Hogyan használd a PTC oldalakat? Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ALKALMAZOTT KOMMUNIKÁCIÓ
Advertisements

“Hogyan oldunk meg gyorsan egy csomó számítást?”
Sikeres emberek.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
LEONARDO DA VINCI - ARÁNYOK
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar” ELTÉRÉSEK ÉS HASONLÓSÁGOK A PTC OLDALAK KÖZÖTT.
Digitális világ Mindent rólad - Személyes adatok gyűjtése.
Hirdetésfeladás, vásárlás az interneten, aukciós oldalak.
Internet ismeretek II..
Digitális világ Irány a világháló!
Eltérések és hasonlóságok a ptc oldalak között A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar”
Gondolatok a barátságról
Albert Einstein idézetek.
( Képváltás kattintásra )
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
2. óra. Emlékeztető Hello Világ! Ez Makk Marci honlapja!
Alapok Néhány apróság, amit tisztázni kell. Első feladatok Szúrj be egy diát a legelső helyre! Legyen rajta valami főcímszerű szöveg!
Kétértékűség és kontextusfüggőség Kijelentéseink igazak vagy hamisak (mindig az egyik és csak az egyik) Kijelentés: kijelentő mondat (tartalma), amivel.
A számítástechnika és informatika tárgya
A számítógép veszélyei és káros hatásai
A matematika Albert Lenard 5 B osztaly. A matematika: speciális tan; melyről az emberiség (mint lentebb látható) többezer év óta még nem tudta eldönteni,
Minden levelemet az inboxomból szabályokkal és kézzel millió kis almappába rendezgettem naponta Amikor ez elkészült, mindig úgy éreztem, tényleg készen.
Alkalmazkodás: megfelelő személyi és tárgyi környezet autizmussal élő gyermekek, felnőttek számára Őszi Tamásné gyógypedagógus Autizmus Alapítvány.
Fülemüle informatika verseny
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
Gabriel García Márquez
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Védőangyal!.
munkahelyi kommunikáció PéPéeS
A GÖDÖR.
Sajnálatos módon december 24-én este nem tudom szétosztani ajándékaimat. Idős korom egyre inkább észrevehető... Úgy döntöttem, hogy ez évben kivételesen.
Programozás C# -ban Ciklusok.
Managerek éjszakája.
Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések HOGYAN HASZNÁLD A PTC OLDALAKAT?
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Elveszett bárányod vagyok, Pedig úgy hittem, hogy hozzád tartozom!
" Valami érthetetlen kapcsolat van a barátság és a csillag között.
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Az Élet Igéje június „Ne hasonuljatok a világhoz, hanem gondolkodástokban megújulva alakuljatok át, hogy felismerjétek, mi az Isten akarata, mi.
Az Élet Igéje május Aki szeret engem, azt Atyám is szeretni fogja. S én is szeretni fogom, és kinyilatkoztatom magam neki. ( Jn 14,21)
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Atomi mondatok FOL-ban Atomi mondat általában: amiben egy vagy több dolgot megnevezünk, és ezekről állítunk valamit. Pl: „Jóska átadta a pikk dámát Pistának”
Logika szeminárium Előadó: Máté András docens Demonstrátorok:
A BOLDOGSÁG TITKA.
Programozás Imagine Logo.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Karácsony Ha szerencsénk van havazik és nem tűnik minden annyira szürkének. Mostanában, hogy jön az új év és a Karácsony, csak fázol és meg-megállva.
RIPPLN – AZ ÁTLÁTHATÓ KÖZÖSSÉG. Ripple = fodrozódás Ezt a szót használja az angol arra az esetre is, amikor egy vízbe ejtett tárgy, vagy vízcsepp maga.
Statisztikai alapfogalmak
Barát Müller Péter.
Dr. Schiffer Csilla A család és az iskola kapcsolatának fejlesztése
Emelt szintű matematika érettségi
Énekel: Zdenka Lorencová
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
INNET Az interaktív térkép Duray Zsuzsa. Mi is az interaktív térkép? Olyan kép- és hangzóanyagokat, feladatokat tartalmazó felület, amely bemutatja a.
Logika szeminárium Előadó: Máté András docens Demonstrátorok:
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
A fenntartható fejlődés
Margotzy Barátság, szeretet.
Adatbáziskezelés. Adat és információ Információ –Új ismeret Adat –Az információ formai oldala –Jelsorozat.
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
Algebrai kifejezések Nem tudod? SEGÍTEK!.
A nagy mennyiségű adat tárolására alkalmas ki- és bemeneti perifériákat Háttértárolónak nevezzük. Több féle típusa is létezik.
Személyes életvitel. Tanácsok a személyes lelki szolgálathoz 1.Alapvető szempontok Hatékonyság titka a személyes kapcsolat Segítségedre, nevelésedre bízott.
Énekel: Zdenka Lorencová
Előadás másolata:

Hogyan használd a PTC oldalakat? Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések

Nem fogok kitérni valamennyi típusú ptc oldalra, mert olyan sokféle létezik, hogy fizikai képtelenség valamennyit bemutatni. Inkább csak annyit szeretnék elérni ezzel a bemutatóval, hogy azokat a szavakat, kifejezéseket megmutassam neked, amelyekkel minden oldalon találkozol valamilyen formában. Először olyan oldalt mutatok neked, amely mostanában a leggyakoribbnak tekinthető, másodikként pedig egy olyat, amely a legtöbb fogalom elmagyarázására leginkább alkalmas. Azt hiszem, ha az alapfogalmakat megismered, a többi fajta ptc oldallal sem lesz különösebb problémád.

Emlékeztetőül azok számára, akik nem látták a regisztrációval kapcsolatos bemutatót, a következő képeken előbb egy regisztráció menetét mutatom meg. Közben igyekszem azokat a szavakat, és kifejezéseket érthetővé tenni, amelyekkel szinte minden ptc oldalon találkozni fogsz. Remélem, nem hagyok ki semmi lényegeset. Ha mégis van valami, amit nem értesz,tudod, hol találsz meg.

Remélem, nem riasztottalak el, és nem zavartalak össze, mert igazán nem az volt a szándékom. Bízom benne, hogy tudtam segíteni neked ebben az örökké változó, napról napra felbukkanó, és eltűnő oldalakkal tarkított internetes világban. Kérlek, keress meg, ha kérdésed van. Honlapom: Honlapom: