TRUEFOOD záró-konferencia 2010. április 15. 6. munkacsomag Az innovációk kísérleti üzemi léptékű validálása, bemutatása I. - Szárított-érlelt sonkák sótartalmának.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
TRUEFOOD szeminárium, november 12., Budapest, Magyarország A hagyományos élelmiszerek innovációival kapcsolatos fogyasztói viselkedés Margrethe Hersleth,
Advertisements

Sarangolt faválasztékok tömör köbtartalmának meghatározása
A fenntartható fejlődés és a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Stratégia
Az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzés rendszere – TÁMOP 3.1.8
A biztonságos fogyaszthatósági idő meghatározásának módszerei, elvei és a prediktív modellezés és egyszerűsített mikrobiológiai kockázatbecslés ipari alkalmazásának.
Szervezetfejlesztési Program
A kamara megnövekedett szerepe a szakképzésben
„ A régió, ahol íze van az életnek” A Dél-dunántúli Operatív Program pályázatai Kovács Zoltán Tervezési csoportvezető Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési.
Partner kiválasztási feladat modellezése Virtuális vállalat 8. gyakorlat Dr. Kulcsár Gyula.
Vízbázisvédelem fázisai
Pércsi Szilárd Campden & Chorleywood Magyarország Kht.
Könyvtárhasználati verseny
Optimális szervezet Kiegyensúlyozott stratégiai mutatószám rendszerrel
A brit Konzervatív Párt megújulási kísérlete: A progresszív konzervativizmus.
A kontrolling eredményessége a logisztikában. Termelés JIT - szállítás Megrendelő ellátás l Áruátvétel l Minőségi ellenőrzés l Raktárkezelés l Előszerelés.
NCA - Önkéntes projektek tervezése és megvalósítása
Innovatív üzleti parkok fejlesztése az innováció és a vállalkozó szellem előmozdítása érdekében a Dél- Kelet Európai térségben FIDIBE.
Költséghatékonyság házunk táján Mátyásföldi Imre LogControl Kft. Kontrolling a gyakorlatban.
Validálás & verifikálás
A „TRUEFOOD” projektről  Az Integrált projekt teljes címe: Hagyományos európai élelmiszerek fejlesztése innovatív módszerekkel  Tematikus prioritás:
4. Előadás Vállalatgazdálkodási alapok
A pedagógusok valós igényei, a digitális tananyagfejlesztés aspektusai Eger, október 12.
Veszélyelemzés és a Kritikus Szabályozási Pontok meghatározása
Nagyvállalati projektmenedzsment GTM szeminárium sorozat Projektindítási, dokumentálási és portfoliószintű költségkövetési feladatok támogatása az EPM.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Nagyvállalati projektmenedzsment megoldás a Fővárosi Vízművek Rt.-nél Előadó: Fritsch Róbert CIO, Fővárosi.
A franchise gazda elengedhetetlen tulajdonságai és felelőssége Tóth-Zsédely Rita Otthon Centrum KKV Akadémia április 24.
infor:COM - Fitté tesszük!
A NEMZETI TÁRSADALMI FELZÁRKÓZÁSI STRATÉGIA INDIKÁTOR RENDSZERÉRŐL Roma Koordinációs Tanács, november 23.
Az IKTA/ számú pályázat alapján: Ügyfélbarát ügyintézést támogató informatikai rendszer prototípusának kialakítása (Elektronikus Polgármesteri.
A spanyol gazdaság jelenlegi problémái Éltető Andrea - MTA VKI április 15.
„Korszakváltás a büntetés-végrehajtásban”
Új csomagolási rendszer a magyar tejiparban
II. Logisztikai tervezés
5. „Anyagvizsgálat a Gyakorlatban – AGY5” Monor, Június Mi az anyagvizsgálat célja? Mit mérünk? Mi az anyagvizsgálat célja? Mit mérünk? – A.
Szekció 6 Szekció elnök: Gróf Gyula Előadások: Vad János: Energia-hatékony axiálventilátorok tervezése Bene József, Hős Csaba: Városi szivattyúhálozatok.
Az élelmiszer-feldolgozás jövője
© Campden & Chorleywood Mo. Kht. Az iparban használható eszközök az élelmiszerbiztonság gyakorlati értékelésére - Prediktív modellezés és a hagyományos.
Az élelmiszerkutatás fő irányai: Jövőkép 2020-ig
SMEs-NET Európai szintű együttműködés az élelmiszerbiztonság és az élelmiszerek minőségének javításában érdekelt felek között KEREKASZTAL MEGBESZÉLÉS Az.
Papp Attila oktatási vezető
Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.
TRUEFOOD záró-konferencia április munkacsomag A hagyományos élelmiszerekkel és azok innovációjával kapcsolatos fogyasztói vélemények Margrethe.
TRUEFOOD záró-konferencia április munkacsomag Hagyományos élelmiszerek tápértékének fejlesztése: szárított-érlelt sonkák sótartalmának csökkentése,
TRUEFOOD RENDEZVÉNYEINK Március 12. Budapest: ”Kutatás az innovációért” Április 29. Budapest: INTÉZETLÁTOGATÁS a Campden & Chorleywood Magyarország.
TÓ FOLYÓ VÍZMINŐSÉGSZABÁLYOZÁSI PÉLDA  C H3 Célállapot (befogadó határérték) Oldott oxigén koncentráció ChChChCh  C H2  C H2 - a 13 E 1 (1-X 1 ) - a.
A Múzeumok és Látogatók Alapítvány felnőttképzési és konferencia programjai Országos Múzeumandragógia Konferencia május Széphalom.
Farkas Katalin – Vilmányi Márton június 15.
Az élelmiszeripari versenyképesség és innováció egyes kérdései
BUDAPEST UNIVERSITY OF TECHNOLOGY AND ECONOMICS DEPARTMENT OF ELECTRONICS TECHNOLOGY PRECÍZIÓS, GYÁRTÁSKÖZI OPTIKAI MÓDSZEREK ÉS RENDSZEREK ELEKTRONIKAI.
1 Vállalati együttműködések általános tapasztalatai Gyimóthy Tibor Szoftverfejlesztési Tanszék.
FINO-FOOD Kft. bemutatkozó
Tanévnyitó Konferencia Budapest, augusztus 25. Sanus3 Iskola-egészségügyi szoftver „Est difficillium se ipsum vincere” Legnehezebb magunkat legyőzni.
FEMIP „Minőségfejlesztés a felsőoktatásban” TÁMOP / Bángi-Magyar Attila szakmai vezető OFI Szakmai Napok december 7.
A CEPO projekt bemutatása a Bécsi Állatorvos-tudományi Egyetem, Baromfiklinika kutatási stratégiájának összefüggésében Michael Hess.
Táplálkozástudományi kutatások – PhD konferencia Budapest, január 28.
1© Dennis Meadows, 2005 Rendszerszemlélet a felsőoktatásban Élő egyetem - konferencia Budapest, 2005 Április 21. Dennis Meadows
Készítette: Májer Dávid
1 Szakképzési Önértékelési Modell I. Helyzetfelmérő szint (SZÖM I.) 4. előadás 1.
A TERMÉK- ÉS A MARKETINGKONCEPCIÓ KIFEJLESZTÉSE
Beszerzések hatékonyság növelése
VI. Országos Tanácsadási Konferencia, BKIK
VÍZMINŐSÉGSZABÁLYOZÁSI PÉLDA
Kérdések a második zh-hoz
MÉCS konferencia március 21. Mezőtúr
6 szigma.
Minőségmenedzsment alapjai szeptember 12.
I. generáció II. generáció III. generáció IV. generáció
Hauser Zoltán szakmai vezető Oktatási Hivatal EFOP VEKOP
ESZKÖZÖK és ERŐFORRÁSOK
Életjelenségek, életfeltételek. Életfeltételek:  Fény  Víz  Levegő  Táplálék  Megfelelő hőmérséklet.
Előadás másolata:

TRUEFOOD záró-konferencia április munkacsomag Az innovációk kísérleti üzemi léptékű validálása, bemutatása I. - Szárított-érlelt sonkák sótartalmának csökkentésére és helyettesítésére kidolgozott stratégiák értékelése - Röntgen sugár módszerek alkalmazása a szárított sonkák alapanyag kiválasztásának fejlesztésére és a gyártástechnológia optimalizálására ipari méretben.

TRUEFOOD záró-konferencia április munkacsomag Az innovációk kísérleti üzemi léptékű validálása, bemutatása II. - „Légzés mérő cella” kifejlesztése a sajtok légzési aktivitásának meghatározására az érlelés és a csomagolás során - Új sajtérlelő-terem monitorozási stratégiák, a sajt érlelési folyamat hatékonyságának javítására

TRUEFOOD záró-konferencia április munkacsomag Az innovációk kísérleti üzemi léptékű validálása, bemutatása III. - Új prediktív modellek alkalmazása az élelmiszerek eltarthatósági idejének és biztonságának előrejelzésére - A Sym Previus modell alkalmazása a bakteriális fejlődés követésére a tárolási és szállítási hőmérséklet függvényében