Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
Gyermeked kérései
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A tudatos élet alapelvei
Margotzy Árvácskák 2. - Móricz Zsigmond Margotzy "Házasság. Kölcsönös szerződés férfi és nõ között, melyben kölcsönösen megállapodnak, hogy a szerződés.
Idő multán (Jorge Louis Borges) Chris Spheeris – EROS(Rain)
Férfivá és nővé teremtve
Béla gondolatai a házasságról
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Az Élet Vonata.
Tanácsok nőknek!! H. J. FATER.
„Férfinak és nőnek teremtette”
Kattintással előre Nőnek lenni A zene: Vangélisz: Glorianna (Himnusz a nőkről)
Tanácsok nőknek!!.
Könnyek....
Hogyan rontsd el gyermeked jövőjét?
"Keresd az életben mindig a szépet
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
A melankólikus vérmérséklet
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
Gabriel García Márquez
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Boldog Születésnapot Lys!
Boldog Újévet! Kattintásra.
Néha nem találod a helyedet?
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
Reformáció = Megújulás. Tegnap megértettük, hogy megújulni… csak szabadon lehet!
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
1 KOMMUNIKACIÓ A KISCSOPORTBAN Válassz öt vagy hat melléknevet a következő listából amit adok majd neked, hogy a legjobb leírást készíthesd el magadról,
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Vezess, Jézusunk, S véled indulunk. Küzdelemre hív az élet, Hadd kövessünk benne téged! Fogjad hát kezünk, Míg megérkezünk!
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
Folyamodjatok az Úrhoz,
SEGÍTSÉGET KÍNÁLOK, HOGY A PTC OLDALAKRA VALÓ REGISZTRÁCIÓ NE VEGYE EL A KEDVEDET A MUNKÁTÓL. HA SIKERREL JÁRSZ, NEKED IS LESZNEK KEDVENC PTC OLDALAID,
Terhes örökségeink A társaddal együtt megkapod a rokonságát és a múltját is: gyermekkora élményeit, hiányait és lelki sebeit Lehet, hogy csak később tudod.
A boldogság is kegyelemből fakad
Ami lehetetlen az embereknek, az lehetséges az Istennek. Lukács 18, 27.
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Nagy lépés előtt állsz, és most kell lépned,
Házasság Életem legszebb és legemlékezetesebb napja! Hol volt az eszem?
Szép napot.
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
Izgalmas kérdések Milyen az igazi FÉRFI?
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Születésnapodra sok szeretettel
A 10 apró különbség férfi és nő között.
BOLDOG NŐNAPOT! MÁRC. 8..
Szakértői Magyarázat Nézzék meg ezeket a tökéletes testeket: a lány gyönyörű és sovány, a fiú meg sportos fiatal.…. Nem kétséges, ezek csak németek lehetnek!
A nőnek nem kell más, csak legyél neki:
Mindnyájan vétkeztek.
Gazdagabb vagy bárkinél,
Árvácskák és Móricz Zsigmond
A csodálatos Az érzéki Az Anya A szerető.
Szakértői Magyarázat Nézzék meg ezeket a tökéletes testeket: a lány gyönyörű és sovány, a fiú meg sportos fiatal.…. Nem kétséges, ezek csak németek lehetnek!
PéPéeS A BOLDOG NŐK 5 TITKA PéPéeS
Lelkem áldja Neved Istenem, Mert Te fény vagy a sötétben
Good Philosophy. Szükség esetén mindig próbálj segíteni egy barátnak Légy bátor !… Bízz magadban. de jusson eszedbe …. néha nem árt félni.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Egy nap három férfi kirándulni indult. Egyszercsak egy erős sodrású folyóhoz értek. Mindenképpen át kellett jutniuk a folyó másik partjára, ám semmi ötletük.
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Asztrológia I..
Asztrológiai továbbképzés
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Vaia con Dios - What's a woman?
7. Parancsolat „Ne paráználkodj!”.
Előadás másolata:

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni... Csak legyél neki: barát, társ, szerető, kisöcsi, bátyus, apa, tanár, nevelő, gyóntatópap, lelki barát, szakács, autójavító, szerelő, villanyszerelő, sofőr, hordár, takarító, lakáj, fafaragó, modell, lakberendezési mérnök, szexológus, pszichiátriai szakorvos

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni... A természeted is fontos. Legyél: kedves, sportos, okos, erős, jólnevelt, határozott, gyengéd, érzékeny, romantikus, férfias, Móka Miki, vidám, de mégis komolyan veendő, bátor, Micimackó, energikus, gondoskodó, ideákban gazdag, ügyes, szerény, megértő, elegáns, egyértelmű, szeretetteljes, hidegvérű, szenvedélyes, engedékeny, becsületes, adakozó, gyakorlati, igazságos, bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is), reménytelen (a szerelemtől), nyugodt, sármos, hűséges, álmodozó, karrierista, megbízható, mindenki felnézzen rád, legyél kész áldozatokra, és mindenek elött gazdag

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni... Ugyanakkor ne legyél: a) féltékeny, de mégis aggódó b) jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel volt d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthonfelejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni... Nem szabad elfelejtened: 1. születésnapját 2. névnapját 3. házassági évfordulót 4. az első csók évfordulóját 5. menstruációját 6. a fogorvosnál foglalt idejét 7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni... Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal.

A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb... Ez azért van, mert a férfinak szüksége van: 1. szexre 2. kajára A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.

Végeredmény: Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!