P ANNONBÚZA PROGRAM H OGYAN REALIZÁLHATÓ A MINŐSÉGI ELŐNY A FELDOLGOZÓIPARBAN ? Tóth Béla Gyermelyi Zrt. Szakmai szimpózium Gyermely február 14.
Vállalati filozófia fő elemei Minőség Megbízhatóság Hatékonyság
Kiválasztás fontossága Munkatársak Technológia Alapanyag
Búzatermesztés elemei Vetőmag megválasztása Termesztés technológiája Tárolás
Előnyök őrlés során Magas lisztkihozatal Jó dara arány Rugalmas kiőrlési lehetőség
Előnyök értékesítés során Széleskörű felhasználhatóság A hátsó lisztek is jó minőségűek Egészséges melléktermékek
Előnyök a péknél Mellőzhetők az adalékanyagok Nagy a liszt vízfelvevő képessége „Könnyű” a liszttel dolgozni
A szakmai program megvalósítását a „Pannon búza fajták és fajtajelöltek nemesítése, termesztési és élelmiszeripari feldolgozási rendszerének fejlesztése c. projekt támogatta. (Projektazonosító: PanBuza2, TECH-09-A ) Támogató - közreműködő szervezetek