PVC ablak beépítés.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Nyitray Norbert 6. Tétel: Ön egy kisvállalkozás számítástechnikai munkatársa. Munkahelyén mindössze néhány számítógépes munkahely van. Feladata a kisebb.
Advertisements

Vonóhorgos, 4 kerékpáros szállító
TANKÖNYVSZÁMLÁZÓ Rövid bemutató. Tanulók adatainak importálásához az xls fájlba rögzítjük az adatokat majd mentés másként csv fájltípusként.
ÉS KÖLTSÉVETÉS KÉSZÍTÉST SEGÍTŐ PROGRAMHOZ.
Biztonsági szabályok Szerelés előtt áramtalanítsd a számítógépet
A Windows használata Bevezetés.
Használati útmutató a DRYTEC
 A Web, kezdeti időszakában csak a szöveges file-okat kezelte.  Ma teljes körű multimédia szolgáltatásokat nyújt  Filmet,  Zenét,  Képeket nézhet.
Operációs rendszerek Bevezetés.
BEMUTATKOZÁS.
SMED.
Magasságmérés és Műszeri
A Hozzárendelési feladat megoldása Magyar-módszerrel
Alap hálózat összerakása Packet Tracerben
„D” modul: Mikrosebészet Célok
Bekezdésformázás Név: Szarvas Nóra 8/a Felkészítő tanár: Salamon Róza
PVC ajtó beépítés.
Állások (Dachi).
Nagy Ádám 9.G. Az egyszerű gépek.
Készítette: Géczi Réka
Hornyák Mátyás József előadása
Mire jók a tabulátorok? Lehetőséget nyújtanak
Ismerkedés a szintezéssel
Szögmérés és iránysorozat mérés teodolittal
Szintezés Geodézia Pásztor Dávid 2013.
Daewoo Nexia tükörfűtés
Windows operációs rendszer
Mátrix függvények Keresőfüggvények
Webdesign I - Oldaltervezés alapelvek. I. Tartalom-elhelyezés az oldalon ALAPELVEK 1.Mindig értékes és érdekes tartalom jelenjen meg az oldalon! 2.A tartalom.
Készítette: Varga István VEGYÉSZETI-ÉLELMISZERIPARI KÖZÉPISKOLA CSÓKA A rektifikálóoszlop elméleti tálcaszámának meghatározása szerkesztéssel.
NYOMTATÓK.
MICROSOFT OFFICE EXCEL. Indítása  Start - Minden program – Microsoft Office – Microsoft Office Excel  Asztalról az ikonjára dupla kattintással.
Zsombori Balázs Neumann János Számítástechnikai SZKI
,,Én így tanítanám az informatikát”
Rétegek használata GIMP képszerkesztő programban
Az elemek periódusos rendszere
A legerősebb kívánság      .
Miben hasonlítanak egymásra a mai és az ötvenes évek számítógépei? Takács Béla Melyek a közös tulajdonságaik ?
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Maczkó Gyula.
Átalakítás előltesztelő ciklusból hátultesztelő ciklusba és fordítva.
Minden diakock á n szerepel egy rövid kis feladat. Ezeket kell megoldanod, végrehajtanod ! Jó munk á t !
Programozási alapismeretek 11. előadás. ELTE Szlávi-Zsakó: Programozási alapismeretek 11.2/ Tartalom  Rendezési.
Az „ingyen telefon” használata Ingyen telefonálhat számítógépeinkről, bármely vezetékes számra Magyarországon, vagy akár Külföldre is!
A TETŐ ÉS AZ ÉPÜLET ENERGIAMÉRLEGE
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Példa kettő-három fa felépítésére - törlés művelet Készítette : Krizsai Petra
Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó.
Táblázatok.
Rövid ismertető mikrofonnal történő
A geometriai magasságmérés
Geodézia BSC 1 Gyors ismertető
Dokumentum formázása.
Notebook Csapattagok: Koska Anna Király Vivi Koska Balázs Terék Máté Fegyveres Máté Tóth Bence Győrik Viktor.
SZÖVEGSZERKESZTÉS IV. ~ BEKEZDÉSFORMÁZÁS ~
Avagy 10 perces szerszámcsere.  Manapság a fogyasztók elvárják, hogy a termékekhez megfelelő minőségben, mennyiségben, árban, időben jussanak hozzá.
Algebrai kifejezések Nem tudod? SEGÍTEK!.
Plakát Ha lehet, akkor ez 1.oldalon lévő mintából kellene plakátot készíteni A szöveg középen : Kabát akció!, mellette a piros alapú logo A divat.
Programozási alapismeretek 11. előadás
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Antibiogram vizsgálat baktériumtörzsön
Alsó korhatár: 16. életévét a mérkőzés napjáig naptári napra betöltötte A mérkőzésre kötelezően nevezendő legalább 3 fő január 1. és utána született.
Biztosítóberendezések szerkesztése 3
«PATKÁNYETETŐ LÁDA» 1. 2 cm 26.5 cm 19 cm 11,5 TARTALMAZ: -1 KULCS -1 HOSSZÚ PÁLCA -2 RÖVID PÁLCA SZTENDERD ® Súly: 430 g.
A SZINTEZÉS A SZINTEZÉS.
Fodor Edina, óra feladata Fodor Edina,
Csak annak, aki megérdemli...
Skála és mutató elemek A tiszta látás távolsága: 25 cm
Útmutató Az alapadatok feltöltéséhez
Előadás másolata:

PVC ablak beépítés

1. Előkészítés Csomagolja ki az ablakot és ellenőrizze sértetlenségét. Szereljük fel a csomagban található kilincset a beépítendő nyílászáróra! Ezt úgy tegyük, hogy a kilincsfüggőlegesen lefelé nézzen!

Válasszuk le a szárnyat a tokról Válasszuk le a szárnyat a tokról! Ezt a következőképpen kell elvégezni (A műveletet célszerű két személynek végezni!) - A kilincsoldallal ellentétes oldalon a felső vasalat elemnél ki kell húzni a rögzítő csapot (lefelé) - Ezután a kilincset el kell fordítani vízszintes állásba (Ez minden esetben az üvegmező felé fordítással történhet.) - Az így kinyitott ablakszárnyat “tárjuk ki” 90°-ra úgy, hogy közben ügyeljünk arra, hogy a felső sarkon a szárnyat már nem rögzíti semmi sem a tokhoz; - Ezt követően a szárny leemelhető a tokon lévő vasalat elem csapjáról; - A leemelt szárnyat támasszuk biztonságos helyre a megfelelő alátétre helyezve!

A beépítésre előkészített tokot (tokokat) behelyezzük a falnyílásba, majd elvégezzük a pontos szintezést. Ezt követően a sarkokon ékeléssel rögzíteni kell ideiglenesen a tokot. A felső sarokpontok ki-be mozgatásával a tokot pontosan függőlegesbe állítjuk, majd a vízszint és függő folyamatos ellenőrzése mellett a tokrögzítőket a falhoz fúrva rögzítjük a tokot a falazatnak megfelelő méretű és minőségű csavarokkal. Ha a beállítások a rögzítés folyamán nem mozdultak el, és ellenőriztük az átlókat is visszaakaszthatjuk a szárnyat a tokra. Visszanyomjuk a korábbiakban kihúzott rögzítő csapot, majd zárjuk az ablakot. Ha minden szintezés tökéletesen sikerült, a szárny akadálymentesen kell, hogy működjön!

Ha a szerkezet alul ütközik valaminek, azaz “lóg”, az alsó vasalat elem külső oldalán lévő csavar forgatásával (”4-es” imbusz kulccsal) “megemelhetjük” a szárnyat. Vagy – a szárny nyitott állapota mellett– 4-es imbusz kulccsal a szárnyat elbillenthetjük a felső sarokpont körül. Szintén nyitott állapotban, belül, a felső vasalat elemnél ugyancsak “4-es” imbusz kulccsal el tudjuk billenteni a szárnyat az alsó sarokpont körül. FONTOS! A VASALAT BEÁLLÍTÁSÁT ÉRDEMES SZAKEMBERRE BÍZNI!

Ha a szerkezet akadálymentesen működik, akkor végezhető el a hőszigetelő, PUR habos hézagtömítés.