Az új generációs téli abroncs. Rövidebb a fékútja (1) és egy téli szezonnal tovább tart (2) ! (1) Összehasonlítva Alpin 2 abronccsal (2) Összehasonlítva.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A helyi közszolgáltatások versenyképességet szolgáló modernizálása Bodor Ákos – Grünhut Zoltán MTA KRTK Regionális Kutatások Intézete ÁROP
Advertisements

A sportiskolába járó tanulók szüleinek válaszai a kérdőíves felmérésre (1245 válaszadó)
A korrupció észlelése, elfogadása és gyakorlata Keller Tamás – Sik Endre Tárki Európai Társadalmi Jelentés, 2009.
Siker a tőzsdén A/7 Fedezeti ügyletek (hedge): Ellen tranzakcióként megjelenő ügylet. Csak akkor van értelme, ha a financiális terhe nem magas, elviselhető.
Kétharmad, háromnegyed, négyötöd: mindenki olvas újságot
Béres Egészség Hungarikum Program Átfogó egészségmegőrző és betegségmegelőző nemzeti program Programindító sajtótájékoztató március 29.
ContiSportContact 3. A gát illusztrálja a ContiSportContact 3 borda működését. Aszimmetria  Oldalsó merevítés  Pontos kormányzás Brief introduction.
A számítógép műszaki, fizikai része
Dr. Csermely Tibor GÉPJÁRMŰBIZTOSÍTÁSI HELYZETKÉP
MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM.
Kommunális szennyvíziszapból tápanyag gazdálkodásra alkalmas termék
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Minőség elejétől a végéig Abranet ™. ABRANET  •ABRANET TM egy új típusú porelszívásos csiszolóanyag.
ContiSportContact 3. A gát illusztrálja a ContiSportContact 3 borda működését. Aszimmetria  Oldalsó merevítés  Pontos kormányzás Brief introduction.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Budapest, Előadó: Dr. Mihalik József
A cukorbetegség: világszerte növekvő járvány
Budapest, április 11. dr. Bart István Igazgató Magyar Energiahatékonysági Intézet Lakóépületek Energiahatékony Felújítása Lakossági igények, állami.
ÚJ. A tél a legnagyobb igénybevételt jelentő évszak TÉLI Összetett Bármi előfordulhat: NYÁRI Viszonylag egyszerű Csak ez fordul elő: Nedves út HóJég Száraz.
Humánkineziológia szak
Kompetencia alapú oktatás a Közgazdasági Szakközépiskolában TÁMOP / „Kompetencia alapú oktatással a minőségért Zala megyében”
Az informatikai szakmai vizsgakövetelmények Modláné Görgényi Ildikó főigazgató-helyettes Nemzeti Szakképzési Intézet Budapest, április 5.
Keménységmérések.
Bridgestone Magyarország Kft.
A tételek eljuttatása az iskolákba
Dinamikus tömbök.
Intervallum.
Alapfogalmak.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása A 237/2006. (XI. 27.) Kormányrendelet alapján.
Minőségirányítás a felsőoktatásban
A népesség nem és kor szerint
A baloldali kék egyenesnek melyik a folytatása? Nézd különböző távolságokból!
Webszerkesztés Stíluslapok (CSS).
Fokozott kardiovaszkuláris kockázatú betegek kezelése június Dr. Andréka Péter Semmelweis Egyetem II. sz. Belgyógyászati Klinika.
ISO : 2011 – energiairányítási rendszer (EIR)
Miben hasonlítanak egymásra a mai és az ötvenes évek számítógépei? Takács Béla Melyek a közös tulajdonságaik ?
Grafikus feladatok 3.példa megoldása:
Kérdések a második zh-hoz
2008. évi Országos kompetenciamérés 6. osztály / Matematika
Egészségi állapot, egészségügyi rendszerek Dr. Jávor András.
Nyugdíjkérdések közgazdász szemmel
A sajátos nevelési igényű tanulókkal kapcsolatos változások Dömötör Monika, gyógypedagógiai tanár szeptember 8.
Fontos élelmiszerjogi szabályok KKV szemszögből. Szabályok a mindennapokra Ami egy KKV-nak nehezebb – Címkézés – Állítások – Fogyasztóvédelem – Nyomonkövethetőség.
AszinkronitásSebesség Csökkentett szerver terhelés* Jobb hálózat kihasználás Felhasználói élmény Rövidebb válaszidők.
Szabados Tímea és Wéber Andrea (EBH) október 26. Intézményekbe vetett bizalom és jogtudatosság a mai magyar társadalomban (Kutatási eredményeink.
Érettségi jelentkezések és érettségi eredmények 2008 Tanévnyitó értekezlet Érettségi jelentkezések - érettségi eredmények augusztus 29.
Europapier Hungária A logisztika szerepe a versenyképességben Laskai István - Kócsó Tamás
 Azon kedvezményezettek, akik az ÚMVP intézkedéseinek támogatásával olyan infrastrukturális beruházást hajtanak végre, melynek teljes költsége meghaladja.
Többtényezős ANOVA.
A projekt azonosító száma:
VERES PÉTER GIMNÁZIUM Tanulmányi eredmények 2005.
Diszkrét elem módszerek BME TTK, By Krisztián Rónaszegi.
Kétszintű érettségi.
Minőségbiztosítás II_5. előadás
A feladat : Építsünk AVL-fát a következő adatokból:100,170,74,81,136,185,150,122,52,190,144 (Az AVL-fa olyan bináris keresőfa, amelynek minden csúcsára.
Emelt- vagy középszintű felkészítés? Szülői értekezlet Lovassy László Gimnázium március 1.
Összeállította: Kovács Tibor igh. A NDRÁSSY GYULA G IMNÁZIUM ÉS K OLLÉGIUM Nyílt nap
Területi politika főbb összefüggései. A disszertáció főbb területei 1.A regionális programozás elméleti alapjai 2.A programozási ciklus az Európai Unióban.
Lap.hu oldalak dinamizálása Lap.hu találkozó – május 14.
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2015
Miért a facebook-ot válasszuk kampány felületnek?  2011 júliusától decemberig fő, ezzel elérve a felhasználót  40. hely a világon.
1 Az igazság ideát van? Montskó Éva, mtv. 2 Célcsoport Az alábbi célcsoportokra vonatkozóan mutatjuk be az adatokat: 4-12 évesek,1.
Tájékoztató 10. osztályosoknak Az érettségi vizsga Kötelező tárgyak: magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, idegen nyelv + 1 választott tárgy.
Grafikus programozás Készítette: Csernok László
2015.május 14.. A kérdőív elkészítésének a célja A szoftvert használók mindennapos problémáinak bemutatása A jelenlegi helyzet javítása a felmérés alapján.
Pedagógiai hozzáadott érték „Őrült beszéd, de van benne rendszer” Nahalka István
MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM.
Balázsi Ildikó Oktatási Hivatal
Keverékek szétválasztása
Műtrágyázási szaktanácsadás
Előadás másolata:

Az új generációs téli abroncs. Rövidebb a fékútja (1) és egy téli szezonnal tovább tart (2) ! (1) Összehasonlítva Alpin 2 abronccsal (2) Összehasonlítva a főbb versenytársak átlagával az adott kategóriában.

Rövidebb a fékútja Elvárás a felhasználók részéről a téli abroncsok tekintetében : jobb úttartás nedves felületen Az új Alpin A3 abroncsnak rövidebb a fékútja vizes úton: legalább 5 % a különbség az Alpin2 abroncshoz képest ! (1) A jobb fékezési tulajdonság és a hatékonyabb keresztirányú tapadás annak az új típusú gumikeveréknek köszönhető, amely nagy arányban tartalmaz napraforgó olajat is. (1) 2006-ban, 185/60-14 és 205/55-16 méretekkel végzett belső teszt, valamint 195/65-15 mérettel végzett külső teszt eredménye (lásd 2-es pont) (2) 2006-ban, külső független intézet (TUV Sud Automotive és TUV UVMV) által, az európai piacon vásárolt 195/65 R15 T méretű abroncsokkal végzett teszt eredménye

Egy téli szezonnal tovább tart Az új Michelin Alpin3 több, mint 40%-al több kilométert tud megtenni, mint fő versenytársai átlagosan, − ami még egy plusz téli szezonnyi használatot jelent* * 2006-ban, külső független intézet (TUV Sud Automotive és TUV UVMV) által, az európai piacon vásárolt 195/65 R15 T méretű abroncsokkal végzett teszt eredménye.