností podnikateľov, n.o. Adrián Horváth.
Az ön professzionális rendezvénytechnikai partnere • • •
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Uniós információ források
1 TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban Az EVDSZ kommunikációs stratégiája és gyakorlata.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
1 Fehérvár Rádió 94,5 Mhz Médiaajánlat 2011 Médiaajánlat 2011.
J.A.M zenekar Hogy a party, PARTY legyen!
Elérhetőségek: Hívható: H.-Cs óráig.
Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service.
Coke Zero sampling
Marketing lehetőségek a falusi turizmusban
Bérelhető szűrőbusz ajánlat - bemutatkozik az Essential Media Kft.
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
Gundel Étterem Budapest.
Készítette: Grolyóné Szabó Éva május10.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
VILÁGJÁRÓ NAP TANULMÁNYUTAK A SEMMELWEIS EGYETEMEN EOK Budapest, 2012.március 21. Dr. Lőrincz M. Ákos Semmelweis Közösség – Semmelweis Világ TÁMOP-4.1.1/A-10/2/KMR
A CIVIL SZERVEZETEK ÉS A MAGYAR NEMZETI VIDÉKI HÁLÓZAT JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI CIVIL SZERVEZETEK IV. KONFERENCIÁJA Szolnok, március 22. DR. BARANCSI.
Minőségben utazunk! Az Africa-Europe Challenge hivatalos utaztatója.
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
S z o b a s z e r v í z L A K Á S M A G A Z I N. p o r t á lp o r t á l Szobaszervíz lakásmagazin internetes portál Az internetes Szobaszervíz lakásmagazin.
„Új megoldás egy kipróbált szállítótól”
A Kommunikációs és Közkapcsolati Főosztály tevékenysége ***** Tiszteletbeli konzuli konferencia 2008.
2008/09 Dr. Tóthné Igó Zsuzsanna
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
1. Az RFH csoport bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
2010 évi országos kompetenciamérés elemzése Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola „Az egyetlen dolog, ami rosszabb annál, hogy beszélünk róla,
Budapest, február 17. Ritkák, de nem kevesek - avagy sok ritka sokra megy,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben’’ XIV. Országos.
1. tétel Ön a munkahelyén az iroda kialakításáért felel. Tervezze meg az irodában milyen eszközök szükségesek ahhoz, hogy adminisztrációs munkáit pontosan.
automatikusan vált ErdŐ éve keretén belül várjuk szeretettel a családokat, gyermekeket. Mikulás túrára.
Tourinform iroda működtetése április Amit eddig megvalósítottunk: -Tourinform iroda zökkenőmentes átvétele rövid idő alatt -Turizmus Zrt.
A projekt a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal támogatásával valósult meg.
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
A Kezdeményezések Régiója Brüsszelben május 24. Kiss Judit Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nyugat-dunántúli Régió Brüsszeli Képviselete.
MegaService Europe Kft
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.
Before 4th Surány song contest american tour :-D Avagy Szanyi „Gaga” Ádám amerikai útja ahogy én gondolom :-D.
Lehetséges együttműködési területek az internetes bankkártya elfogadás területén.
1 „Hogy életünk is fenntartható legyen” FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS Dunaújvárosban Környezetvédelmi témájú internetes vetélkedősorozat A Dunaújvárosi Főiskola.
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK KEDVES MAGYARORSZÁGI BARÁTAINKAT A P&P-KONFERENCIÁN.
Vásárhelyi Pál kereskedelmi Szakközépiskola
Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda Kedves Fiatalok! Ingyenes internet használatával kinyílik előtted a világ, olyan fontos tudnivalókról kapsz tudást.
OFA HÁLÓZAT KOOPERÁCIÓ KIEMELT PROJEKT (TÁMOP-2.4.3/B/1-09/1) – Szociális szövetkezetek részére nyújtható térítésmentes szakmai.
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Királyné Kerék Anikó programvezető OFA Hálózat – Nyugat-dunántúli Regionális Iroda „KoopeRáció projekt hálózatépítéssel kapcsolatos kérdőíves felmérés.
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
1 „Optimista válságlátás a rendezvényiparban” Köszöntjük vendégeinket!
A vásárok és kiállítások fogalma Speciális rendezvények Komplex marketingkommunikációs akciók (számos egyéb komm. elem)  PS; PR; SP; POP; DM is kapcsolódhat.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
Haszon rendezvények médiaajánlat
DARUS a gyermekekért.
Savanya Erzsébet HR Igazgató
DARUS a gyermekekért.
NEM LÁTVÁNYOS PREZENTÁCIÓ CSÚNYA BETŰTÍPUSSAL 2010
Előadás másolata:

MegaService Europe Kft Hostess Prezentáció

Tisztelt leendő Partnerünk Tisztelt leendő Partnerünk! Kérem engedje meg, hogy a figyelmébe ajánljuk magas színvonalú hostess szolgáltatásunkat, melyet az alábbiak jellemeznek: Csapatunk összeállításakor nemcsak a külső megjelenést vettük figyelembe, hanem ugyanakkora hangsúlyt fektettünk belső értékeikre is. Fontosnak tartjuk, hogy hölgyeink megfelelő kommunikációs képességgel rendelkezzenek, kedvesek, segítőkészek és vidám természetűek legyenek.  Az elegancia és a pozitív kisugárzás alapkövetelmény hostesseinknél. Külön odafigyeltünk a castingok alkalmával, hogy a hölgyek legalább egy idegen nyelvet beszéljenek. Ha mellettünk dönt, biztos lehet benne, hogy hostess csapatunk fiatalos lendülete nagyban hozzájárul majd a rendezvény sikeréhez, legyen az: Promóció Céges parti Termékbemutató Konferencia Kiállítás Médiaesemény Egyéb: recepció szolgálat információs pult

Referenciáink Hungexpo: Jelentősebb referenciáink ahol hostesseink már bizonyították rátermettségüket és cégünk magas színvonalát: Hungexpo: Utazás kiállítás 2010 Boat show 2010 Tunning show 2010 Fehova 2010 Construma 2010 Agárdi zenei fesztivál népszerűsítése 2009, 2010 Monte City Casino: Érintőképernyős játékgépek népszerűsítése 2010 Mikulás party Táska promóció 2011

Sok sikert kívánunk Önnek az üzleti és a magánéletben egyaránt! Elérhetőségeink Levelezésicím: 2013 Pomáz, Deák Ferenc utca 16 Iroda: 1146 Budapest, Limanova tér 22 Telefon: E-mail: 06-30/398-50-36 info@megaservice.hu csaba.balogh@megaservice.hu Honlapunk: www.megaservice.hu Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és elolvasta bemutatkozó anyagunkat! Sok sikert kívánunk Önnek az üzleti és a magánéletben egyaránt!