Az Oriflame bemutatja: Master Curl ívelt pillák szempillaspirál.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az emberi agy… … ott vág át, ahol tud!.
Advertisements

A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
TASKI swingo 455 Erős. Tömör. Kényelmes.. Fő tulajdonságok • optimalizált gépmagasság, hogy az asztalok alá is beférjen • erőteljes gépezet a nehezen.
AZ ÜVEGELT ÍVÓVÍZ…. SZÜKSÉGES?... MÜANYAG ÜVEGEK.
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
Sok Szeretettel köszöntelek!
Minőségtanúsítás és tájékoztatás a minőségről
MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.
És itt vannak a legjobb képek amik az Interneten forogtak ban.
BILD Új szempillaspirál promóció I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.
AgeLOC ® Galvanic Body Trio Bevezetés: május 2.
BEMUTATKOZIK THE ONE AZ ÚJ SMINK TERMÉKCSALÁD as évek1970-as évek1980-as évek1990-es évek2000-es évek.
SHAPE PREMIUM „A SZÖGLETES GÉNIUSZ”
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
Tanulmányi rendszerek kommunikációs szerepe a felsőoktatási intézményekben. FELSŐOKTATÁS NYILVÁNOSSÁGA KONFERENCIA, 2005.
Az idők során a nagy szemek mindig is az egyik legvonzóbb női vonásnak számítottak…
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
Szakdolgozat, mint a legjobb referencia a pályakezdéshez
Flavon max termékcsalád
Kattintással előre Nőnek lenni A zene: Vangélisz: Glorianna (Himnusz a nőkről)
Hogyan segítik a tanításkísérő szemináriumok az összefüggő egyéni szakmai gyakorlatot? ELTE PPK N. Kollár Katalin
Sminkelés Alapozás Bármilyen típusú bőrnél, alapozóra szükség van.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Ajándékötletek Karácsonyra
OKJ vizsgák 2010 Informatika Szabó András Petrik TISZK.
Az SPSS technológiával háromszorosára nőtt az online eladásokból származó bevétel.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
mindenki másként reagál a változásokra.
Teszt minta kérdések. Az alábbiak közül melyik korlátozza az optikai alapú Ethernet sebességét? Adótechnológia Az optikai szál abszolút fényvivő kapacitása.
Wekerle Telep - Kós Károly tér -
Olvasd lassan és csendben!.
Gyártási folyamatok tervezése
2007. január 3. FORGALOM ÉS CSALÁDFA: A következő generáció.
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Perfect Fusion Alapozót
....kész áll, hogy X szempillái eXtrém dúsak és hosszúak legyenek?
A csodás Itália ihlette A Giordani története Megújulása, már mint Giordani Gold. Új logóval és flakonban. Bemutatkozik a Giordani White Gold. Giordani.
Az Oriflame első.
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) (Wonder) Mit tanultam?
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) (Wonder) Mit tanultam?
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) (Wonder) Mit tanultam?
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) Mit szeretnék tudni? (Wonder) Mit tanultam? (Learn) Oldallapjai kongruensek Minden megsyeretnek tudni ami erdekes.
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) Mit szeretnék tudni? (Wonder) Mit tanultam? (Learn) Szabályos sokszög az alapja. Mindent meg szeretnék tudni velük.
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) Mit szeretnék tudni? (Wonder) Mit tanultam? (Learn) Oldallapjai kongruensek Minden megsyeretnek tudni ami erdekes.
A PALACKOZOTT ÍVÓVÍZ… SZÜKSÉGES?... MŰANYAG PALACKOK.
Érettségi eredmények május-június. 13. A – Emelt szint.
AZ PALACKOZOTT ÍVÓVÍZ…. SZÜKSÉGES?...
2 13-as katalógus újdonságai 3 SILKY kiss ajakrúzs Vibráló színek – csábító ajkak Testápoló Szappan Tusolózselé Testradír Tökéletes fedés, selymes textúra,
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
Olvasd lassan és csendben!
Hazai vámhatósági tapasztalatok és legjobb gyakorlatok az AEO-kal való együtt működés terén Konopás András százados2014. június 24. NAV KAVIG Konopás András.
EUCIP IT administrations vizsgák eredménye SZÁMALK-Szalézi szakközépiskola és napokon tartok vizsgák alapján.
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek III. Marketing KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Az emberi agy… … ott vág át, ahol tud!.
Lakosok véleménye a Magyar Honvédségről február 21. Domokos Tamás.
Copyright ©2014 by Oriflame Cosmetics SA.
PTE-ÁOK TÁJÉKOZTATÓ NAP 2015.ÁPRILIS 15. DR. RÁCZ JENŐ
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
A A Az eredeti és a hamisítványok. Az Ultherapy úttörő, a többi csak másolat Az Ulthera vezető az innováció és az új alkalmazások terén.
Értékteremtő folyamatok menedzsmentje
A kutatási program leírása
Informatikai klub „Itt az IT”
Hosszúidejű Spektrogram mérés az ET 91 - el
Szent Teréz rózsakertje
Zöld közbeszerzési képzési eszköztár 4. A szükségletek felmérése
Előadás másolata:

Az Oriflame bemutatja: Master Curl ívelt pillák szempillaspirál

A különösen kialakított, ívelt applikátornak köszönhetően a szempillák optikailag akár 43°-kal íveltebbnek tűnnek.

Klinikai- és vásárlók bevonásával végzett vizsgálatok eredményei: megemeli a szempillákat – 89% egyetért ** azonnal meghosszabbítja a szempillákat – 86% egyetért ** fokozza a szempillák íveltségét a tövektől a végekig *** a szuperívelt, kefés applikátor, szálanként göndöríti a pillákat a szempillaspirál festékanyaga kondicionálja * és akár 14 órán át is megőrizheti a pillák optikai göndörségét *** *összetevők alapján **vásárlók bevonásával végzett, szubjektív fogyasztói véleményfelmérés alapján. ***klinikailag tesztelve

Curl Protect Curl Protect -technológia 14 órán át A spirál ívelt, kefés applikátora szálanként göndöríti a szempillákat. Szupersima festékanyaga kondicionál és akár 14 órán át is megőrizheti a pillák optikai göndörségét**. Hatására szempillái íveltebbek lesznek, mint valaha. ** Klinikai tanulmányok – vásárlók bevonásával végzett, szubjektív fogyasztói véleményfelmérés alapján.

Káprázatosan ívelt pillák a tövektől a végekig Az új Master Curl szempillaspirál szálanként göndöríti a szempillákat, tartós hatást nyújt és csábítóan hangsúlyos szempillákat eredményez *** ***Clinically tested

Kérdések? Mi különbözteti meg a Master Curl szempillaspirált a többi göndörítő szempillaspiráltól? A Master Curl szempillaspirál göndörít és ápol. Az applikátor kialakítása hihetetlen magasságokba emeli a szempillákat miközben szinte átsiklik a szempillákon felvitel közben, szupersima festékanyagának köszönhetően. Az applikátor és a Curl Protect technológia együtt segít maximalizálni a szempillái ívét, miközben tartós hatást és kondicionálást is biztosít. Hogyan kell használni a szempillaspirált a legjobb eredmény érdekében? A szempillaspirált először az applikátor belső ívét a pillák felé fordítva használja. Ezzel szálanként göndöríti, kiemeli és megemeli a szempillákat. Ezután fordítsa meg a szempillaspirált. A külső ívet használva a szempillák még hosszabbnak tűnnek. Végül a belső ívvel fesse ki az alsó szempillákat is.

“ Könnyű felvinni, nem kenődött el, szempilláim valóban hosszabbnak tűnnek.” “Nagyon szeretem ezt a szempillaspirált, pontosan azt teszi amit kell – mindenképpen megvenném! Nagyon jó lenne tudni mi ez, mert ez a legjobb szempillaspirál amit valaha használtam.” “Beleszerettem. Valóban tartós, nem kell folyton újra és újra felvinni. Nagyszerű volt kipróbálni, köszönöm.” “Nagyszerű a színe, sötétebbek lettek a szempilláim, jobban különváltak és a szemem formáját is „megemelte”.” “Nagyon tisztán lehetett felvinni, nem kenődött el sehol. Egy használat alapján, úgy gondolom, hogy ha megvettem volna ezt a terméket, meg lennék vele elégedve.” Felhasználói értékelések

Oriflame Beauty szempillaspirálok 2013 Megemel, hosszabbít és dúsít Wonder Lash Maxi Lash Volume Build 2FX Hyperstretch Mastercurl 2 az 1-ben szempillaspirál - hosszabbít és dúsít Dúsító, rétegezhető formula GöndörítHosszabbít Pro-Long™ komplexszel ÚJ 16x-szor dúsabb pillák