„Mércénk az ember”. A partneri elégedettségi felmérés célja: hogy lássuk a kiértékelt adatok alapján, mely területeken kell javítanunk az együttműködést.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A rehabilitációs járadékban részesülő személyek (re)integrációs esélyeinek növelése a munkaügyi központok segítségével Vincze Györgyné Pécs, április.
Advertisements

SZÜLŐI IGÉNY- ÉS ELÉGEDETTSÉG-MÉRÉS
E-learning alapú távoktatás tapasztalatai a Széchenyi István Egyetemen
A társadalmi tényezők hatása a tanulásra
Humán TISZK PR, marketing munkacsoport. TÁMOP /1-2F
Közérdekű munka büntetés Dr. Hatvani Erzsébet főigazgató Igazságügyi Hivatal december 12.
Önkéntes menedzsment Előzmények Toborzás Szűrés, kiválasztás
Széchenyi István Gimnázium Nyitott nap negyedikeseknek november 27.
Látássérült munkavállalók és munkaadóik felkészítése Siketvakok Országos Egyesülete AMSZ LFR program Látássérült Személyek Foglalkozási Rehabilitációja.
„XXI. SZÁZADI KÖZOKTATÁS ( FEJLESZTÉS, KOORDINÁCIÓ )” TÁMOP / A pedagógus(tovább)képzés kérdései és lehetőségei az egész napos iskola-
A HEFOP program bemutatása Nyíregyháza,
a szülői elégedettségmérés legfontosabb eredményeiről
SZÜLŐI KÉRDŐÍV Az intézményi minőségfejlesztési keretében között kitöltött szülői kérdőívek kiértékelése (A kérdőív kitöltésére.
Edzők válaszai a kérdőíves felmérésre (325 válaszadó)
„A SZLOVÁK- MAGYAR HATÁRON ÁTNYÚLÓ FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM MOTORJÁNAK BEINDÍTÁSA” című projekt eredményei című projekt eredményei Előadó: dr. Iváncsics.
6) 7) 8) 9) 10) Mennyi az x, y és z értéke? 11) 12) 13) 14) 15)
A tételek eljuttatása az iskolákba
Dr. Gombik Gergely pártfogó felügyelői szakreferens
TÁMOP B program Képzési kompetenciaprofilok bemutatása
Informatika v á rosi munkak ö z ö ss é gi foglalkoz á sok hatása az iskolában folyó tehetséggondozásra.
KAPOSVÁRI EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
Zákányszéki Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény prezentációja 2009.
Zöld kommunikáció - esetek November 21.. Mit tudunk?
Etika Könyvtárosi etika Könyvtárosi etikai kódex
Népszavazási kérdések „Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvőbeteg- gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január 1-jétől.
Kvantitatív módszerek
Orosházi Evangélikus Általános Iskola és Gimnázium
Szűcs Sándor Általános és alapfokú Művészeti Iskola Minőségirányítási programjában meghatározott elégedettségi mérés értékelése április.
Főigazgatói értekezlet november 27–28. Sárvár „Út a munkához” program bemutatása.
Jól látható, hogy a vendéglátás-idegenforgalom, és a mezőgazdasági szakmacsoportok a legelérhetőbbek, illetve legkeresettebbek. Ezeket a gépészet és a.
Resztoratív eljárások bevezetésének lehetőségei a pártfogó felügyelői munkában “A harmonikus szabad életért” Közösségi Szolgáltatások Alapítványa Negrea.
Az Inklúziós Index hazai adaptációja
NŐ az ESÉLY! Esélyegyenlőségi program Zala megyében A projekt az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával valósul meg.
HUMÁN TISZK TÁMOP /1-2F számú projekt Szolgáltatásszervezési csoport beszámolója július 02.
HUMÁN TISZK TÁMOP 07/1-2F SZÁMÚ PROJEKT Szolgáltatásszervezési csoport beszámolója 2009 október 02. „Mércénk az ember”
TÁMOP /1-2F „Mércénk az ember” Oktatásfejlesztési munkacsoport.
Szervezetfejlesztés, vezetésfejlesztés, oktatásszervezés
Magatartástudományi Intézet
Érettségi jelentkezések és érettségi eredmények 2008 Tanévnyitó értekezlet Érettségi jelentkezések - érettségi eredmények augusztus 29.
A moduláris szerkezet szervezési problémái az iskolai rendszerű és az iskolarendszeren kívüli képzések esetén Tóth Lászlóné Vitaindító.
Dominó Általános Iskola magatartásmódosító programja
TANULÓI KÉRDŐÍV Az intézményi minőségfejlesztés keretében án kitöltött tanulói kérdőívek kiértékelése.
Somogy Megye Önkormányzatának szakképzési koncepciója.
1 Csontó Béla Az új OKJ bevezetése Informatikai rendszergazda Informatikai hálózattelepítő és –üzemeltető.
„Kihívások és válaszok” - szakmai nap Előadó: Pántya Erika projektmenedzser Szombathely, október 24.
HALLGATÓI ELÉGEDETTSÉGI VIZSGÁLATOK A WJLF-EN A es tanév eredményei.
TÁMOP / jelű Együtt, hogy jobb legyen című projekt Kettős mentorálás Készítette: Bagi Lászlóné február 24. Hódmezővásárhely.
Adalékok a magyar tizenévesek vallásosságáról a rendszerváltás után Csákó Mihály CSc egyetemi docens WJLF Pedagógiai Tanszék.
Az EDUCOOP-projekt szakmai programja
Dr. Tóbiás László: A szociális képzők és a szociális szakma egészének hozzájárulása az inkluzív társadalom és a társadalmi részvétel fejlesztéséhez Inclusive.
2013. számadatai A VSA kapcsolatba kerülők száma 1348 fő (ISZM: 44 fő, hozzátartozó: 41 fő) 1248 fő kliens Nő/férfi 307 fő / 977 fő 24 % nő, 76 % férfi.
Középiskolai továbbtanulás 2014/15
Dr. Schiffer Csilla A család és az iskola kapcsolatának fejlesztése
HU Phare program: A fogyatékkal élő emberek munkaerőpiacra jutásának elősegítése (A foglalkozási rehabilitáció eszköztárának rendszerszemléletű.
SZÜLŐI ELÉGEDETTSÉG MÉRÉS ÓVODAI FEJLESZTÉS 2011/2012
Továbbtanulás 2013/2014..
Középiskolai továbbtanulás 2012/13 Készítette: Simon Zoltán ig.h.
TÁMOP /1 Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Hartal Katalin Marcali Kistérségi Többcélú Társulás.
A felvételi eljárás elemei
Felvételi Központi írásbeli Jelentkezni ig lehet. Bárhol meg lehet írni, de az értékelő lap másolatát a jelentkezési laphoz csatolni.
Hanák Zsuzsanna PhD Eszterházy Károly Főiskola
A felnőttképzés, szakképzés fejlesztése és a gazdaság igényei november 21. DAT 2006 Konferencia S2 – Gazdaság vezérelt informatikai szakképzés Szociális.
FELVÉTELI, avagy hogyan jelentkezünk középiskolába
Célja A minősítés célja a közalkalmazott munkaköri feladatai ellátásának megítélése, az ezt befolyásoló ismeretek, képességek, személyi tulajdonságok.
A SZÜLŐI KOMPETENCIA TÁMOGATÁSA A KAPOSVÁRI EGYETEM GYAKORLÓ ÓVODÁJÁBAN Budapest augusztus 31.
Járási jelzőrendszeri tanácsadó feladatai és tapasztalatai 2016
Gazdik Judit Ápolásfejlesztő, intézményi szakoktató
VMR.cool 2009 – Felmérés az internetező fiatalokról
Egészségügyi ellátás tárgyi és humán erőforrás feltételeinek szabályozása.
RSZTOP „Közterületen élők számára természetbeni juttatás biztosítása” Megvalósítás a partneri együttműködés tekintetében a kiegészítő étkezés.
Előadás másolata:

„Mércénk az ember”

A partneri elégedettségi felmérés célja: hogy lássuk a kiértékelt adatok alapján, mely területeken kell javítanunk az együttműködést. A kérdőívet a gyakorlóhelyek kapták: Kórházak Bölcsődék Fogászati rendelők Gyógyszertárak Szociális- és oktatási intézmények 100 kitöltött kérdőív alapján születtek az eredmények.

4,24 1.Az iskola célkitűzéseit, programjait szakmai képzéseit behatóan ismerjük 4,24 4,75 2.A tanulók munkáját az ellátásban részesülők szívesen fogadják, és együttműködnek velük. 4,75 4,76 3.A szakmai gyakorlat iskolai előkészítése körültekintő. 4,76 5,02 4.Az iskola által nevelt tanulók szociálisan érzékenyek, előítéletektől mentesek. 5,02 5,02 5.Ismerik a szakma Etikai Kódexét, annak szellemisége attitűdjükben megjelenik. 5,02

5,03 6.Az iskola képzési programja megfelel az intézmények munkaerőigényeinek. 5,03 5,05 7.Az iskola tájékoztatásai eljutnak hozzánk és lehetőségünk van a reagálásra. 5,05 5,09 8.A tanulók jelenléte a gyakorlati időszak- ban emeli a színvonalat. 5,09 5,17 9.A tanulók elméleti képzettsége megfelel a gyakorlóhely elvárásainak. 5,17 5,27 10.A gyakorlati oktatás pozitívan hat az intézmény társadalmi megítélésére. 5,27

5,36 11.A tanulók munkafegyelme a követelmé– nyeknek megfelel. 5,36 5,54 12.A tanulók gyakorlati tevékenységük során tiszteletben tartják az ellátásban részesülők jogait. 5,54 5,73 13.Az iskola és az intézmény közti szemé- lyes kapcsolattartást fontosnak tartom. 5,73

Legmagasabb pontszám: 5,73 I.Az iskola és az intézmény közti szemé- lyes kapcsolattartást fontosnak tartom. 5,73 5,54 II.A tanulók gyakorlati tevékenységük során tiszteletben tartják az ellátásban részesülők jogait. 5,54 5,36 III.A tanulók munkafegyelme a követelmé– nyeknek megfelel. 5,36

Legalacsonyabb pontszám: 4,24 I.Az iskola célkitűzéseit, programjait szakmai képzéseit behatóan ismerjük 4,24 4,75 II.A tanulók munkáját az ellátásban részesülők szívesen fogadják és együttműködnek velük. 4,75 4,76 III.A szakmai gyakorlat iskolai előkészítése körültekintő. 4,76

Fogalmazzon meg fontossági sorrendben három olyan elvárást az iskola életével, munkájával kapcsolatban, amely fontos lenne az együttműködés szempontjából! Általában elégedettséget mutattak a válaszok, de többen kitértek: (4)az anyagi problémákra (4) (8)kifogásolták a gyakorlat időbeosztását (8) (11)hiányolták a tanulók alaposabb elméleti és gyakorlati felkészítését (11) (12)közvetlenebb kapcsolattartást szeretnének (12) (8)felvetették a nyári gyakorlat, az összefüggő gyakorlat és a többműszakos gyakorlat lehetőségét. (8)

A kifejtendő kérdésre adott válaszokból láttuk, hogy többen kitértek: az anyagi problémákra a közvetlenebb kapcsolattartás szükségességére az elméleti és gyakorlati felkészítés fontosságára, színvonalának emelésére több partner kérte a gyakorlat időben történő módosítását

Az alacsonyabb pontszámokból láthattuk, hogy: az iskola célkitűzéseit jobban meg kell ismertetni a gyakorló helyekkel körültekintőbben kell a szakmai gyakorlatokat előkészíteni az iskolákban Ezen igények kielégítésére kell törekednünk, esetlegesen folyamatszabályozást kidolgoznunk a sikeres együttműködés reményében.