2356-19 Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Advertisements

A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
tételhez Hotel Makár Sport és Wellness ****, Pécs.
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
Kedves Pedagógusok! Tovább.
Szálloda. Szolgáltató üzem: olyan üzem / üzlet / vállalat, mely kézzel nem megfogható javakat kínál vevőinek, miközben anyagi javakat is felhasznál a.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
2014. február 26 – március 3. (6 nap/5 éj/5 sí nap)
A harmadik közösen szervezett nemzetközi tábor Hangok és akciók – zenélés tapasztalat útján Furuboda
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
A Jászfényszaru Ipari Park komplex fejlesztése Vállalkozói Klub évindító rendezvénye Jászfényszaru, Polgármesteri Hivatal Díszterme január 27.
Fekete Olga D119-HUNGARY Magyarországi Lions Szövetség Lions Szülőszállás projekt bemutatása.
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Balatonföldvár Neptun Apartmanház.
Családbarát szálláshelyek Puczkó László Szakmai igazgató.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
Tájékoztató az Erzsébet Királyné Szálloda fejlesztési terveiről, az üdülő turizmussal kapcsolatos lehetőségekről Mezei Alíz, Erzsébet Királyné Szálloda.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
Velencei Termálhotel és Spa. Magyarország Termálvizei:  Az ország területének 80%-a alatt termálvíz készlet van.  Hazánkban van az ötödik legnagyobb.
F ARKASVÁR KONFERENCIA ÉS SPORTHOTEL * * Puskás Kata-Rácz Imre-Támba Judit.
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
Gerlitzen Alpe Feriendorf Ossiach Apartman Komplexum Váci Utcai Ének-zenei Ált. Isk február 26 – március 2. (6nap/5éj/5sínap)
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
Készítette: Horváth Mónika
„Négy kistérség – Egy projekt” Nyitókonferencia TÁMOP / Négy kistérség – egy projekt MVÖ Széchenyi Zsigmond Szakközép- és.
szakmérnök hallgatók számára
Do not put content in the brand signature area 7 szűk esztendő? Nemes Krisztián ING Lease Hungary értékesítési igazgató VIII. Manager konferencia Tata,
Bizalmi vagyonkezelés üzleti szemszögből Kiss László – STEP Hungary
ÜDVÖZÖLJÜKÜDVÖZÖLJÜK A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN! A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN!
Teleki Oktatási Központ A hely, ahol pihenve tanulhat
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
Ergonómia II. (vendégterek) Készítette: Ősz Dániel és Nagy Zsolt
Vodafone Iroda Majoros Ádám Telekommunikációs Partner.
Vodafone Iroda Kelemen Balázs Területi vezető.
tételhez (Hotel Európa Fit****, Hévíz). Hotel Európa Fit ****
Demjén fürdő by Helga A tulajdonosok római kori fürdőt képzeltek és alkottak ide, mely igen emberközelinek tünik. A pompás hegyes-dombos vidéket.
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Készítette: Werner Gábor. Tartalomjegyzék Általános Szabadidős lehetőségek Szolgáltatások Parkolás Internet Parkolás Érkezés dátuma Kijelentkezés Lemondás.
Nagycenk-Széchenyi kastély
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
SZINGAPÚR Épül Szingapúr egyik büszkesége a Marina Bay Sands Hotel eszem.
Sós Patrik Telekommunikációs Partner
Balaton „Tengernyi élmény itthon”. A legjelentősebb belföldi fogadóterület I-IX. hó: (22,2,%) A teljes vendégforgalom alapján második I-IX.
Hotel Kapitány **** Wellness és konferencia Sümeg.
Kecskeméti új versenyuszoda és élményfürdő
1 Pest megyei Kastélyszállók szerző, dátum…. 2 Hazánk kastélyszállói, kúriái modern kor kényelmének és a régmúlt idők hangulatának ideális ötvözetét nyújtják.
EGVE Május Hagyomány Az ország délnyugati csücskében, Pécstől és az M6- os autópályától 15 percnyi autóútra lévő, a villányi és a siklósi.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT,
„Nekem a Balaton a Riviéra” – tapasztalatok a balatoni strandellenőrzés kapcsán Varga-Dani Barbara Regionális marketing igazgató.
AUSZTRIA- LINZ PÄDAGOGISCHE HOCHSCHULE OBERÖSTERREICH.
Regionális marketing igazgató
India legdrágább vonata a
Paradigmaváltás a wellness szolgáltatások terén
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Előadás másolata:

Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49. Tel: Fax: residence.hu Web:

A szállodáról A Residence Siófok**** Conference & Wellness Hotel, Siófok város villanegyedében, a Balatontól 100 méterre, a centrumtól 900 méterre található, 54 kényelmes kétágyas szobával, 2 deluxe kétágyas szobával és 1 lakosztállyal rendelkezik. A szálloda megfelel a Magyar Szállodaszövetség szállodai minősítő rendszere, a Hotelstars Union által kidolgozott követelményrendszernek.

A nyári időszakban felnőttek és gyermekek egyaránt birtokba vehetik a háztól 100 méterre található Balaton-parti RESIDENCE BEACH-et. A szálloda strandja közvetlenül a városi szabad strand mellett, több mint 1000 nm -en terül el. Pázsit borítású PRIVÁT partszakaszon napozóágyak, napernyő, napozóstég biztosítja, hogy ha a tikkasztó hőségben megszomjazik valaki, a Cocktail-Snack Bárban frissítő italokkal gondoskodnak arról, hogy csak a pihenésre koncentrálhassunk.

Szolgáltatások A szállodában eltöltött időt egy komplex wellnessközpont teszi még pihentetőbbé, ahol a következő szolgáltatások vehetők igénybe: fedett élménymedencék fitneszterem gyermek medence Kneipp-taposó kül- és beltéri pezsgőfürdő élményzuhany finn szauna masszázscentrum manikűr, pedikűr szolárium

Szobák A modern stílusú kétágyas szobák mindegyike m2 alapterületű, kényelmesen pótágyazható, balkonos, légkondicionált, LCD TV-vel, széffel, minibárral, és vezetékes ADSL internet csatlakozással felszerelt. A zuhanykabinos fürdőszobákban hajszárítóval, fürdőköntössel teszik még komfortosabbá a pihenést. A kétágyas szobák lehetnek franciaágyasak vagy külön ágyasak. Számos közülük kihúzható, teljes értékű ággyá alakítható pótággyal is rendelkezik, amelyek segítségével akár három felnőtt illetve nagyobb gyermekkel érkező családok számára is kényelmes elhelyezést tudnak biztosítani. A legkisebbek gondtalan pihenését kívánságára rácsos babaággyal vagy utazóággyal, babakáddal, cumisüveg melegítővel valamint az étteremben, etetőszék biztosításával teszik teljessé.