Mert tudom, semmi nem szakíthat el az én Uram szerelmétől

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A kiáltó világ.
Advertisements

“Nincs semmi, ami oly mértékben pusztítaná a testet, mint az aggodalom, és ha valaki hisz Istenben, akkor szégyellheti magát, ha bármi miatt aggodalmaskodik.”
A nap kezdete Urunk, akit jobban elrejt ez a világ, mint a sírbolt, Te, akit bűneink keresztre feszítenek, Te, akit eltemettünk szívünkben - feszítsd fel.
Ebből keletkezett minden, ami látható és tapintható.
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem.
Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem…
Neked adom az életem, a Tied Uram; Akarom azt, hogy meglássák; A Te erőd elég nekem, hogy az legyek, akinek engem elhívtál.
Jézus enyém, s én az Övé, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus, amen! Elvezet a friss vizekre, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus,
Istentől áldott húsvéti ünnepeket! Készítette: Mecseki Csilla Angéla 2011.
PowerPoint: aranyrozmaring
A vallás, mint világnézet
dalát csöndjét, És lásd a világod
Lekció: 2Móz 20, 1-17  1Akkor mondta el Isten mindezeket az igéket: 2Én, az ÚR, vagyok a te Istened, aki kihoztalak Egyiptom földjéről, a szolgaság házából.  
Budaházy György rabságáért Lengyel Károly : Bilincsben Angyal
BARÁTSÁG BIZONYÍTVÁNY
Ha pedig valakinek nincsen bölcsessége, kérjen bölcsességet
 A dogmatikai traktátusok témái közül talán egyik sem változtatta meg arcát a II. Vatikáni Zsinat óta, olyan mértékben, mint a negatív véglegesség eszkatológiai.
Lelkésztestületi ülés Ramocsaháza, március 27.
FONTOSAK VAGYUNK EGYMÁSNAK...
Hűséged végtelen, Atyám, nagy Isten! Elhat a mélybe s az egek fölé.
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
ANGYAL Képzeld csak el Képzeld el, hogy e pillanatban egy angyal ül melletted… Képzeld el, hogy e pillanatban egy angyal ül melletted…
Istenünk, sok-sok feszültség,
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
„Egészségedre” témahét. „Egészségedre” témahét „Egészségedre” témahét.
Az Isten országában Annyi-annyi hely van, Mind befér, kit fed a vér. Én is bent vagyok már Krisztus vére árán, Elkísér utamon a fény. Az Isten országában.
Az Úr irgalma végtelen, Ezt folyton érzem én; Habár nincs semmi érdemem, Ő mégis hord kezén. Nincs arra szó, sem gondolat, Mi jóval áld az Úr; Ha lankadok,
ISTEN hozott köztünk!.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Imagine….
Alleluját zengj az Úrnak Minden nemzet áldja Őt, Örvendezve ünnepeljük, Mert jóságos és dicső. Angyali kar, mennyei kórus, égi nép Együtt áldjuk szent.
Gyertek az Urat dicsérni, imádjuk Őt, földünkre eljött megváltó Istenünk Övé a mindenség! Vidáman énekelj ujjongva áldjad: dicsőség!
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Ő az Úr, Ő az Úr! Meghalt értem a kereszten, Ő az Úr!
A FESTŐ szerint minden szellemiekben fogan meg először, s csak ezután jelenik meg látható világunkban, így a FESTMÉNYen is. E szellemi eredetről mesél.
„ Én vagyok az ÚR, aki szeretetet, jogot és igazságot teremtek a földön, mert ezekben telik kedvem – így szól az Úr ! „ Jer a.
ISTEN hozott köztünk!.
Péter ma…. Péter ma nem lép ki a hajóból, megfontolt lett, gy ő zött az értelem:
Vicces, hogy milyen könnyű levegőnek nézni Istent, és csodálkozni, hogy a világ pokollá válik.
Néhány napja az élet útján sétáltam, amikor megláttam egy feliratot, melyen ez állt: “A Mennyország boltja”.
Isten szívén megpihenve forrjon szív a szívre hát
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Jelenléted erőt ad. Refr. Jelenléted erőt ad nekem, Jelenléted Uram, Istenem. Jelenléted, itt van lakhelyem, hol megérintesz kegyelmeddel. Sziklád rejtekében,
Zengjen az ének, vígan szálljon Hálaadás az Úr elé! Örvendező szent szolgálattal Menjen eléje, ki övé, És a föld, tudja meg: Alkotó Isten, Ő az Úr! Menjetek.
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
aki Jézussal jár s benne hitt: aranyból koronát, fehér égi ruhát,
Református istentisztelet 2014 december 28 óév utosló vasárnap.
Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem.
Hittem benned, s most íme zengem Irgalmas nagy tetted ezért.
Ó, boldog nap, amelyen én Megváltóm, elfogadtalak
Tenger takarja lábnyomát, Szelek suhan Mint titkos szárnyán bánya
Miért kell jól viselkedni a földön? Hogy a paradicsomba kapjunk jegyet. Másképp a pokol vár!!! De a valóságban a paradicsom és a pokol ugyanaz csak kis.
Engem szeret Jézusom, Bibliámból jól tudom, Mind övé a kisgyermek,
Én fel sem foghatom. Ref.: Én fel sem foghatom: mily jó az Úr, Az ajkam zeng hálahalleluját, Nyelvem Róla szól.
Felkészülés a nagy útra!
Véred árán, hogy megválts.
I-066.
Hűséged végtelen, Atyám, nagy Isten! Elhat a mélybe s az egek fölé.
Száll a hír, a legjobb hír földig hajol minden bölcs,
Amikor kegyelmed elrabolt Foglyul ejtett Szerelmed szívemig hatolt
Húsvét III vasárnapjaC - év Jn 21,1-19.
a hét verse Gergely Ágnes: Zarándokok bozóki gabriella ajánlja
A teremtő és gondviselő Atya
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
A FIATAL KÖLTŐ A HALÁLRÓL AZ ÖREG A SZERELEMRŐL ÍR. „S EM UTÓDJA, SEM BOLDOG ŐSE... S EM ROKONA, SEM ISMERŐSE. N EM VAGYOK SENKINEK ”
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Előadás másolata:

Mert tudom, semmi nem szakíthat el az én Uram szerelmétől Mert tudom, semmi nem szakíthat el az én Uram szerelmétől! Sem élet, sem halál nem választ el sem ma, sem holnap. Mert az angyalok visznek Őhozzá, s a pokol erői sem állítnak meg!

Nem számít, ha hegytetőn állok meg, vagy a sík tenger partján, mert az Úr alkotta mindezt, és minden az Övé.

És tudom, semmi nem szakíthat el az én Uram szerelmétől És tudom, semmi nem szakíthat el az én Uram szerelmétől! Sem élet, sem halál nem választ el sem ma, sem holnap. Mert az angyalok visznek Őhozzá, s a pokol erői sem állítnak meg!

Nem számít, ha hegytetőn állok meg, vagy a sík tenger partján, mert az Úr alkotta mindezt, és minden az Övé. És tudom, semmi nem szakíthat el az én Uram szerelmétől!