Meghívó !!!. 2010. Február 6-n a Nagyrákosi lakosság Nosztalgia Rönkhúzást tart 14 órai kezdettel. Melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tejbemérés Magyarlónán
Advertisements

Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
Egymásért fordítsuk meg a napot!. Célok •a fogyatékos emberek elfogadottságának növelése érdekében: ▫integrált események szervezése, ▫a fogyatékos emberek.
Készítette: Kulcsár Anikó
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Tekerd fel a hangerőt a prezentáció kezdődik! 3…2….1…
Néhány példa káros összetevőkre:  Szájvíz: Alkohol, ízeítőanyagok, Sodium Lauryl Sulfát Fogkrémek: Fluor, Sodium Lauryl Sulfát, Propylenglykol,
„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám
KARÁCSONYI KONCERT as év rendezvényei BeeSmarter
S ZÜL Ő FÖLDEM M IKOLA - S ZLOVÁKIA S ZÜL Ő FÖLDEM M IKOLA - S ZLOVÁKIA.
Bemutatkozik a Kecskeméti Ifjúsági Kerekasztal
J.A.M zenekar Hogy a party, PARTY legyen!
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Normafa és környéke. „Mi lesz veled Normafa” Szombat Foto:Telek
KALEIDOSZKÓP KÉPÚJSÁG par ban induló tanfolyamok vizsgával, kamatmentes részletfizetéssel CSAK: Kereskedő vállalkozó:
FIP képzés - menetrend 01. – Bevezetés – Általános információk a FIP-ekről 02. – Közfeladatot ellátó szervek, közérdekű adatok közzététele 03. – ÁFSZ és.
A szegedi Móra Ferenc Múzeum látogatóbarát fejlesztése A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment.
„ Tiszaalpár Nagyközség szennyvízelvezetése és tisztítása a település vonzó természeti környezetének, felszíni és felszín alatti vizeinek megóvásáért”
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!
Meghívó.
EGY KIS HANGULATFOKOZÓ (KATT!):
Mikrovezérlők alkalmazástechnikája laboratóriumi gyakorlat
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
1 Bemutatkozik a Nemzeti Tankönyvkiadó 2 Köszöntés Köszöntés Az NTK több, mint kiadó: „…oktatási szolgáltatások széles választékát kínálja ügyfeleinek,
Nyugat-magyarországi Egyetem M M EZŐGAZDASÁG - és É LELMISZERTUDOMÁNYI K AR K É Felsőoktatási tájékoztató Mosonmagyaróvár.
Sunny Dance Band.
Giovanni Ferrini Fashion
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
A közösségfejlesztés hatásai Vizsgálat a debreceni tégláskert közösségének körében Név: Johanics Tünde Tanszék: Debreceni Egyetem Szociológia és Szociálpolitika.
Törzsutas program.
Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál /18 Készítette: Panghy Bence.
Illatosház Óbánya. Falusi vendéglátás illatos szolgáltatásokkal Kiadó részei:  Kisház:szoba,zuhanyozós fürdőszobával,fatüzelésű kályhával 2+1 fő részére.
A politikai képviselettel és a bal-jobb dimenzióval kapcsolatok attitűdök Enyedi Zsolt (CEU) Részvétel és demokrácia, Politikai Viselkedés Szakosztály,
Gellért hegyi séta természetvédelmi terület
MEGHÍVÓ Nagy-Szénás tanösvény Képek és információ az Internetről Szombat.
2010.februr.13. Szombat Budapest és környéke természeti értékei III. Természetismereti és létesítményellenőrző túra MEGHÍVÓ.
MEGHÍVÓ Vasárnap „ Pest megyei természetismereti séta” Gyadai „ Hangya Dani) tanösvény.
„ Pest megye természetismereti séta Beliczay sziget - Tőzike tanösvény
Kattints A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Bizottságai, Egyesületei, Szakosztályai, idén is Mikulástúrán találkoznak a Mikulással a Budai hegyekben.
MEGHÍVÓ Budai várhegy oldala természetismereti séta Szombat.
MEGHÍVÓ A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága, és a Pest Megyei Természetbarát Szövetség szeretettel meghív minden kedves Természetjárót.
automatikusan vált ErdŐ éve keretén belül várjuk szeretettel a családokat, gyermekeket. Mikulás túrára.
Kattints A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Bizottságai, Egyesületei, Szakosztályai, idén is Mikulástúrán találkoznak a Mikulással a Budai hegyekben.
MEGHÍVÓ Zene:Faragó”Judy”István Vén Budai hársfák /részlet/
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
MEGHÍVÓ Naszály, Gyadai tanösvény Természetismereti túra Szombat.
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
Tourinform iroda működtetése április Amit eddig megvalósítottunk: -Tourinform iroda zökkenőmentes átvétele rövid idő alatt -Turizmus Zrt.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
Eszperantó specializáció JGYPK Felnőttképzési Intézet „Ec-SPEC-bejöhetsz” ANDRAGÓGIA-MŰVELŐDÉSSZERVEZŐ BA SPECIALIZÁCIÓ ISMERTETŐ.
Az agroturizmus és a vidékfejlesztés sokszínűsége Európában.
1 A szegedi Hansági a nemzetközi együttműködésért.
Mai üzenetünk Szeretni kell?.
Zene - The Shadows Meghívó Merzse-mocsár tanösvény Szombat Fotók: Internetről kerültek letöltésre és a bejáráson készültek. Telek György képei.
Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda Kedves Fiatalok! Ingyenes internet használatával kinyílik előtted a világ, olyan fontos tudnivalókról kapsz tudást.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA. VÁROK MINDENKIT AZ ÚJ HÁZAMBA (Figyelmeztetek mindenkit, hogy hozzon magával valamit!!!)
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Rendezvényszervezés Educatio Gondolkodom, tehát ott vagyok! Educatio Gondolkodom, tehát ott vagyok!
Meghívó Föld napi rendezvényekre
Pomázi Német Nemzetiségi Általános Iskola.
Egynapos osztálykirándulás
MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulásra és találkozóra vasárnap
Egynapos osztálykirándulás
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
MEGHÍVÓ Zsámbék Pincetáj tanösvény és nőket köszöntő kirándulás
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
Előadás másolata:

Meghívó !!!

2010. Február 6-n a Nagyrákosi lakosság Nosztalgia Rönkhúzást tart 14 órai kezdettel. Melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk.

A rendezvény rövid leírása: - indulás a Nagyrákosi vasútállomásról /14óra/ - a vőlegény kikérése az „örömszülőktől” - a mennyasszony kikérése az örömanyától és örömapától - a mennyasszony és a vőlegény felszáll az esküvői „hintóra” vagyis a rönkre - az ifjú pár fogadalom tétele a farsang szellemei előtt - majd a menyegző megtartása a helyi kultúrházban - 20 órai kezdettel nosztalgia bál a kultúrházban

»A rendezvény hétvégéjére kedvezményes szállás lehetőséget biztosítanak: - Boncz porta Nagyrákos 20% kedvezmény 2 éjszaka esetén Bővebb információ: Tel: 06/

- Galambdúc vendégház Őriszentpéter 10% kedvezmény Bővebb információ: Tel: 03/

További kérdéseik esetén kérem írjanak a Vagy hívják a következő telefonszámokat: 06/ / Jelmezes részvételükre számítunk.