Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Nem csak kenyérrel él az ember, Hanem minden Igével, mely Isten szájából származik” Az Igehirdetés ősi helyei a templomok, melyek a FESTŐ számára is.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Nem csak kenyérrel él az ember, Hanem minden Igével, mely Isten szájából származik” Az Igehirdetés ősi helyei a templomok, melyek a FESTŐ számára is."— Előadás másolata:

1

2 „Nem csak kenyérrel él az ember, Hanem minden Igével, mely Isten szájából származik” Az Igehirdetés ősi helyei a templomok, melyek a FESTŐ számára is sokat jelentenek. FESTMÉNYEIből válogatott régi és új templomok közül. Délelőtti fények az egyházashetyei templommal

3 A rádpusztai rom.

4 Somogyvámos határában.

5 Ádánd külterületén.

6 Veleméri kőtemplom.

7 Vizsolyi tégla.

8 Kőröshegyi töredék.

9 Esti fényben Balatonszemesen.

10 Szakrális élményekből: Ébredés

11 Napfogyatkozás. Aki kitalálja, hogy mi a mű fő címe, küldjön egy e-mailt a biharil@enternet.hu címre, és ajándékot fog kapni!

12 A szemesi templom almafán.

13 Szerb templom Baján.

14 Bajai kápolna.

15 Nagykarácsony temploma.

16 Földvári kőtemplom.

17 www.artlevy.huwww.artlevy.hu LEVYNTGARD Siófoki mikulás. Aki kitalálja, hogy Siófokon hány istentiszteleti építmény van, küldjön egy e-mailt a biharil@enternet.hu címre, és ajándékot fog kapni!


Letölteni ppt "„Nem csak kenyérrel él az ember, Hanem minden Igével, mely Isten szájából származik” Az Igehirdetés ősi helyei a templomok, melyek a FESTŐ számára is."

Hasonló előadás


Google Hirdetések