Konzultációs nap – Minőségfejlesztési Iroda 2013. szeptember 18. Fekete Krisztina Fókuszban a formahibák.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Gayár Csilla, pénzügyi menedzser VÁTI Kht. Pécsi Területi Iroda DDOP Utólagos akadálymentesítés (Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz)
Advertisements

Pályázati megbeszélés a résztvevő összes kollégának BRAVIA TEREM, JÚNIUS 18. KÉSZÍTETTE: KATONA KRISZTINA TÁMOP /
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról november
1 ‘Bakonyalja-Kisalföld kapuja’ Vidékfejlesztési Egyesület évi ÚMVP monitoring adatszolgáltatási kötelezettség Kisbér,
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
2013. évi LXXVII. tv. főbb rendelkezései
Közép-Magyarországi Operatív Program Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése KMOP és Szociális.
Tájékoztatás a gyakorlatban avagy a gyors információtól az irodalom kutatásig Behálózott irodalom Érd, szeptember 24.
A DAOP as időszak eredményei különös tekintettel Bács-Kiskun megyére Kúsz Tibor DARFÜ Kht.
Heinz-Werner Engel KöVET kiadvány alapján
Lestyánné Hricsovinyi Julianna, Krauszné Simon Nóra
Tájékoztató Fórum Észak Kelet-Pest Megyei Leader Egyesület 2170 Aszód Pesti út
TAMOP 5.2.2/08 A korai beavatkozást középpontba helyező Biztos Kezdet programok elterjesztése országos szinten, kiemelt figyelemmel a leghátrányosabb helyzetű.
Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL.
„Az Integritás Kérdőív kitöltésével összefüggő tudnivalók” Az adatfelvételi célcsoport, az Integritás Kérdőív és az adatfelvétel február 15.,
Elektronikus kérelem benyújtás
Méltányossági elvek a közoktatásban
Pályaválasztási szülői értekezlet 2012 Csapókerti Általános Iskola Debrecen.
A projekttől a pályázatig
Hallgatói jogviszony igazolások igénylése és kiadása Szeged, április 10.
Szakmai műhelykonferencia Területfejlesztési, területi tervezési és szakmai koordinációs rendszer kialakítása, ÁROP RÉTSÁG.
Pénzügyi és szakmai elszámolás
EU-s pályázatok írása és módszertana
1 Közép-magyarországi Operatív Program Közoktatási intézmények beruházásainak támogatása KMOP ADMINISZTRATÍV TUDNIVALÓK.
Projektzárással kapcsolatos teendők
„Az Integritás Kérdőív kitöltésével összefüggő tudnivalók” Az adatfelvételi célcsoport, az Integritás Kérdőív és az adatfelvétel február 17., Szeged.
„Az Integritás Kérdőív kitöltésével összefüggő tudnivalók” Az adatfelvételi célcsoport, az Integritás Kérdőív és az adatfelvétel február Dr. Benkő.
A rendezvények előkészítése
Európai Visszatérési Alap évi / évi allokáció szeptember 26.
Európai Menekültügyi Alap évi allokáció szeptember 18.
A JÜB fogalma és funkciói
A közötti programozási időszakra történő felkészülés, a Helyi Fejlesztési Stratégiához kapcsolódó tervezési terület előzetes elismerése.
Terepgyakorlat megnevezése (benne a terület nevével) Tanár neve Iskola neve.
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM
Internet, Elektronikus levelezés
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Tudnivalók a továbbtanulásról
A vis maior esemény bekövetkezését követően az érintett Önkormányzatnak 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy azt bejelentse az ebr42 rendszeren, valamint.
László Gyula1 Szakmai gyakorlat Szakdolgozat Záróvizsga Tájékoztató a BA III.-IV. évfolyamnak.
Tipikus hibák és szabálytalanságok a HEFOP intézkedés megvalósítása során Előadó: Kis Mónika Krisztina Hermes Holding Kft.
Hazai vámhatósági tapasztalatok és legjobb gyakorlatok az AEO-kal való együtt működés terén Konopás András százados2014. június 24. NAV KAVIG Konopás András.
ORSZÁGOS SPORTISKOLAI INTÉZMÉNYVEZETŐI ÉRTEKEZLET Budapest, október 15.
Felsőoktatási Szakképzés
Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL.
Regionális politika – beadandó feladat 1) Készítse el az Ön által kiválasztott megye elemzését az alábbiakban megadott szempontok szerint: 1.A megye informatív.
PROGRAMZÁRÁS EMVA –III. – IV. tengely 1.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.sek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
dr. Szedő Szilvia Támogatás-koordinációs Főosztály Belügyminisztérium
2007. febuár 6.1 Kedvezményezetteket érintő változások a projekt megvalósítása során.
2011. évi Kereskedelemfejlesztési pályázat Düh Gergely tanácsadó Ügyfélszolgálati és Stratégiai Elemző Osztály 2012.február 20.
TÁMOP „A természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása a közoktatásban”
Kitöltési segédlet a zöldség-gyümölcs termelői csoportok beruházási támogatásához kapcsolódó B0471 nyomtatványhoz Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal.
KDOP-4.2.1/B-11 Önkormányzati tulajdonú belterületi utak fejlesztése.
KDOP-4.1.1/F-11 Környezetfejlesztési akciók a fenntartható településekért.
Gyakorlat. postafiók készítése: 1. Nyissuk meg a oldalt! 2. Válasszuk a Fiók létrehozása gombot! 3. Töltsük ki az űrlapot! 4. A nyitólap.
Az intézményi felkészülés módszertana 14. előadás.
Szakdolgozatok kezelése a MIDRA adatbázisban. 1. lépés Feltöltés Az elkészült, végleges szakdolgozatot a szerző, vagy megbízottja feltölti a MIDRA adatbázisba.
Beiratkozás – átsorolás: magyar állami ösztöndíj nyilatkozat
Önértékelési projektterv
Az adatforrásokról és aktualizálási rendjéről
Internet, Elektronikus levelezés
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
2016. december 2., EU ETS szakmai konzultációs nap
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
PROGRAMZÁRÁS EMVA –III. – IV. tengely 1.
1. Írja be a böngészője címsorába:
fellebbezési kérelem leadása a kar.nyme.hu-n
Szegedi Tudományegyetem
Helyi támogatási kérelmek benyújtásának ügymenete
Előadás másolata:

Konzultációs nap – Minőségfejlesztési Iroda szeptember 18. Fekete Krisztina Fókuszban a formahibák

Néhány számadat 2 Benyújtott kérelmek száma: 127 Formai okokból hiánypótlásra felszólított kérelmezők száma: 59 (47,5%) Formai okokból elutasított kérelmek száma: 14 (11 %) Határidőn túl beküldött kérelem: 3 Hiánypótlás elmaradása: 3 Nem teljes körű, nem megfelelő hiánypótlás: 8

Formai ellenőrzés – elektronikus beküldés I. Program adatlap és nyilatkozat elektronikus úton történő beküldése A oldalon lévő formátumot töltötte ki. A program adatlap minden része kitöltésre került.  A kérelmet magyar nyelven, számítógépen gépelve nyújtották be. Program adatlap nyilatkozata - cégszerű aláírással ellátott, lepecsételt eredeti példány  A program adatlap kitöltése során figyelembe vette az egyes pontok esetében meghatározott karakterszámokat. 3

Formai ellenőrzés – elektronikus beküldés II. A program adatlap minden része kitöltésre került.  Nem hiba, ha üresen maradnak a következő részek, amennyiben: Amennyiben a program megvalósításában közreműködő partnerei vannak, kérjük, mutassa be őket – nem sorol fel partnerek Amennyiben igennel válaszolt a es kérdésre… nemmel válaszol Amennyiben igennel válaszolt a es kérdésre… nemmel válaszol Program adatlap nyilatkozata - cégszerű aláírással ellátott, lepecsételt eredeti példány  Kék tollal kérjük az aláírást!! 4

Formai ellenőrzés – elektronikus beküldés III. Nem hiba, inkább probléma Amennyiben a kérelmező több kérelmet küld be, mindegyik kérelmet külön ben továbbítsa a Minőségfejlesztési Iroda részére (a nyilatkozatot mindegyikhez külön csatolja). A program adatlapot és a nyilatkozatot két külön fájlba csatolja a kérelmező. A kérelmet elektronikusan beküldő, lehetőségek szerint legyen azonos az adatlapban megadott kapcsolattartó személlyel. Az tartalma legyen pontosan megfogalmazva. A csatolt program adatlapot word dokumentumban küldje be (kisebb méret, könnyebb kezelhetőség). 5

Formai ellenőrzés – postai beküldés I. Postai beküldés Program adatlap és a nyilatkozat - cégszerű aláírással ellátott 3 eredeti példányban  példányszám Együttműködési megállapodás vagy együttműködési szándéknyilatkozat, amennyiben a program adatlap pontjában annak meglétéről nyilatkozott 3 példányban  példányszám „ Amennyiben a program megvalósításában közreműködő partnerei vannak, kérjük, mutassa be őket!” – ha a felsorolt partnerekkel csak szóbeli megállapodása van azt jelölje, különben ellentmondás a vel 6

Formai ellenőrzés – postai beküldés II. 7

Formai ellenőrzés – postai beküldés III. Postai beküldés A program megvalósítása során felhasznált kérdőívek, kiadványok illetve a felhasznált segédeszközök leírása, fotója melyekről a program adatlap 4.5 és/vagy * pontjában nyilatkozott 3 példányban  példányszám – nem küldte be 3 példányban (anyagi vagy technikai okokra hivatkozva) – nyomtatási lehetőségek. Fontos!!! Minden olyan segédanyagot soroljon fel a kérelmező, amely gyermekek elé kerül, teljes terjedelmében. Több kérelem hiánypótlása esetén, a hiánypótlásokat kérelmenként küldje vissza a kérelmező. * Történik-e a program során bármilyen – írásos, hang-, képi – felvétel a diákokkal? (ha igen, akkor húzza alá a fenti felsorolásból a megfelelőt) Amennyiben igennel válaszolt az írásos adatfelvételre, kérjük, mellékletként csatolja az adatfelvétel kérdőívét! 8

Formai ellenőrzés – postai beküldés VI. 4.5 és/vagy pontokban felsorolt segédanyagokat és kérdőívet nem sorolta fel a 6.1 pontban, és nem mentette CD-re 4.5. Kérjük, mutassa be a program szakmailag megalapozott, átfogó módszertanát. Milyen módszert/módszereket használtak, és azok milyen módon vették tekintetbe a célcsoport sajátosságait, beleértve a program kommunikációjára használt eszközöket is! Sorolja fel azokat a kérdőíveket, szakmai anyagokat, demonstrációs eszközöket, stb. melyek a megvalósításhoz szükségesek ! 6.1. Kérjük, sorolja fel a program adatlappal együtt beküldésre kerülő CD-n szereplő fájlokat: program adatlap és összes mellékletei, valamint a szakmai megvalósításhoz szükséges anyagok - kérdőíveket, szakmai anyagokat, demonstrációs eszközöket, stb. -, amelyeket a 4.5 pontban már számba vett. 9

Formai ellenőrzés – postai beküldés V. 4.5 és/vagy pontokban felsorolt segédanyagokat és kérdőívet nem sorolta fel a 6.1 pontban, és nem mentette CD-re Probléma: A kérelmező felsorol olyan segédanyagokat, amelyek a felkészülést segítik, de nem kerül a gyermekek elé. Amennyiben felsorolja a kérelmező ezeket az anyagokat, jól látható módon különítse el a gyermekek elé kerülő segédanyagoktól (nem kell beküldeni, ha mégis beküldi, akkor 3 példányban!) 10

Formai ellenőrzés – postai beküldés VI. Felmerült problémák: Amennyiben a gyermeke elé kerülő felhasznált segédanyagot szerzői jog véd (pl. tilos másolni a CD-t) a kérelmező küldje be az adott jogvédett anyag előlapját, készítsen rövid összefoglalót a segédanyag tartalmáról, kiemelve az abból használt elemeket Amennyiben felsorolt segédanyagként könyvet jelöl meg a kérelmező, de csak bizonyos részeket használ, küldje be a könyv borítóját, az adott oldalakat nyomtassa ki és mentse CD-re. 11

Formai ellenőrzés – postai beküldés VII. Postai beküldés A CD-n, minden olyan dokumentum szerepel, melyet a Program adatlap 6.1 pontjában felsorolt.  Adatlap mellékletekkel együtt (Nyilatkozat), segédletek (az összes segédlet, amit a kérelmező felsorolt a 4.5-ös pontban) CD ellenőrzése (megnyitható) Kérés: a CD-re csatolt anyagok közül a program adatlap fájl nevében szerepeljen az adatlap szó, pl. Adatlap_iskolai_eroszak_Tokod A beküldendő CD-n szereplő file-ok neve és a Program adatlap 6. pontjában felsorolt file-ok neve (kiterjesztés) megegyezik. Azonosság 12

Köszönjük a figyelmet! Fekete Krisztina 13 „Egyedül nem megy…”