Az Arany János Tehetséggondozó Program diákszemmel

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szakmán innen, szakmán túl Kirándulás a Felvidékre.
Advertisements

Az olasz diákok megérkezése Az első napon, mikor az olasz diákok megérkeztek, két csoportban ismerhették meg közelebbről is a magyar a nyelvet. Később.
Avagy egy hét másképpen 2011/2012. tanév 5. évfolyam SZÜLŐFÖLDÜNK PROJEKT.
Géza-nap témahét Bátaszéken a II. Géza Gimnáziumban.
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Móricz Zsigmond Alapiskola és Óvoda
Víz világnapja 2014.
Leonardo da Vinci mobilitási projekt LdV-HU-10-IVT-1051 projekt Disszemináció február 24. Gundel Károly SZKI Alapítványi Est.
M o s t i d é z z ü k, f e l m i i s t ö r t é n t e z a l a t t a 1 0 é v a l a t t. Biztos tudjátok, hogy az idei tanév jubileumi év a MUSTÁR életében.
HATÁRTALANUL! • A pályázati program célja: minden magyar diák tanulmányai alatt legalább egyszer eljusson határon túli, magyar lakta területekre ( Felvidék,
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Hargita Megye Tanácsa, azzal a céllal indította a Barangoljunk Székelyföldön! című, természetjárásra ösztönző programsorozatát, hogy minél több gyerek.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Jobbágy Piroska
ESÉLYT AZ ESÉLYTELENEKNEK
Oktatás a legmagasabb szinten Ökoiskola a természetben Sportolók a csúcson.
Árpád Fejedelem Általános Iskola
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
A Z IKCS TEVÉKENYSÉGE TÁMOP integrÁLOM Kovácsné Borbély Zsuzsa.
COMENIUS KINCSESSZIGET Erdélyi találkozó
Hunyadi János Alapítvány Célunk: iskolánkba járó gyermekek feltételeinek,körülményeinek javítása.
Esélyegyenlőségen alapuló tehetség- felismerés, tehetséggondozás egy innovatív Észak-Pest megyei gimnáziumban (TÁMOP 3.4.4/B-08/2/KMR) Az Európai Unió.
Varga Katalin Gimnázium (Varga Katalin Secondary School)
Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium
Gólyatábor beharangozó
NYELVI EL Ő KÉSZÍT Ő ÉVFOLYAMMAL INDULÓ EMELT IDEGEN NYELVI KÉPZÉS NYELVI EL Ő KÉSZÍT Ő ÉVFOLYAMMAL INDULÓ EMELT IDEGEN NYELVI KÉPZÉS.
KAPOSVÁRI EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
Programfejlesztési Központ
Karácsonyi János Katolikus Gimnázium
Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és.
Országos IV. helyezést értek el az egri Kossuth Zsuzsa Szakközépiskola rendvédelmi előkészítő osztályának tanulói Az elmúlt hétvégén a Balaton mellett,
Testvérvárosok Terei Általános Iskola
Rocket team Hajdúszoboszló Engedjék meg, hogy néhány percben bemutassuk a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskolát.
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
Badacsonytomaj.
A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.
Határtalanul Együtt egymásért a zene és a tánc világában HA /14 Premier Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola.
Határtalanul pályázat
Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium.
Budapest IX. Kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium
Ekkor még mindenki, friss és üde volt. A Szolnok Televízió is nyomon követett minket.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
„Az ormokra nem hívják az embert, oda fel kell kapaszkodni!”
Tiszafüredi Halas Napok
Szent István Gimnázium
Szent László Gimnázium
Ilyenek voltunk vadak és jók bűnösök közt is ártatlanok….
„Családi időutazás” TÁMOP-projekt 1. félév január – május KŐRÖSI.
Készítette: Szilandi Zene: Yanni: In the Mirror Madarász Tibor a Felvidéken, Kassán született 1937-ben. A kortárs magyar festőművészeket bemutató honlapon.
Zámbó Imre, ismertebb nevén Zámbó Jimmy (Budapest, január 20. – Budapest, január 2.) A magyar zenészvilág egy része, és főként rajongói.
A tanév helyi rendje 2011 Varga Katalin Gimnázium (Varga Katalin Secondary School) Aktualizálva:
TÁMOP / A mindennapos testnevelés részét képező mozgásprogramok tapasztalatai.
Ökoiskola? Károlyi a régióban. Gyermekvédelem EGYÜTT A DROG ELLEN Az egész iskolát átfogó program: - szülők - tanárok - diákok részére előadásokat szerveztünk.
Soproni Szakképzési Centrum Porpáczy Aladár Középiskolája, Kollégiuma és Általános Művelődési Központja Porpáczy Aladár Középiskola FERTŐD.
Matematika Heti óraszám Szakkörben 10 tanuló dolgozott Tehetséggondozó program: VII. - Gablyasz Dániel, Kuczik Mária, Kukoricás Dávid, Papán Attila.
DÉL-KOREA ASAN, SZÖUL AUGUSZTUS  Augusztus között a dél-koreai Asanban, testvérvárosok számára szervezett táborban vettünk részt.
1. ábra: Vízparti úti célok - spontán asszociációk Forrás: saját szerkesztés 10% 4% 2% 1% Első helyen említettEmlítések összesen 30% 20% 10% 1% Passzív.
Az idén a Céh csoportos kiállítását a közgyűlésünkön elfogadott javaslat alapján Gyulán rendeztük. Adódott a művésztelep és a kiállítás időpontjának.
1961-ben alapított intézmény Létszám: 770 fő Osztályok száma: 24 Az engedélyezett pedagógus státusz: 63 Az engedélyezett pedagógiai munkát segítő: 9,5.
Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
ANDRÁSSY GYULA GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM
A középsúlyosan értelmi fogyatékos tanulók általános iskolája módszertani munkaközössége 2015/2016tanév.
Középiskolás éveim Fekete Eszter
Bornemisza Óvoda
Széchenyi István Általános Iskola Nagycenk 2017/ 2018
Evangelische Hochschule Dresden
Egynapos osztálykirándulás
Készítette: Barna Alexandra Csordás Rita
Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
Együtt a természetben Révész Máriusz
Tokaji II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola
Előadás másolata:

Az Arany János Tehetséggondozó Program diákszemmel

„9. osztályosként kiálltuk a gólyatáborok próbáit: a kollégiumi gólyatréninget, majd a gimnáziumit, melyeken komoly és tréfás feladatokban jeleskedtünk. Győztünk a Tata-túrán, és sikert arattunk bemutatkozó műsorunkkal is, melyet „rapsztárjainkra” építettünk. A produkciónkat az osztálypólónkban mutattuk be, melynek emblémája az összetartozásunkat szimbolizálja.” 9. F osztály Az AJTP diákszemmel

Gólyaműsor Az AJTP diákszemmel

„A nagy élményt mégis Zánka adta, az országos AJTP-tábor „A nagy élményt mégis Zánka adta, az országos AJTP-tábor. Ragyogó napsütésben csodálatosan nyaraltunk. Kirándultunk Balatonfüredre, Tihanyba, és küzdöttünk az iskolák közötti sportversenyeken: kosár, foci, íjászat, kerékpár, néha alig értünk oda a kezdésre. Más tábori programokon is szerepeltünk persze. Majd felüdültünk a Balaton selymes vizében. Gólyalétünk két hónappal később emlékezetes avatással ért véget.” 9.F osztály Az AJTP diákszemmel

Gólyatábor, Zánka Az AJTP diákszemmel

„Tanévünk befejezéseképpen előttünk állt a legnagyobb kihívást jelentő pécsi Művészeti Fesztivál. Törekedtünk arra, hogy minél színvonalasabb produkciókkal jelenjünk meg a Leöwey Klára Gimnáziumban. Több kategóriában – hangszeres zene, vers- és prózamondás, versírás, tánc - is versenyeztünk; és mindannyian szerepeltünk egy közös színdarabban. Majdnem minden nevezett kategóriában dobogós helyezést értünk el. Eddig nem látott összetartás, egymás sikerének ünneplése, öröm és szeretet volt érzékelhető az osztályban…” Fészki Bianka 10. F Az AJTP diákszemmel

Művészeti Fesztivál, Pécs Az AJTP diákszemmel

Hétvége - sportolás Az AJTP diákszemmel

Hétvége - sportolás Az AJTP diákszemmel

Utazás, Észak-Komárom Az AJTP diákszemmel

„Minden év telén ötnapos sítáborba megyünk Ausztriába, Semmeringre „Minden év telén ötnapos sítáborba megyünk Ausztriába, Semmeringre. A svédasztalos reggeli után indulunk a sípályára, ahol oktatóink segítségével délutánig síelünk. Majd este a szállásunkon sok program vár minket (pingpong, medence, szauna, konditerem stb.). A diákok a táborokból mindig rengeteg élménnyel térnek haza….” Dávid Sára 11.F Az AJTP diákszemmel

Sítábor, Semmering Az AJTP diákszemmel

Hétvégi túra, Gerecse Az AJTP diákszemmel

Hétvége - gyárlátogatás Az AJTP diákszemmel

„Az Arany János Tehetséggondozó Programba járó diákok a 9. és a 10 „Az Arany János Tehetséggondozó Programba járó diákok a 9. és a 10. évfolyamon vízi táborban vehetnek részt. Erre az ötnapos táborra nyár elején kerül sor a Mosoni-Dunán vagy a Tisza-tó mellett. Evezés közben gyönyörködhetünk a szép természetben, és este is izgalmas programok várnak a diákokra.” Mészáros Dávid 11.F Az AJTP diákszemmel

Vízi tábor, Tisza-tó Az AJTP diákszemmel

Hétvége - gyárlátogatás Az AJTP diákszemmel

Az AJTP - diákjaink szemével Utazás, Bécs Az AJTP - diákjaink szemével Az AJTP diákszemmel

„A legemlékezetesebb talán a külföldi kirándulásunk volt, megnéztük Brüsszelt, Londont és Párizst. Ezenkívül jártunk Egerben, Kassán, Szilvásváradon, Szentendrén és Zamárdiban. A Programnak köszönhetően két vízi táborban és négy sítáborban is részt vehettünk, de a sportok mellett a kulturális programokat is kedveljük; nemcsak nézőként, alkotóként is. Több alkalommal megrendeztük a Mikulás-ünnepséget, és csináltunk Eötvös-napi műsort is.” Részlet a 13.B kampányújságából Az AJTP diákszemmel

Utazás, Anglia Az AJTP diákszemmel

Az AJTP - diákjaink szemével Hétvégi túra, Pilis Az AJTP diákszemmel Az AJTP - diákjaink szemével

Sporttalálkozó, Bonyhád Az AJTP diákszemmel

Mikulás-est Az AJTP diákszemmel

A sok program mellett persze tanulunk is! Az AJTP diákszemmel