CD JOGTÁR KIEGÉSZÍTÉS Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
CompLex CD Önkormányzat BEVEZETŐ
Advertisements

Iratmintatár CompLex CD BEJELENTKEZŐ
Elektronikus Ügyfélkapu – kapcsolat az ügyfél és a közigazgatás között
A magyar államiság millenniumi évfordulójának tiszteletére megjelentetett egyedülálló jogtörténeti összeállítás alapja az ban, honfoglalásunk ezeréves.
GYMSMKH Jegyzői értekezlet május 11. a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal első negyedévi tapasztalatai a helyi önkormányzatok, kisebbségi.
A CD ADÓ-TB MINT „JOGTÁR PLUSZ” ADATBÁZIS
J O G T Á R CompLex CD JOGTÁR DEMO TÉMAKÖRÖK Adatbázis Online
Bevezető Kattintson ide a bemutató leállításához Stop A CompLex CD Munkaügy a három nagy területet, a Munka Törvénykönyvét, a Közalkalmazotti és Köztisztviselői.
Könyvtárunk előfizetett adatbázisai. •Pressdok-Hundok (Sajtófigyelő) (évi 2 lemez) •Jogtár Plusz (havi frissítés) •Céghírek (havi frissítés) •Gazdasági.
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
Marketing Mészáros Judit Renczes Ágoston Adatbázis
Kattintson ide a bemutató leállításához Stop MIT KÍNÁL A Comp Lex CD CÉGHÍREK ÖNNEK? Comp Lex CD Céghírek Cégadatok hivatalos forrásból Gyors keresés Naprakész.
Tájékoztató Fórum Észak Kelet-Pest Megyei Leader Egyesület 2170 Aszód Pesti út
1 Kormányszóvivői tájékoztató március 31. Egységes Magyar Munkaügyi Adatbázis (emma)
ZENEI ADATBÁZISOK. The Music Index Online A Music Index a zenei időszaki kiadványok legátfogóbb bibliográfiai és részben teljes szöveges adatbázisa több.
A törvényességi felügyelettel összefüggő írásbeli kapcsolattartás
Adóalanyok listái Áfaalanyok Evaalanyok Egyéb szervezetek
Saját önkormányzati rendelettár építése SDB szoftver és szolgáltatás.
Általános tájékoztatás az oklevélmellékletről
Reflexiók a szakpolitika részéről - Városhálózati hatásértékelés Területfejlesztési értékelések workshop Budapest, április 25.
A nonprofit szervezetek információforrásai Készítette: Pál Marietta és Simon Orsolya.
Üzleti információforrások Céginformáció 2. rész Készítette: Cselleng Dávid.
Az elektronikus aláírás állami elismerése
Is:energy kereskedelmi folyamatainak automatizációja Office System felhasználásával Turcsán Ferenc, sales és marketing igazgató, is:energy Hungary Kft.
Urban Audit Az egységes városstatisztikai adatbázis.
A sörétes pisztolytól a távcsöves puskáig Hirdetői módszerek a szakmédiumokban Biró István és Szigetvári József.
Országos Egészségpolitikai Szakkönyvtár története és állománya dr. Palotai Mária január 26. 1Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési.
HATÓSÁGI FOLYAMATOK A FIR INTÉZMÉNYTÖRZSÉBEN KÉPZÉSEK NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELE EKOP-1.A.1-08/C
SZOFTVEREK.
alkotmány – állam- és kormányformák
Konzultációs nap – Minőségfejlesztési Iroda szeptember 18. Fekete Krisztina Fókuszban a formahibák.
A szakképzési jogcím rendelet (139/2008. (X. 22.) FVM r.) módosítása (2010. okt. 1.) Készítette: Wayda Imre vez. főtanácsos vez. főtanácsos Földművelésügyi.
Dr. Mudráné dr. Láng Erzsébet
Mit kínál a CompLex CD Tűzvédelem a gyakorlatban?
OPTEN Informatikai Kft. cég és jogi információs szolgáltatások Csőd-, és felszámolási eljárás adatokkal naponta többször frissülő cégadatbázis CÉGTÁR
Önkormányzati WAP-os megoldások Fejre állított ügymenetek Tózsa István – Budai Balázs Benjámin Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Kar Közigazgatás-Szervezési.
Kordás László december Társadalmi Párbeszéd Központ.
Számítógéppel támogatott pályaorientáció. Számítógéppel támogatott orientáció szerepe a munka- pályatanácsadásban Előnyei: Előnyei: A kutatások nagy része.
A II. félévi tematika Büntető eljárásjog. A tervezett előadások Az eljárás ügyészi szakasza A tárgyalás előkészítése Az első fokú tárgyalás Vád- és védőbeszédek.
GE Consumer Finance – Budapest Bank Knowledge Center – Tudásközpont Missziónk: az információval és a tudással a kollégák kompetenciáját növelni és az üzleti.
Fás szárú energetikai ültetvények telepítésének engedélyeztetése.
Elektronikus ügyintézés a nyugdíjbiztosításban
A jövedéki szabályozás modernizálása
Eger, AgriaMédia Könyvtárak az elektronikus tanulás szolgálatában Moldován István OSZK
Reklámpapír A kötelezettek teljesítési fegyelme Viszkei György ÖKO-Pannon Kht. Budapest, január 21.
A Magyar Tehetséggondozó Társaság kiadványai
Budapest ápr. 29. A számítástechnika, mint az igazgatók segédeszköze Hajdu János Kossuth Zsuzsanna Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium.
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek III. EU ismeretek KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
A fogyatékkal élők integrációjának kérdése Románia EU csatlakozása után.
INFORMATIKA ELŐADÁS november 6. E1 ELŐADÓ Informatika
Adattár Alapú Vezetői Információs Rendszer Az elkészült felsőoktatási AVIR központi adattár: az alapok december 8. Kerékgyártó Sándor ügyvezető.
Új Jogtár Jogi információs adatbázis. Miről lesz szó? Mi ez? Az Új Jogtár rövid története Felhasználási lehetőségei Hogyan érhetjük el, mit tartalmaz?
Hulladékgazdálkodás önkormányzati feladatai december 6. Szeged Csongrád Megyei Kormányhivatal Törvényességi Felügyeleti Főosztály Dr. Balogh Zoltánné.
ORSZÁGOS KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS TERMÉSZETVÉDELMI FŐFELÜGYELŐSÉG 1 Gábriel Edit Engedélyezési Főosztály január 21. felsőfokú ügyintéző.
Külkereskedelem és EU jog Dr. Marosi Zoltán Rein és Társai Freshfields Bruckhaus Deringer Iroda október 18.
Adóügyi aktualitások (Új jegyzői adatszolgáltatások, egészségügyi szolgáltatási járulék) Lukács György igazgató NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatósága.
Vacha Ferenc fejlesztési koordinátor Az elektronikus ügyintézés törvényi háttere és gyakorlata.
Önkormányzati Egészségügyi Holding Zrt. Lehetünk-e ártatlanok ?
„A Kirendeltség és az Önkormányzatok közötti információ és adatszolgáltatás gyakorlata a Paksi Kistérségben Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ.
INFORMATIKA ELŐADÁS október 22. E1 ELŐADÓ Informatika
INFORMATIKA ELŐADÁS október 27. E1 ELŐADÓ Informatika
A civil és egyéb cégnek nem minősülő szervezeteket érintő anyagi és eljárási szabályok évi változásainak áttekintése.
TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Roadshow
Megújuló Közlönykiadó – digitális jogalkotás
Időközi adatszolgáltatások teljesítése
A KÖZÉPKORI VÁROS POLITIKAI
Az Országos Környezetvédelmi Információs Rendszer fejlesztése – változások az adatszolgáltatás területén Kertész-Káldosi Zsuzsanna Hulladékgazdálkodási.
Jogszabálykeresés a CompLexben
Közbeszerzési Döntőbizottság
Európai Parlament – a polgárok érdekképviselete
Előadás másolata:

CD JOGTÁR KIEGÉSZÍTÉS Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár

Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár SOKKAL TÖBB ADAT! A Közlönytár egyedi CD, önmagában nem futtatható. A Jogtár adatait és néhány adatbázisát egészíti ki a felhasználó winchestere segítségével. A telepítést követően „egységes szerkezetben”, sokkal több adat között kereshetünk. Azt a technikai korlátot léphetjük így át, hogy a CD-re csak meghatározott mennyiségű adat fér fel. A lemezeket nem kell cserélgetni, az „alapok” a háttérben, a gépen vannak.

Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár ISTVÁN KIRÁLYTÓL AZ UNIÓIG A Jogtár Közlöny adatbázisa a Közlönytár CD nélkül csak a ben és azóta megjelent anyagokat tartalmazza. A Közlönytár CD-vel együtt az összes többi pillanatnyilag meglevőt, a legfontosabb jogszabályok, a törvények és a kormányrendeletek esetében 1949-től hiánytalanul valamennyit. Ezzel teljes az ív. Régmúlt: Corpus Juris Hungarici CD. Közelmúlt: CompLex CD Közlönytár. Jelen: CompLex CD Jogtár.

Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár INDOKOLÁSOK, BÍRÓSÁGI DÖNTÉSEK TÁRA A Közlönytár CD a Jogtár Törvények indokolása adatbázisban is sok új adatot tartalmaz. A Döntvénytár adatbázist pedig olyan polgári és gazdasági jogi megyei bírósági határozatokkal egészíti ki, amelyek a Bírósági Döntések Tára című szakfolyóiratban jelentek meg.

Tisztelt ügyfeleink és leendő ügyfeleink! Köszönjük, hogy ezt a rövid bemutatót megtekintették. Felhívjuk figyelmüket további elektronikus kiadványainkra: CompLex CD Jogtár CompLex CD Adó-TB Jogtár Plusz, CompLex CD Önkormányzat Jogtár Plusz, CompLex CD EU Jogtár, CompLex CD Iratmintatár, CompLex CD HMJ, CompLex CD Munkaügy, CompLex CD Tűzvédelem, CompLex CD Céghírek. Kilépés