A fények, az ősz színei hány FESTŐT megihlettek már. Ez lesz FESTMÉNYEINK tárgya, melyeken borvidékeket is bemutatunk, a kóstolás élményéből.
A Vörösbor íze költözött a borókafa keretezte csendéletbe.
Badacsonyi Szürkebarát a festő badacsonyörsi szőlőjéből, eredeti bazaltra festve.
Somlói Juhfark gránitlapon Györgykovács Imre szőlője tövében.
Csopaki Olaszrizling a Linczy-Pince teraszáról. Aki kitalálja, hogy melyik a legkésőbbi szüretelésű Linczy-bor – mely vetekszik a tokaji aszúval is – küldjön egy -t a címre, s ajándékot fog kapni!
Móri Ezerjó-Aszú Bozókyék pincéjéből.
A Gerecse oldalain Marek Lajos pincéjében találkozhatunk.
Villányi Kékfrankos Gere Tamáséknál.
Áthajózva a Dunán, Hajósi Kunleányt kóstolunk a Hubert Pincében.
Egerben a Balla Pincében Egri Medina édes bora vár.
Tokaj-Hegyaljához érkezve megnyílik a hegy gyomra, s a Bene Pincészet Tátrai Zsolt varázslatában fenséges élményeket kínál Zemplén minden hangulatával.
Tokajban már a múzsa kacéran és tüzesen hív a pince mélyére, aszút kóstolni.
LEVYNTGARD S ha a festő jó munkát végzett, örömmel kóstolhatja Tokaj oltárán a Művészet és Bor Gyümölcsét.