EUKÓNA 2008/2009 10/c szakiskolai osztály. FENNTARTHATÓ FOGYASZTÁS Egészséges életmód Egyéni szükségletek Megváltozott vásárlói szokások A mai gazdasági.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kémiai reakciók és energia az élő szervezetekben
Advertisements

TISZK rendszer továbbfejlesztésére irányuló TÁMOP /1-2F pályázat október 2. TISZK rendszer továbbfejlesztésére irányuló TÁMOP /1-2F
Ifjúsági Egészségnap április 7.. Célcsoport és célok •18-28 éves korosztály •A felsőoktatásban tanuló hallgatók •Egészségmagatartás fejlesztése.
A VÁSÁRLÁSI FOLYAMAT ÉS A PIAC
Helyi Érték- Értékhely! KEOP CELODIN Zalai Alapítvány.
3 perc Tanári tevékenység Tanulói tevékenység Munkaforma • Bevezető • A pedagógus felvázolja a tanóra témáját. • Aktív figyelem • Frontális osztálymunka.
A védés Ősz Rita.
Az ÉFOÉSZ Támogatott Lakhatási Programja
Dobbantó program. Kik vesznek benne részt? Országosan 15 iskola Tervezett: 22.
Az üzleti terv.
NEMZETI ÉLELMISZER- TECHNOLÓGIA PLATFORM TEVÉKENYSÉGE Boródi Attila (ÉFOSZ) Budapest, szeptember 24.
TÁMOP /A
Kereskedelem Szakmacsoport
A piac Szakiskola.
Projektmenedzsment szeminárium 1 Projektkészítő szeminárium Pályázati technikák gyakorlati alkalmazása.
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
Asztalos műhely építése, MIR rendszer kiépítése
Napocska Napköziotthon
A vezetőtanáron „innen és túl” Szivák Judit ELTE PPK
Fenntartható termelési és fogyasztási szokások ösztönzése akcióterv Szántó Szilvia Környezetfejlesztési Főosztály Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium.
Idegen nyelvi fejlesztés Balog Éva TÁMOP / RIDENS Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium „Innovatív speciális szakiskola”
NYELVI EL Ő KÉSZÍT Ő ÉVFOLYAMMAL INDULÓ EMELT IDEGEN NYELVI KÉPZÉS NYELVI EL Ő KÉSZÍT Ő ÉVFOLYAMMAL INDULÓ EMELT IDEGEN NYELVI KÉPZÉS.
Kémiai reakciótipusok
Új tudás – új kompetenciák az érettségi vizsgán dr Drexlerné Solymos Mária.
Döntéselőkészítés, döntéstámogatás
„EU-s tartalmak az oktatásban" Pedagógustovábbképzési program Budapest, 2008 április 1 MIT KEZDÜNK AZ EU-VAL? Az unió megjelenési formái az oktatási intézményekben.
Mikro és kisvállalkozások szerepe a rövid ellátási láncban Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály.
ONAP ↓ HELYI ÓVODAI PROGRAM ÜTEMTERV TERVEZET
ÖKOISKOLA A HERNÁD ÉS A BÁRSONYOS ÖLELÉSÉBEN Bőcsi Általános és Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény.
Riportok készítése SQL Server Reporting Services-zel
Mit gondolunk arról, mi a tanulás és hogyan szervezzük meg ?
KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLTATÁSOK - MÉRÉS-ÉRTÉKELÉS ALTERÜLET Liptákné Czakó Ildikó Országos Egyházi TISZK Nonprofit Kft. © Szöllősi és Társai.
A kompetencia alapú oktatásról
Beszámoló a Zöld szemüveggel a fenntartható életért projekt megvalósításáról Dr. Budayné dr. Kálóczi Ildikó a projekt szakmai vezetője Debrecen, 2009.
Leonardo da Vinci projektek. Leonardo da Vinci program célkit ű zései a szakmai készségek és a szakmai tudás fejlesztése a szakmai alapképzésben résztvevők.
2010. november 19. Ráczné Németh Teodóra: Egészséges életmód szociális dimenziói.
Kecskemét, június 20. Szemerey Szabolcs HÍRÖS BESZÁLLÍTÓI KLASZTER
A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrált Szakképző Központ modell létrehozása TÁMOP /2-2F A projekt az Európai Unió támogatásával,
Fenntartható fejlődés a kereskedelemben
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek III. Marketing KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
Szén-dioxid Nyomozók. energia-tudatosság projekt 8-14 éves diákok számára.
AZ ÖTLET Mit termeljek, mit gyártsak?. Hogyan hozzunk létre, hogyan működtessünk fenntartható szociális vállalkozást ?
Fenntarthatóság, környezettudatosság
4. sz. alprojekt Készítette: Sudár Mártonné és a 3. b osztály Az év fája és madara- A fecskék 6. sz. alprojekt.
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ÓZDI JÁRÁSI FELZÁRKÓZÁSI KEREKASZTAL 2. ÜLÉSE „Területi együttműködést segítő programok kialakítása az ózdi járásban” ÁROP-1.A
BIHARINÉ dr. KREKÓ ILONA főiskolai docens
Beszámoló a projekt megvalósításának tapasztalatairól.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
A tudatos fogyasztói magatartás kultúrájának terjesztése, a civil kezdeményezések fontossága Boczné Lakatos Vanda Pécsi Zöld Kör Egyesület – egyesületi.
DROGPREVENCIÓ Készítette : Szegedi Károlyné. A modul megvalósításának tartalmi célja : A káros szenvedélyekkel kapcsolatos fogalmak, ismeretek bővítése,
III. Greennovációs Nagydíj pályázat – 2014 Felelős kertművelés program – miért jó almának lenni Derecskén?
Az általános iskolából kilépő SNI tanulók pályaválasztását segítő ÁTVEZETÉSI terv Jálics Ernő Közoktatási Intézmény Kadarkút Mecsárné Jády Geraldine.
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja.
Az intézményi felkészülés módszertana 14. előadás.
Hejőkeresztúr Község.  Komplex Instrukciós Program  Táblajáték Program  Generációk Közötti Párbeszéd Program  Tehetséggondozás (képzőművészet, zene,
Tájékoztató NGM_AK004.
Tájékoztató NGM_AK004.
A kereskedelmi egység nyitásával kapcsolatos feladatok
Ütős Prezentáció készítés
Az éhezés.
Fenntartható Fejlődés
6. Kritikai áttekintés és Vezetői összefoglaló
Tájékoztató NGM_AK004.
SZÖM II. Fejlesztési szint folyamata 2. Az önértékelés végrehajtása 5
PROJEKTMÓDSZER Tratnyek Magdolna PhD
Prezentációk 2. Bemutatók készítése.
3. osztályban.
Mai téma: Segédletek a projektmunkához Katona Norbert.
SZOKÁS SZABÁLYRENDSZER, NEVELŐMUNKA TERVEZÉSE ELLENŐRZÉS TERÜLETEI FELADATMEGOSZTÁS Farkasné Egyed Zsuzsa
Előadás másolata:

EUKÓNA 2008/ /c szakiskolai osztály

FENNTARTHATÓ FOGYASZTÁS Egészséges életmód Egyéni szükségletek Megváltozott vásárlói szokások A mai gazdasági helyzet Környezettudatos kereskedelem Környezettudatos vásárlók Profilbővítés

BIO ÉLELMISZEREK NAPJAINKBAN Mit forgalmazzunk Honnan szerezzük be Hogyan értékesítjük Hogyan reklámozzuk Mekkora haszonnal dolgozzunk Hol legyen az üzlet Mekkora alapterületen Milyen árubemutató állványokat használjunk

Személyes kompetenciákra épülő témafeldolgozás Házi dolgozatok a fenntartható fejlődéssel kapcsolatban Kiselőadások Ötletbörze Feladatok meghatározása Felelősök kijelölése Információgyűjtés Vázlatok készítése a kapott témával kapcsolatban előadások

A projekt megvalósítása Célunk: „ egy bolt megnyitása „ Vállalkozási forma Cégnév Telephely Külső és belső arculati elemek Reklámtevékenység Reklámarc

Prezentáció készítés Egészséges táplálkozás

INFORMÁCIÓGYŰJTÉS

Testre szabott feladatok!!!

Mit forgalmazzunk????

BIO termékek, ez jó !!

A tervezési szakasz kezd letisztulni

A reklámprojekt !

Szakmai tapasztalatszerzés Boltlátogatás BIO CSEMEGE SZEGEDEN

Képek az üzlet arculatáról Cégfelirat