FIDESZ – MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐCSOPORT EGÉSZSÉGÜGYI KABINET.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tisztelt Látogató! E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást.
Advertisements

Magyar Universitas Program Magyar Bálint oktatási miniszter február 20. Infrastruktúra-fejlesztési programok a felsőoktatásban
Az Európai Unió támogatási alapjai, a as időszak újdonságai.
A felzárkózás keretei Bauer Tamás. Konvergencia? Felzárkózás? •A konvergenciaprogram felzárkózási program •Leszakadás vagy felzárkózás? A helyes pályára.
QUO VADIS TURIZMUS? MSZP kormányzati ígéretei •Dr. Kiss Elemér Kancellária miniszter: „reálértékén megőrizzük a turisztikai támogatásokat…” május.
Olcsóbb és több demokrácia! A Fidesz- Magyar Polgári Szövetség javaslatai az olcsóbb választásért.
Gyógyszerár-támogatás Budapest, október 30. Lovas Kornélia.
TUDOMÁNYOS KUTATÁS KAPCSOLÓDÓ JOGSZABÁLYI HÁTTÉR Honvédelmi miniszter
ENVI-ART Környezetvédelmi Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
Szakszervezet és az Üzemi Tanács
általános főig. helyettes
Az EU csatlakozás hatása a magyar gyógyszerellátásra Székely Krisztina 2004.
Rogán Antal sajtótájékoztatója április 4.. Kórházprivatizációs tervek A Medgyessy-kormány, aminek Gyurcsány Ferenc a minisztere volt, kórházprivatizációs.
Modellkorrekció a gyógyszerellátásban
A Nemzeti Petíció Varga Mihály, április 5.
Verseny Versenyfelügyelet az egészségügyben és a kapcsolódó piacokon Torjákné Amberger Teréz Gazdasági Versenyhivatal – Versenypolitikai Iroda január.
2004-ben család vár hiába bérlakásra Mottó: „ Az embereknek a szavukért vállalni kell a felelősséget.” Medgyessy Péter.
Igsz név hobbi EMBER. kód N TART igsz név cím GAZDI 1 KUTYA név fajta.
Pártpolitika és területfejlesztés Magyarországon 1990-től napjainkig
Orbán Viktor és az Európai Unió vezetése
Prevenció, kuráció, rehabilitáció
FÜGGETLEN KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI
Gazdasági kihívások az egészségiparban; Budapest, január Csatlakozás az Európai Unióhoz: iparjogvédelmi hatások az egészségiparban Ficsor Mihály.
Kertész Balázs Szinapszis Kft. Kutatási igazgató
A BETEGEK BIZTONSÁGA ELKERÜLHETŐK-E A HIBÁK?
Államtitkári Kabinetfőnök Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Magyar Információs Társadalom Stratégia (MITS) – egészségügyi és szociális vonatkozások: Az Egészségügyi és Szociális Ágazati Információs Stratégia (MITS-ESZ)
Magyar gazdaság: a lázas beteg Varga Mihály szeptember 26. Fidesz- Magyar Polgári Szövetség Országgyűlés Képviselőcsoport Gazdasági Kabinet FIDESZ.
FIDESZ GAZDASÁGI KABINET Az energiaszektor stratégiai átalakításának lehetősége és útjai Dr. Fónagy János szeptember 25. Fidesz- Magyar Polgári Szövetség.
Sajtótájékoztató, november 14. AmCham - Egészséges Munkahely Program 1 Az Amerikai Kereskedelmi Kamara AmCham Egészséges munkahely programja Dr.
Jogszabályi háttér A katasztrófavédelem a polgári védelem és a tűzoltóság országos és területi szerveinek összevonásával alakult meg január 1- jével,
Kormányszóvivői tájékoztató 1 A társadalmi bűnmegelőzés nemzeti stratégiája 115/2003. (X. 28.) OGY határozat. Cselekvési program 1009/2004. (II. 26.) Korm.
Az oktatási segédanyagokhoz szükséges ismeretanyag összeállítását a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya gerontológiai szakemberek bevonásával.
. 1/12 Az egészségügy átalakításának új szakaszáról Budapest, Január 22. Dr. Kökény Mihály.
. 1/16 Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium Célok, feladatok évben Budapest, január 8. Dr. Kökény Mihály miniszter.
Kormányszóvivői tájékoztató A vasút reformja. Kormányszóvivői tájékoztató 1.VASÚTI TÖRVÉNY –A Kormány augusztusban elfogadta a vasúti stratégiát (Baross-program).
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülést az idős embereknek! Adósságtörlesztés és méltányosság a nyugdíjemelésben 2002.
ResPig módszer alkalmazása. A cég bemutatása -Teljes vertikumban m ű köd ő árutermel ő telep -Telepi rekonstrukció: ig -Fajta: TOPIGS, átkeresztezés.
1 Támad az influenza! Hogyan védekezzünk? Margit Kórház Pásztó Egészségpercek Prevenció és egészségmegőrzés.
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
Védőoltások A következőkben a védőoltásokra vonatkozó feladatlapokon szereplő kérdésekre adandó válaszok láthatók, Hasznos lehet kivetíteni, amikor az.
Szép esténk lesz…? Varga Mihály október 14. Fidesz- Magyar Polgári Szövetség Országgyűlés Képviselőcsoport Gazdasági Kabinet FIDESZ GAZDASÁGI KABINET.
A felzárkózás keretei Bauer Tamás. Konvergencia? Felzárkózás? A konvergenciaprogram felzárkózási program Leszakadás vagy felzárkózás? A helyes pályára.
A szocialista-szabaddemokrata kormány által benyújtott költségvetés felelőtlen és cinikus, propagandája pedig képmutató Varga Mihály, (frakció.
Válság felé sodródik a magyar gazdaság A gazdaság állapota 4 Tovább csökkent a gazdasági növekedés, a legfrissebb adatok szerint 2,4 %-ra esett vissza.
2004.május 13.. A valóság: Elérik, hogy mindenki szegényedjen el azért, mert beteg Ígéret: „Elérjük, hogy (…) senki ne szegényedjen el azért mert beteg.”
Mennyibe kerül az adófizetőknek a Gyurcsány-kormány egy állami vezetője? január 4. Luxusbaloldal - luxuskormányzás.
A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Új munkabarát és vállalkozásfejlesztő adópolitikai elképzelései Új munkabarát és vállalkozásfejlesztő adópolitikai.
Osztalékadó. Osztalékadó A Medgyessy-Gyurcsány-kormány adóreformja I. 550 milliárd Ft elvonás évente (55 ezer Ft/fő) 22 adóemelés Áfa radikális.
Felzárkózás helyett távolodás az eurós követelményektől Varga Mihály, április 21.
Olcsóbb és több demokrácia II. A Fidesz- Magyar Polgári Szövetség javaslatai a választások állami költségeinek csökkentésére.
Szent Koronát Szolgálók Szövetsége Szent Korona alapú jogrendszer Alaptörvény - vázlat Alaptörvényvázlat.
Szent Koronát Szolgálók Szövetsége Szent Korona alapú jogrendszer „Az államhatalom gyakorlásáról” szóló, 1. főtörvény.
Szent Koronát Szolgálók Szövetsége Szent Korona alapú jogrendszer Rövid indoklás.
Szent Koronát Szolgálók Szövetsége Szent Korona alapú jogrendszer Alaptörvény szintű főtörvények.
A NEMZETI KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁG Dr. Kerekes István.
A társadalmi bűnmegelőzés stratégiája egy éves tapasztalatai.
Nemzetközi és hazai előírások az e-jármű tervezésekor és jármű átalakításkor Németh Erika
A középszintű érdekegyeztetés és szociális párbeszéd Magyarországon.
www.reformazdravotnictva.sk Az Szlovák egészségügyi reform első lépései Peter Pažitný.
KI FIZET A VÉGÉN ? Dr. Csiba Gábor elnök Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért Budapest, november 10.
Egészségbiztosítási rendszer
Pártpolitika és a területfejlesztés
Az egészségügyi intézményrendszert érintő jogszabályi változások főbb következményei. Kapacitások és finanszírozás változásai dr. Koós Tamás Budapest,
Állam és az önkormányzatok feladatmegosztása, tervezett változások Gödöllő, június 24.
Kórházi konszolidációra fordítható pályázati források lehetséges keretrendszere Budapest, november.
KORMÁNYZATI CÉLOK AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN
„Mert mi Kolping művén dolgozunk…”
Szív az életért 1. Rész: Bevezető Klikk a folytatáshoz!
Tulajdonjog. Polgári jog.
Előadás másolata:

FIDESZ – MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐCSOPORT EGÉSZSÉGÜGYI KABINET

Kökény Mihály a gyógyszerár-drágító

„Megállítjuk a betegeket terhelő gyógyszerköltségek emelkedését” „Ingyenessé tesszük a szív és érrendszeri megbetegedések valamint a csontritkulás kezelésére szolgáló gyógyszereket” Medgyessy Péter: Egyetértésben a nemzettel; 2002

A polgári kormány megállapodása alapján lehetséges maximális térítési díj emelkedés A szocialista kormány tevékenysége folytán bekövetkezett térítési díj emelkedés Gyógyszeráremelés 2004

Gyógyszer támogatások csökkentése A polgári kormány megállapodása alapján lehetséges maximális térítési díj emelkedés A szocialista kormány támogatások csökkentésére vonatkozó döntése után bekövetkezett térítési díj emelkedése

Influenza kezelés költségváltozása 2003 január: influenza kezelése átlagáron 2004 január: influenza kezelése átlagáron

Nézheti-e tétlenül az egészségügyi miniszter a gyógyszerterhek drasztikus emelkedését akkor, amikor megvan a lehetősége, hogy tegyen ez ellen?