Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÉS KÖLTSÉVETÉS KÉSZÍTÉST SEGÍTŐ PROGRAMHOZ.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÉS KÖLTSÉVETÉS KÉSZÍTÉST SEGÍTŐ PROGRAMHOZ."— Előadás másolata:

1 ÉS KÖLTSÉVETÉS KÉSZÍTÉST SEGÍTŐ PROGRAMHOZ.
HASZNÁLATI BEMUTATÓ AZ ALKATRÉSZ SZÁMOLÓ ÉS KÖLTSÉVETÉS KÉSZÍTÉST SEGÍTŐ PROGRAMHOZ. 68x82 ÉS 78x82 SZELVÉNYMÉRETHEZ. 1.2.2.

2 Ez a kis program segítséget nyújt a H5-ös nyílászáró gyártásához
Ez a kis program segítséget nyújt a H5-ös nyílászáró gyártásához. Meg gyorsítja az árajánlat készítést ,pontosabb képet kaphatunk a várható költségekről,és fontos paramétereket tudhatunk meg a gyártáshoz. A megadott Tok külméretek alapján a szükséges faanyagmennyiség,az üvegfelületek a felületkezelés a tömítések mennyisége is látható . Az alkatrészekről szabásjegyzéket kapunk egy pillanat alatt,és az üvegméreteket , vasalat falc méreteket is megtudhatjuk belőle. Párperc alatt a már összesített adatokat akár rendelhetjük is. Ez a bővített változat már képes tokosztós variációk illetve vízszintes üvegosztós nyílászárók számításához is. Változtattunk a megjelenésen és átláthatóbb egyszerűbb kezelést terveztünk. A program továbbra is folyamatos fejlesztés alatt van .A tökéletes működéséhez elengedhetetlen,hogy visszajelzést kapjunk arról kinek mi okoz nehézséget használat közben, min változtassunk,bővítsünk. FONTOS!! A szelvényméretek 68X82 vagy 78X82! A gyártás folyamán a méretkülönbségekből eredő hibákért NEM vállalunk felelőséget. A program a tokcsapos és rámacsapos alkatrészeknél a hosszméreten+0,5mm ráhagyást számol végenként az érintőmarás miatt!

3

4 Az „ADATOK MEGADÁSA” a főoldal
Az „ADATOK MEGADÁSA” a főoldal. Minden számított érték innen indul ki ezért fontos ,hogy a gyártási tok külméretet és a többi adatot pontosan adjuk meg!

5 A „Kód” megadása szintén nagyon fontos , ez határozza meg milyen szerkezetet számoljon a program. Az alaphelyzet a nyíl ”<--” ezt a nem használt soroknál mindig állítsuk ilyenre ,ellenkező esetben nem létező adatok is megjelenhetnek a további oldalakon!

6 A „RÉSZLETEK” fülön a fontosabb és már kész adatok láthatóak
A „RÉSZLETEK” fülön a fontosabb és már kész adatok láthatóak. Ez áttekintést ad pl. melyik tokra milyen méretű szárny fog kerülni ,és látható a beállított „KÓD”-nak megfelelő szerkezet képe is.

7 Ez a „SZABÁSJEGYZÉK” összesíti az alkatrészeket méret és darabszám szerint,alkatrészenként,így egyszerűsítve a további munkafolyamatokat!

8 Az „ÜVEGMÉRETEK” 4mm-es lufttal vannak számolva
Az „ÜVEGMÉRETEK” 4mm-es lufttal vannak számolva. A szükséges darabszámokat is láthatod. Akár már rendelheted is!

9 A „VÁRHATÓ KÖLTSÉGEK” oldalon átlátható a faanyag,a felületkezelési terület,az üveg , a tömítők,mennyisége a megadottak alapján. Jobb képet kaphat az adott munka várható kiadásaira.

10 A „VASALATOK” adatlapja a rendeléshez szükséges méretekkel
A „VASALATOK” adatlapja a rendeléshez szükséges méretekkel. Csak a nyitásirányokat és egyéb jellemzőit kell megadni. Szintén egy átláthatóbb és ezáltal egyszerűbben rendelhető megoldás.

11 AZ ESETLEGES HIBÁK ELHÁRÍTÁSA!

12 A program 2007-es Microsoft Office Excellel készült
A program 2007-es Microsoft Office Excellel készült. A régebbi verzióval (korlátozva a látványelemeket) ugyancsak használható. A következő oldalakon az esetleges hibák kiküszöböléséhez látható segítség.

13 A korábbi verzió ilyen hibaüzenetet küldhet amikor megnyitjuk a programot. Nyugodtan nyomhatunk OK.-t

14 A programban futó Makró alkalmazás ha nincs engedélyezve ,ilyen hibaüzenetet küld amit javíthatunk..nyomjunk OK-t..

15 A lépések 2003 –as Excel-nél, eszközök,makró,biztonság…itt egy ablakot kapunk majd….

16 Itt állítsuk az alacsony szintre az értéket…a program biztonságos egyszerű Makrót alkalmaz nem veszélyezteti a gépet..

17 A 2007-es verziónál a Makróvédelemre kell kattintani és itt engedélyezni az összes makrót…..

18 A program bevezető áron CD-re kiírva most 31.600 .-+ÁFA -ért kapható.
Ha úgy érzed a programot hasznosnak és használhatónak tartod kérjük jelezd igényed a címre A program bevezető áron CD-re kiírva most ÁFA -ért kapható. Az első 15 megrendelő egy Optimalizáló programot is kap ajándékba amivel a kiírt faanyagot lehet optimalizálni a legkisebb hulladék elérése érdekében! Telefonos érdeklődés és segítség: Bajnóczi Imre


Letölteni ppt "ÉS KÖLTSÉVETÉS KÉSZÍTÉST SEGÍTŐ PROGRAMHOZ."

Hasonló előadás


Google Hirdetések