Bernáth Leila Bizderi Melinda Kolonics Melinda Tujner Viktória

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Advertisements

A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Készítették: Kaba Eszter Rokolya Csilla Szabó Renáta Szakó Tímea
Terézvárosi Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola Belvárosi Térségi Integrált Szakképző Központ 1074 Budapest Dohány utca 65.
A könyvtár és az Internet mindenkié A világ a könyvtárban, a könyvtár a világban.
Fény és hőmérséklet az iskolában Készítette: Kiss Marina 8.c, Tóth Eszter 8.c, Imeli Áron 11.c.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
Közelben: HÉV végállomás 5 percre van, 13 perc Hévvel a Boráros tér, ami hétköznap: l 0 percenként, hétvégén kb.: 15 percenként közlekedik. Spar áruház.
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Giovanni pizzéria és söröző
Bagolyvár Étterem Készítette: Fenyvesi Krisztina Sánta Roberta Bálizs Renáta.
Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
Éttermi rendszer – User Interface vázlat Káposztatérd csoport.
Készítették: Barta János Kardos János Konkoly Gergő Orosz Dániel
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.
Készítette: Schilli Csaba Villányi Tamás Zborai Péter.
Készítette: Heilmann Kitti Kiss Alexandra Turger Gabriella
Shop-koncepció: sokkal kevesebb könyv, sokkal nagyobb használat Mikulás Gábor márc.
Pécs Mátyás király utca 12.
Fordan Center Biliárdclub és Étterem
Európai vonat Európa 2010 Kaposvár. benyújtja pályázatát az „Európa Kulturális Fővárosa 2010” cím elnyeréséért.
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
A szoba berendezése © Németh György.
Készítette: Bajkó Balázs Hullár Péter
A szoba berendezése.
Image elemzés Marketingkommunikációs és Pr eszközök
1 Dánszentmiklós. 2 3 Útikalauz Tartalom - Menü Súgó - Útikalauz Előző dia Következő dia Első dia Utolsó dia Előzőleg megtekintett dia.
A kiskereskedelmi árusítás légköre Birtalan Ágota SPMKM.
A vendégforgalom helyiségeinek kialakítása, berendezése
Passzívház Készítette: Szabó Pál Felkészítő: Papp Attila
Csokoládé Múzeum Budapest - Árpádföld
Változások az utóbbi évtizedekben
Vállalati arculat.
Renzo Piano, Richard Rogers: Centre Pompidou Párizs, kulturális központ színházi stúdiókkal, galériákkal, hatalmas könyvtárral, koncerttermekkel.
Építészet és kritika – az írott sajtó (OCTOGON) Márffy Benjámin.
Gödöllő és környéke kulturális turisztikai programjainak bővítése Előadó Maka Marianna TTF Nonprofit Kft.
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régió
ÁRVA BÚS ÉJSZAKÁN (Are You Lonesome Tonight)
A könyvtár, mint közösségi tér. Tények a VPG könyvtáráról A könyvtár állománya: dokumentum Tartós tankönyvek:4 000 Periodikák :
A könyvtár, mint közösségi tér. Tények a VPG könyvtáráról A könyvtár állománya: dokumentum Tartós tankönyvek:4 000 Periodikák :
Internetes bankok piacformáló hatása
TÁRNOK – SZÉKESFEHÉRVÁR vasúti vonalszakasz kivitelezési munkálatai Kápolnásnyék - Gárdony vonalszakasz jobb és bal vágány átépítése.
M ONARCHIA G ASZTRO P UB Készítette:Baki Marianna Kiss Dóra Lakatos Nóra
Készítették: Darnai Nikoletta Dénes Péter Ott Melinda Szilágyi Judit
Készítette: Csanaky Máté Deli Kristóf Nyilas Roland.
Akkermann Róbert Hoffbauer Márk Logó Róbert Molnár Nagy Dániel
Ágoston Gabriella Murinkó Szilvia 1.  Értékelő cikk - est.hu  Saját weboldal (igényes, áttekinthető, könnyen kezelhető) - töltött csirke képe - ét-
Trendo line kávéház, Pécs Kercsmár Bálint Molnár Gergő Váczi Gábor.
Kasó Zsófia Obert Zoltán Parti Alexandra Tencz Zsófia
Forczek Dóra, Rádi Gabriella, Szarka Márk, Virányi Árpád
Italfelszolgálás alapelvei
Online marketingstratégia
KRIMINAL EXPO BUSINESS ÉS BIZTONSÁG a tervezés és az üzemeltetés konfliktusa a bevásárlóközpontok esetében.
Ergonómia II. (vendégterek) Készítette: Ősz Dániel és Nagy Zsolt
Szlovák vendégeket Észak-Magyarországra! Buzás Judit Idegenvezető.
Torma Dorisz május 29. Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar
Nagycenk-Széchenyi kastély
Ételkészítő technológiák
„Nekem a Balaton a Riviéra” – tapasztalatok a balatoni strandellenőrzés kapcsán Varga-Dani Barbara Regionális marketing igazgató.
Az Osztrák Intézet Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak.
Az éttermi szolgáltatások Áfája
Evangelische Hochschule Dresden
ELÉGEDETTSÉGI FELMÉRÉS
Közép-Európa legnagyobb retró fánkozója
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Előadás másolata:

Bernáth Leila Bizderi Melinda Kolonics Melinda Tujner Viktória Aranygaluska Bernáth Leila Bizderi Melinda Kolonics Melinda Tujner Viktória

Célcsoport Belváros szívében tanuló középiskolások és egyetemisták PTE-KTK ->iskolai étkeztetés Főleg ebédidőben a környéken dolgozók „Ételhordós” fiatal felnőttek, nyugdíjasok Belföldi és külföldi turisták VERSENYTÁRSAK Király utcai vendéglők, Túloldalon található gyros-os Millenium üzletház külső oldalán a pizzéria Árkád gyorséttermei

Elhelyezkedés, külső környezet

Versenyelőny Külső terasz /évszaktól függően/ jó figyelemfelkeltő eszköze az étteremnek meghitt érzés nyújtása minőségjelző szerep

Parkolás Egész városban nehéz Pozitívumok Célcsoportot nézve ez kevésbé fontos tényező E téren nincs a legrosszabb helyzetben Negatívumok Egész városban nehéz Ott most építkezés folyik Javaslatok egy kis plusz a vásárlónak: a megvásárolt parkolójegy levásárolható lenne az étteremben az épület többi bérlőivel közösen + pályázatból: parkoló építése

Belső környezet Pozitívumok Első belépésnél meghitt környezet Két részből tevődik össze Negatívumok Szűk hely Ebédlő és a kávézó elhelyezkedése – kávézón keresztül juthatunk csak az ebédlőbe

Kávézó Berendezés – modern Pozitívumok Színek – meleg, barátságos Zene – Mediterrán Rádió Pult– gusztusos, praktikus Negatívumok Kiszolgálás – felszolgáló megjelenése nem megfelelő Nincs fogas Kevés a hely

Ebédlő Európai Uniós előírásoknak megfelel Pozitívumok Önkiszolgáló rendszer Kiszolgálás kiválóan működik Reklámok, monitor, akciók Kávézóhoz hasonló színvilág, Berendezés Fény, modern stílusú képek Szellőzést jól megoldották Negatívumok Hangos alapzaj

Kínálat, kiszolgálás Pozitívumok meglehetősen nagy választék az étteremben és a kávézóban jó minőségű, friss, kellemes ízű ételek, nagy adagok menza jelleg gyors kiszolgálás

Kínálat, kiszolgálás 2. 12-14 óra között nagy a várakozási idő Negatívumok 12-14 óra között nagy a várakozási idő nehéz üres asztalt találni ebédidőben a kávézón mindenki átjár, ezzel zavarva a vendégek nyugalmát a kávézóban is a vendégek dolga az asztalok letakarítása maguk után Javaslatok asztalok letakarítására még egy alkalmazott felvétele

Árak Pozitívumok napi menü elfogadható áron az árak jól láthatóan vannak feltüntetve Negatívumok a speciális menük és az egyéb ajánlatok viszonylag drágák Javaslatok diákkedvezmény hűségkártya a gyakran ott étkezők részére

Higiénia Pozitívumok Külső üvegfelület Falak Padló Konyharészleg, evőeszközök, tányérok Mosdók, mellékhelyiségek Mozgáskorlátozott illemhely „Mosolyogj” márkájú fogkefe-automata Negatívumok Asztal ->önkiszolgálás ->”maradékok”

Internetes honlap: http://www.aranygaluska.hu/ Pozitívumok Kezelése ->egyszerű Információk -> Aktualitások Nyitva tartás (hétköznap 08-19 óráig, hétvégén 08-16 óráig) Napi és heti menük, teljes étlap Házhozszállítás (5 fő feletti mennyiségtől) Fórum, vendégkönyv Kapcsolattartás az Aranygaluskával Negatívumok Design-ja ->elég puritán (barna szín, logó, kevés régi kép)