Csodálatos Molekulák:

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Advertisements

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Üdvözlünk a LEO-nál Szabadítsd fel a benned rejlő.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
KLENEN, Werle Rita Topten Egy nemzetközi projekt az energiahatékony termékekért KLENEN Mátraháza március 8. – 9. Werle Rita Topten International.
Competitive NanoMedicines for the Global Market ITDH, 2009, Január 21. A projektgenerálás módszertana a klaszterekben Name:Lisziewicz Zsolt, PhD Position:Chief.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A Life Wave értékesítési terve
Giovanni Ferrini Fashion
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Bevezetés. Bevezetés FELÍRÁS UNIVERZUMUNK ORVOSLÁTOGATÁS Cég Image Szakirodalom E-marketing Kutatási eredmények Termék tulajdonságai Ár KOL DM Mások.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
2011 Magyarország Magyarország és ÉN ÚTKERESÉSLEHETŐSÉGEK EDDIG IS VOLTAK! MIÉRT MENTÜNK EL MELLETTE? MIÉRT KERESSÜK A MÚLTBAN A LEHETŐSÉGEKET?
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Key To Success DUPLIKÁCIÓ 3 Résztvevős Hívás /3-way/ A Duplikáció Egyik Alapja Ez!!! Mikor lehet használni? /IDŐZÍTÉS/ Legjobban működik amikor a jelölt.
A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
Párizs június 20 - Berlin június 28 Egy kivételes alkalom, amikor összekötheted a szórakozást és az üzleted. Találkozz a LEO vezetőkkel a világ minden.
Mire jók az üzletben díjak? László Géza. Díjak a világban Mi alapján?  Tényalapú díjak  Értékelés alapján kiosztott díjak  Garancia díjak Ki adja?
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
Bányászati kommunikáció Koritár Henriett Koordinációs munkatárs - NFM Országos Bányászati Konferencia Március Egerszalók.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Winnie the pooh & friends
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
HOZZA KI A LEGTÖBBET A SZKENNER ÜZLETBŐL. PÁRATLAN ÜZLETI LEHETŐSÉG Növekedés Szkenner Operátorok száma az EMEA régióban % Szkennelések.
Személyre szóló kuponok vásárlási minta alapján
Biyovis a mi üzletünk.
Ingyenes előregisztráció!
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
Előadás másolata:

Csodálatos Molekulák: ASEA Dr Kulin Sándor 2012. június 02.

A Ritka: M, F, E Más Fenntartható Előny Igazán új kategória A tudomány új bástyája Fenntartható Szabadalmaztatott Nincs versenytárs Nem másolható Előny Eredményes 7 nap alatt 100%

A CÉL Megoldást találni! Keresel valamit magadnak vagy szeretteidnek az egészségükért? Üzleti lehetőség is érdekel? Ha meggyőződnél, hogy van egy technologia, ami áldást hozhat az emberek életében – megosztanád másokkal? ...és bánnád, ha ezért „köszönöm” csekkek érkeznének a bankszámládra? 3

táplálékkiegészítőkön… ASEA nem... - Vitamin - Nyomelem - Antioxidáns - Exotic Juice ASEA túlmutat a táplálékkiegészítőkön… Az ASEA olyat tud, amit semmi más nem tud, mert olyat tartalmaz, amit semmi más nem tartalmaz! 4

A Világ első és Egyetlen Redox Jelző Készítménye 7

ReDox Signaling- A tudomány egyik leggyorsabban növekvő területe

Gondolkodjunk sejtszinten: Élet és halál “Sejt szinten zajlik” Ha sejtjeink egészségesek: akkor mi is egészségesek vagyunk Az életminőségünk a sejtjeink egészségén múlik 7

Mi a sejtszintű egészség? Védelem Feismerés Javítás Helyettesítés A Redox Jelző Molekulák a kulcsai a sejt regenerációs folyamatainak 8

“Power Plant” (Mitochondria) The pink circle represents your cell, which, in essence, is like a little bag of salt water (your tears are salty, the amniotic fluid is salty, bodily fluids are salty). Each cell has a “power plant” called the mitochondria, which creates energy (ATP). In the process, it spins off “redox signaling molecules.” These molecules are constantly being produced inside of your cells, but they only last a few seconds in your body.. The fact that ASEA has created, stabilized, and bottled these very same communication molecules is amazing! Shelf life: up to 2 years! Doesn’t need refrigeration, can withstand temperatures up to 400 degrees F. Redox Jelző Molekulák “Power Plant” (Mitochondria) Energy (ATP) Redox 2 Redox 1 A Tudósok felfedezték, hogy a Redox Jelző Molekulák az ALAPJAI a sejtszintű egészségnek

“Antioxidáns Aktivátorok” A“Redox Jelző Molekulák” egyik csoportja ASEA 500%-kal emeli az antioxidáns aktivitást Antioxidants are the “buzz” word, right? The more: the better, right? The truth is: just as a lightbulb is useless until it is activated with electricity, antioxidants are useless until they are activated by “redox signaling molecules” . Wanna activate your antioxidants? ASEA- The shield for our cells Activate “Redox Jelző Molekulák” nélkül az Antioxidánsok HATÁSTALANOK!

A testedben van a világ Legkomplexebb kommunikációs rendszere Az “Immun Rendszer Kommunikátorai” a “Redox Jelző Molekulák” másik csoportja Redox 2 A testedben van a világ Legkomplexebb kommunikációs rendszere What if you have a problem, and the immune system isn’t communicating clearly? It could lead to a disaster! Sejtszintű Kommunikáció “Redox Jelző Molekulák” révén zajlik minden egészséggel és gyógyulással kapcsolatos információátadás

A nagy áttörés: ASEA 17 Év, Dollármilliók és számos szabadalom.. S o , h e r e i s t h e A S E A b r e a k t h r o u g h ! ! ! A f t e r 1 7 y e a r s o f r e s e a r c h , m u l t i l p l e l a y e r e d i n t e r n a t i o n a l a n d U S p a t e n t s , A S E A h a s t a k e n p u r e s a l t a n d w a t e r ( t h e s a m e b a s i c i n g r e d i e n t s y o u r c e l l s a r e m a d e o f ) , p a s s e d t h e m t h r o u g h a h e a v i l y p a t e n t e d 3 d a y p r o c e s s t h a t s p l i t s a p a r t t h e s o d i u m a n d c h l o r i d e a t o m s ; s p l i t s a p a r t t h e h y d r o g e n a n d o x y g e n a t o m s , r e a r r a n g e s t h e m i n t o 8 s e t s o f p e r f e c t l y b a l a n c e d “ r e d o x s i g n a l l i n g m o l e c u l e s ” . T h e r e i s n o t h i n g i n A S E A t h a t i s n o t a l r e a d y i n s i d e o f y o u r c e l l s . I f y o u c o u l d u n - z i p o n e o f y o u r c e l l s , a n d p o u r i n t o a g l a s s , t h a t w o u l d b e t h e e s s e n c e o f w h a t A S E A i s ! ! A nagy áttörés: ASEA 17 Év, Dollármilliók és számos szabadalom.. ASEA alapanyagok: Só (NaCl) & Víz (H2O) Majd egy szabadalmaztatott folyamat során: NaCl H2O Új molekula kombinációk képződnek: Letrehozva a STABILIZÁLT BioAktív Redox Jelző Molekulákat

Miért van nekem szükségem ASEA-ra ha sejtjeim egyébként is létrehoznak Redox Jelző Molekulákat?

Ahogy öregszünk sejtjeinkben csökken ezen Jelző Molekulák termelődése A healthy baby has 100% cell efficiency. As we age, our cells become less efficient. It takes longer to heal, we have less energy. We need to supplement: inside every bottle of ASEA are trillions of “cell signaling molecules”! WOW! 100% 10%

„Azonos esélyek esetén minden a kitartáson és a regeneráción múlik” Sport Teljesítmény VO2 Max Test (csupán 2 hét ASEA után) Megnövekedd terhelhetőség és kitartás Kevesebb fájdalom, gyorsabb regenerálódás 12% növekedés a VT (Ventilatory Threshold) elérésében We knew these molecules were helping people with their health. What we didn’t know is the results that athletes would get. Studies have shown an almost unbelievable, yet documented, increase in endurance! And less soreness and better recovery. Do you know any athletes who would like to improve their performance? „Azonos esélyek esetén minden a kitartáson és a regeneráción múlik”

…sokáig lehetetlennek gondolták “Az ASEA az egészség szempontjávól létfontosságú saját molekuláival erősíti a sejteket… hozzásegítve őket a hatékony működéshez.” GAME CHANGER! Az ASEA korunk talán legfontosabb tudományos felfedezése!  Gary Samuelson 16

Erősítsd a tested, hogy meggyógyíthassa magát! 17

Csodálatos Molekulák ASEA Tapasztalatok

Folyamatosan növekvő igény Anti-Aging Egészségtudat Annual Global Health & Wellness market is $800 billion and growing Sport Család Moms influence 85% of household purchases. 55% of mothers say they rely on recommendations when making a purchase. Sports supplement sales exceed $1.9 billion each year and growing ASEA- a világ első biokommunikációs terméke – erősíti a tested, hogy az gyógyulhasson

Emberi kapcsolatokon keresztül Network marketing has a proven track record of success through word of mouth relationship marketing. Instead of spending money on traditional forms of advertising, ASEA pays us to share with others! Would you rather they pay us, or the big TV stations? Gyártó Tv, Rádió Telemarketing Nyomtatott sajtó Mailing Fogyasztó Emberi kapcsolatokon keresztül

ASEA Kompenzációs Terv Heti kifizetés Gyors jövedelem Termékért fizetsz Részidős Teljes állás Nagy vállalkozás 7) Leadership Pool 6) 7 Generation Check Match Part Time, Full Time, Big Time There are 7 ways to make money with ASEA. The ASEA compensation plan provides you with the ability to create: Fast profits Residual income Wealth building income Commissions are paid weekly. 5) Team Commissions max $10,000/hetente 4) Direktor Bónusz 3) Gyorsinduló Bónusz 2) Rendszeres vásárló Bónusz 1) Eladói jutalék

Start with You, illustrated at the top left Start with You, illustrated at the top left... build two by two and this progression could spread across the US! When ASEA opens in other countries- you could have an international business from your home! 2x2 progression Start with two people- two teams. Which two people do you know that will benefit? athletes, network marketers, health conscious people, etc... If it wasn’t for YOU this network of consumers and promoters would not exist. So ASEA pays YOU a commission override! The POWER of TWO- If ea month ea person brings in two, ea using a case for themselves and their family, = after 12 months 2048 people, and over $20,000 in binary pay in month! Create leveraged income! (This is an illustration, not a guarantee). ASEA Vízió Létrehozni az ASEA világméretű hálózatát, új minőséget teremtve a profi, de etikus alapon működő menedzsmentben és az ASEA-hoz csatlakozók személyes fejlődésében

Történelmi pillanat... Időzítés és pozícionálás 23

Bronz @$2,000/hó (cég átlag) Pref Cust + Dir Bonus Check Match Someone who gets paid almost every week as Bronze will be earning $1500 to $2500 plus a month. This graph shows an active group with ongoing sponsoring Binary team commissions are only a small part of pay at the start and later become at most 50 to 60% Fast Start Binary Com *These numbers are illustrations, not guarantees. Numbers for rank can vary according to solidity of the rank and activity of the group.

Platinum/Diamond $8,000+/hó golds+ some 25 plat+ Gates, Bucks, Wards, Robinsons, us

World-Class Support Tools for YOUR Success 24-7 Online Presentations Tues night “ASEA Vision” Call Training via phone: Mon.-Sat. Science Conf. Calls & Websites: www.askDrGary.com Local & Regional Meetings & “Meet ASEA” events Complimentary Fly-ins for experienced NWM

Hol látod a saját helyed? Komoly üzletépítő Országos/nemzetközi csapatépítő Részidős üzletépítő Másoknak segít = Extra jövedelem Fogyasztó Jobb egészség 28

30 nap üres üveg pénzvissza-fizetési garancia Légy fogyasztó 30 nap üres üveg pénzvissza-fizetési garancia Get a case and do your own “case study” Kisker Nagyker (Visszatérő vásárló) 20% discount Autoship OR

Végy egy dobozzal és legyél saját magad “esettanulmánya” Mindent nyerhetsz, semmit se veszíthetsz!

Lépj a tagok közé 1. Belépés - éves díj 38 EUR ASEA Pro weboldal 23 USD egy évre 2. Aktiválj egy rendeléssel (1 doboz=4üveg) Total Savings 1 case 95 2 cases 190 4 cases 290 90 8 cases 605 155 Autoship: légy saját magad legjobb fogyasztó Kezdd megosztani az ASEA élményt másokkal

Az ASEA Misszió: Segíteni az embereket, hogy növekedjenek egészségben, jólétben és teljesítményben Lehetőséget nyújtani az embereknek, hogy megvalósítsák vágyaikat és álmaikat

Ismersz valakit, aki megérdemli, hogy tudjon az ASEA-ról? “Nincs annál jobb, mint segíteni másokon és közben egy kis pénzt is keresni”

ASEA Science 34