automatikusan vált Meghívó Margitsziget Szigeti Sportvarázs 2009. június 5-6-7.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett,
Advertisements

© Contakter Iroda Kft Minden jog fenntartva! VV. ( Névadó szponzor neve) Balaton- Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Verseny és Fieszta Média, és szponzorációs.
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
Vigh György: Webes alkalmazások akadálymentesítése Kaposvár, oldal.
Beszámoló Budavári szőlőtőke Szombat. Képek a „Szőlőmustráról.
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
ÓVJUK TESTÜNK-LELKÜNK EGÉSZSÉGÉT! T o u r i s t Manager T a n á c s a d ó BT. Miskolc 3532 Győri kapu 93 touristtt&chello.hu Telefon : 06-20/
Mi kell a biciklisnek? Tóth Judit Magyar Kerékpárosklub alelnök Solt,
PÉCS.
Meghívó június Margitsziget Szigeti Sportvarázs.
Séta Budapest utcáin.
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
MEGHÍVÓ A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetvédelmi Találkozóra.
Szemléletformálás a kerékpáros közlekedés támogatásában
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
1 Bemutatkozik a Nemzeti Tankönyvkiadó 2 Köszöntés Köszöntés Az NTK több, mint kiadó: „…oktatási szolgáltatások széles választékát kínálja ügyfeleinek,
Európai Autómentes Nap és Mobilitási Hét Tatabányán Oláh András
Idegenvezetők világnapja Idegenvezetők világnapja történelmi bemutató óta számos országban ünneplik az Idegenvezetői Világnapot. Némely európai.
ÖKOISKOLA A HERNÁD ÉS A BÁRSONYOS ÖLELÉSÉBEN Bőcsi Általános és Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény.
MEGHÍVÓ szombat Budai arborétum alsókert Fotó: Telek Gy Zene:Faragó”Judy”István Vén Budai hársfák /részlet/
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület Látogatóközpont és tanösvény Szombat Foto:Telek.
„Bp. TESZ Első járőr” emléktúra Szombat Meghívó.
Gellért hegyi séta természetvédelmi terület
MEGHÍVÓ Nagy-Szénás tanösvény Képek és információ az Internetről Szombat.
2010.februr.13. Szombat Budapest és környéke természeti értékei III. Természetismereti és létesítményellenőrző túra MEGHÍVÓ.
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
MEGHÍVÓ Vasárnap „ Pest megyei természetismereti séta” Gyadai „ Hangya Dani) tanösvény.
„ Pest megye természetismereti séta Beliczay sziget - Tőzike tanösvény
MEGHÍVÓ Budai várhegy oldala természetismereti séta Szombat.
MEGHÍVÓ A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága, és a Pest Megyei Természetbarát Szövetség szeretettel meghív minden kedves Természetjárót.
Szombat Klastromkút, emléktúra A Budapesti Természetbarát Sportszövetség rendezvénybizottsága 2011-ben is megrendezi a hagyományos emléktúrát.
Katt A Fővárosi Önkormányzat és a Pilisi Parkerdő Zrt július 9-én, a felújított Kis-Hárs-hegyi kilátót ünnepélyesen átadta a főváros kirándulóinak.
Nőnapra Tavasz és kikelet, ébredező élet Igéző napsugár és zöldellő rétek. Szeretettel köszönt minden ma titeket, Zengi fürge szellő, csodás szépségteket.
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
automatikusan vált ErdŐ éve keretén belül várjuk szeretettel a családokat, gyermekeket. Mikulás túrára.
MEGHÍVÓ Vasárnap Sas-hegy Természetvédelmi terület Fotó: Telek Gy Zene:Faragó”Judy”István Vén Budai hársfák /részlet/
MEGHÍVÓ Zene:Faragó”Judy”István Vén Budai hársfák /részlet/
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
MEGHÍVÓ Naszály, Gyadai tanösvény Természetismereti túra Szombat.
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
Természetismereti túra.
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
2012.november 1. Mamutfenyőknél november 3-án Magaskő-Kőfejtőnél.
Ifjúsági TERMÉSZET- JÁRÁS Előadó: Berlinger Anita "Területi együttműködések, társulások, hálózati tanulás" „Tudásháló”- a Dél-dunántúli Régióban 2010.
A Vésztői Református Egyházközség 19
A t e r m é s z d a l Csak az erős ember ismeri a szeretetet,
Általános iskola első osztály
Bánki Hírmondó november. Novemberben történt velünk…
Zene - The Shadows Meghívó Merzse-mocsár tanösvény Szombat Fotók: Internetről kerültek letöltésre és a bejáráson készültek. Telek György képei.
MEGHÍVÓ Budai várhegy délkeleti oldala. Természetismereti séta Szombat Szombat.
SZERETETTEL VÁRUNK szeptember én családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel együtt a MATHIAS LOVASUDVARban, 2638 Királyháza (Kemence) tartandó.
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Séta a Skanzenben /Észak-magyarországi falu/ Szombat Képek az internetről és Dénes Ildikótól.
MEGHÍVÓ Cinkotai-erdő– Naplás-tó tanösvény A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni.
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulás Ferenc-hegy és Szemlőhegyi barlang felszíne Szombat Foto:Telek.
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
MEGHÍVÓ természetismereti kirándulásra. Csobánkai „Erdőszéle” tanösvény Szombat Foto:Telek és internet Zene: Giovanni.
Budapesti Nyári Fesztivál 2011 Céges rendezvények, csapatépítő programok ajánlat.
Naplás–tó és környéke Tabáni és Gellérthegyi kirándulás.
MEGHÍVÓ MAGYAR TERMÉSZET NAPJA Margit-sziget.
EGYÜTT NEKÉZSENYÉRT EGYESÜLET Éves beszámoló.
Szülői értekezlet 5.B
MEGHÍVÓ Budai várhegy alja Természetismereti séta
Meghívó Föld napi rendezvényekre
Helyi védett értékek bemutatása a
MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulásra és találkozóra vasárnap
„Bp. TESZ Első járőr” emléktúra.
Helyi védett értékek bemutatása a
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
MEGHÍVÓ Zsámbék Pincetáj tanösvény és nőket köszöntő kirándulás
Előadás másolata:

automatikusan vált

Meghívó Margitsziget Szigeti Sportvarázs június

A Budapest Főváros Önkormányzata által szervezett Szigeti Sportvarázs néven népszerűvé vált rendezvénysorozaton elsősorban a családokat és a diákokat várjuk. Ez a hétvége azoknak az örömét szolgálja, akik számára a rendszeres testmozgás gondolata nem idegen, akik már felismerték a környezettudatos életmód jelentőségét.

A Budapesti Természetbarát Sportszövetség rendezvény sátra a Nagyréten a Víztorony felőli oldalon lesz felállítva. Június 5-én 14 órától június 6-án és 7-én 9 órától várjuk információkkal és programokkal az érdeklődőket.

BTSSZ sátor

Természetjárás A természetjárók programja is bővül ebben az esztendőben: "Ismerd meg a Margitszigetet" séta, családi természetjáró akadályverseny, növényfelismerés, Zenélő kútnál térképismeret, útvonaltervezés, memória próba. Szombaton ezeken túl vízi TOTO, lapátfestő verseny, hajófelismerés.

Mivel a Nordic Walking egyre népszerűbb már Magyarországon is, nem maradhatott ki a Szigeti Sportvarázs kínálatából, így lesz gyaloglás a Bozsik Sífutóiskola oktatóival, Nordic Walking botokkal. program program

KERÉKPÁROS PROGRAMOK Danubius Nemzeti Hajós Egylet Evezős Telep Gyorsulási pálya teljesítése saját kerékpárral péntek 14: :00 ;szombat 10: :00; vasárnap 10: :00 Nagyrét Kerékpáros ügyességi pálya, KRESZ tesztlap, kiállítás, sportág népszerűsítése péntek 14: :00 ;szombat 10: :00; vasárnap 10: :00 Casino előtti parkoló Ügyeségi verseny saját kerékpárral, kerékpáros teszt, görgőzés péntek 14: :00 ;szombat 10: :00; vasárnap 10: :00

Palatinusz Strand szombat 9: :00Kalandpark Barlangász gyakorló kötélpályák kipróbálása barlangász bemutatókkal, előadásokkal, vetítésekkel vasárnap 9: :00Kalandpark Barlangász gyakorló kötélpályák kipróbálása barlangász bemutatókkal, előadásokkal, vetítésekkel

Pénteken 14.00–19.00 Természetjáró program Ismerd meg a Margitszigetet séta, családi természetjáró akadályverseny, növényfelismerés, a zenélô kútnál térképismeret, útvonaltervezés, memóriapróba

Szombaton 9.00–19.00 Természetjáró program Ismerd meg a Margitszigetet séta, vízi totó, lapátfestôverseny, hajófelismerés, családi természetjáró akadályverseny, növényfelismerés, a zenélô kútnál térképismeret, útvonaltervezés, memóriapróba

Vasárnap 9.00–18.00 Természetjáró program Ismerd meg a Margitszigetet séta, családi természetjáró akadályverseny, növényfelismerés, a Zenélô kútnál térképismeret, útvonaltervezés, memóriapróba

Egyéb rendezvényekről a honlapon tud tájékozódni!