Részlet Linda Dillow: Elégítsd meg szomjas lelkemet! című könyvéből

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
Advertisements

Szent Pál Korintusiaknak írt 1.levele 13.
„ Ezt mondom az Úrnak: Én Uram vagy te; feletted való jóm nincsen.”
Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.
Assisi Szent Ferenc Ima.
Ahogy én tolmácsolnám nektek…
…Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
Jézus te vagy minden álmom
IGAZ-GYŐNGYŐK.
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Úton böjtben.
IGAZ-GYŐNGYŐK.
Anyák napjára szeretettel… Budaörs, 2013.május 7.
Ballagók búcsúztató áhítata.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Úton böjtben.
Boldog 2014-et !.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
JÓ REGGELT !.
BÖJT 2014.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
A H I T M I N D E N D E N K I É Dévényi Erika.
2011. Október Október 17. Bobby Fischer.
„ Én vagyok az ÚR, aki szeretetet, jogot és igazságot teremtek a földön, mert ezekben telik kedvem – így szól az Úr ! „ Jer a.
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok.
2009. március Az Élet Igéje „Bármit kértek az Atyától a nevemben, megadja nektek.” (Jn 16,23)
Nagyböjt 2011 …Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
Az Élet Igéje április „ Ne az legyen, amit én akarok, hanem amit te!” (Mk 14,36)
Jn 14,26 A Vigasztaló pedig, a Szentlélek, akit az Atya küld az én nevemben, megtanít majd titeket mindenre, és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam.
Isten mondta.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Folyamodjatok az Úrhoz,
….??. Várni… Kegyelem Álom Kíváncsiság Bosszankodás Békesség Bizalom Kitartás Türelem Remény Kölcsön Átverés Csalódás „ Ő ” Biztonság Kegyetlenség Öröm.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem.
REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta:
Itt vagyok most, jó Uram, Hozzád száll e dal..
Lajoskomárom, november 27.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
Amikor Jézus odaért, megtudta, hogy már négy napja a sírban van. Betánia pedig közel, mintegy félórányira volt Jeruzsálemhez, ezért a zsidók közül sokan.
55.
…Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
„Nap és pajzs az Úr, kegyelmet és dicsőséget ad az Isten
Amikor kegyelmed elrabolt Foglyul ejtett Szerelmed szívemig hatolt
A gyenge szól: Erős vagyok, És a szegény felkel, így szól:
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
…Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
Szent Pál Korintusiaknak írt 1.levele 13.
54.
Előadás másolata:

Részlet Linda Dillow: Elégítsd meg szomjas lelkemet! című könyvéből Várakozás Részlet Linda Dillow: Elégítsd meg szomjas lelkemet! című könyvéből Mirjam

Elkeseredve, tehetetlenül, vágyakozva sírtam Elkeseredve, tehetetlenül, vágyakozva sírtam. Csöndesen, türelmesen, szeretettel válaszolt Isten. Könyörögtem, és sírva kértem magyarázatot helyzetemre, és a Mester gyöngéden így szólt: „Gyermekem, várnod kell!” „Várni? Azt mondod várni! Szólt csalódott válaszom. „Uram! Válaszodra van szükségem, tudnom kell, miért! Megrövidült a karod? Vagy nem hallottál meg engem? HIT által könyörögtem, és hivatkoztam ígéretedre.” „Egész jövőm, és minden, ami körülvesz, válaszodtól függ, és te azt mondod nekem, hogy VÁRJAK? Szükségem van igenedre, egy „csak így tovább” jelre, vagy akár egy „nem” válaszra, amire visszaléphetek.”

„Jó, akkor várok…de mire?” „És Uram, te azt ígérted, hogyha hiszünk, akkor csak kérnünk kell, és kapunk. És Uram, én már egy ideje kérek, és most már sírok: Belefáradtam a kérésbe! Válaszra van szükségem!” Aztán csendben, gyöngéden megtanította nekem, amint Mesterem ismét válaszolt: „Várnod kell!” Így besüppedtem székembe; legyőzve, csalódva, és panaszkodva Istennek: „Jó, akkor várok…de mire?”

Nem ismernéd meg azt az erőt, amit a gyengének adok. Úgy tűnt, hogy mellém térdelt, és az ő szeme is könnyes, és szelíden azt mondta: „Adhatnék neked jelet. Megrázhatnám az egeket, és elsötétíthetném a napot. Feltámaszthatnám a halottat, és a hegyek futkoshatnának. Megadhatnék mindent, amit kérsz, és meg lennél elégedve. Megkapnád, amit akarsz, de nem ismernél meg ENGEM. Nem ismernéd meg szeretetem minden szent iránt: Nem ismernéd meg azt az erőt, amit a gyengének adok.

Annyit tudnál, hogy adok és üdvözítek…, Nem tanulnál meg keresztüllátni a csalódás fellegein: Nem tanulnál meg bízni bennem, akkor is, ha nem látsz; Nem ismernéd meg annak örömét, hogy bennem megpihenhetsz, amikor sötétség és csönd vesz körül minden oldalról. Soha nem tapasztalnád meg a szeretetnek ezt a teljességét, ahogy az én Lelkem békessége galambként leszáll; Annyit tudnál, hogy adok és üdvözítek…, De soha nem ismernéd meg szívverésem mélységét.

De ó a veszteség! Ha nem formálhatnálak át téged! Vigasztalásom fénysugarát, mely beárad a késő éjszakába. Azt a hitet, amit akkor adok, ha látás nélkül jársz, a mélységet, melyet meglelsz, ha túllépsz a kívánságaidon. Mert a végtelen Isten megadja, hogy elég lesz, amit ő nyújt. Soha nem ismernéd meg, ha fájdalmad gyorsan eltűnne, mit jelent, hogy: „ Elég néked az én kegyelmem.” Igen, szeretteidről szőtt álmaid egy napon teljesednének, De ó a veszteség! Ha nem formálhatnálak át téged!

Tehát légy csöndben gyermekem, és időben meglátod, HOGY A LEGNAGYOBB AJÁNDÉK AZ ÉN MEGISMERÉSEM. És bár válaszom időnként rettenetesen késni látszik, ennek ellenére legbölcsebb válaszom, hogy „VÁRJ!”

Jeremiás siralmai 3: 22-26 „ Szeret az Úr, azért nincs még végünk, mert nem fogyott el irgalma: minden reggel megújul. Nagy a te hűséged! Az Úr az én osztályrészem - mondom magamban-, ezért benne bízom. Jó az Úr a benne reménykedőkhöz, a hozzá folyamodókhoz. Jó csendben várni az Úr szabadítására.”